Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני קצת בלחץ לכן אני שואל את השאלה הזאת אז בבקשה לא לצחוק. עשיתי מנוע מחוזק לאימפרזה טורבו שלי בוכנות מחוזקות של JE טלטלים של פוטר קרנק אותו קראנק מסבי טלטל חדשים עשיתי בערך 10 ק"מ אחר כך ניכבה לי האוטו ניסיתי להניע אותו עם גז והדוושת גז ניתקעה לי והאוטו היה על 8 טור ולא יכולתי לשחרר אותו אחריי כמה שניות כיביתי את האוטו ועכשיו רציתי לדעת בגלל שהאוטו בהרצה ואמרו לי לא להגיע לטורים גבוהים ובטעות הוא נתפס לי הקבל גז והמנוע היה על טורים גבוהים האם זה גרם נזק לרינגים או לכל דבר אחר?

פורסם

אני לא הולך להשתתף בשום מירוץ פשוט שמתי מלא כסף על המנוע ובטעות נתפס לי הטורים והם היו על 7 אלף סל"ד לכמה שניות רציתי לדעת אם ניגרם נזק סך הכול?

פורסם

תהיה רגוע לא ניגרם נזק.

טפל בדחיפות בבעיה הזו שהדוושה ניתקעה זה בכלל לא בטיחותי, זה עוד עלול להפתיע אותך בנסיעה ומרוב לחץ לא תוכל לעצור.

פורסם

אני מקווה מאוד שלא ניגרם נזק אמרו לי שבעצם הרצה זה נועד לתת לחלקים להתיישב במקום לא גדשתי אם האוטו האוטו היה בסרק זה היה ל-2 3 שניות וכיבתי את האוטו במפתח מישהו יכול להרגיע אותי והאם יש דרך לבדוק שלא קרה כלום?

פורסם

בבעיה של הדוושת גז טיפלתי הכול בסדר. האם אני יכול להיות רגוע שלא קרה כלום למנוע? האם יש דרך לבדוק?כי אמרו לי לעשות 1000 ק"מ רגוע לא לעבור 3 סל"ד אומרים שהרינגים צריכים לשבת במקום למה הכוונה? אצלי הטורים היו על המנתק הצתה 2-3 שניות ואחר כך כיביתי במפתח בגלל שלא הייתה לי ברירה בגלל שזה מנוע חדש והשקעתי מלא כסף אז אני חושש שקרה משהו אשמח עם מישהו יעזור לי. תודה לכולם

פורסם

תרגע 3 שניות לא יגרמו לשום נזק, יש רכבים (כגון ליסינג צבאיים או מהשכרה) שאיך שיוצאים מהסוכנות אנשים מדביקים את הדוושה באופן קבוע והמנוע לא נהרס כ"כ מהר...

פורסם

סבבה תודה רבה לכולם על העזרה ועוד משהו שרציתי לדעת מבחינת הרינגים לא ניגרם נזק? אומרים שעושים הרצה שהרינג יתפס במקום מהבחינה הזאת אפשר להיות רגוע?

• תוכן חדש...