Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לאנטיס 1.8 1997 כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

אני מעונין לרכוש רכב שהוא מודל (כמו שהבנתם) 97 נפח המנוע (כמו שהבנתם..) 1.8.

הרכב עשה 120 אלף ק"מ.. - הכוונה היא לכל הרכב... לפני כ40-50K החליפו לו מנוע בטענה שהבעלים הקודם הרס את המנוע הקודם (אישה שלא כ"כ הבינה במכוניות וכו..) ע"י זה שלא בדקה שמן..

הבעלים הנ"ל שנראה אגב ממש סימפטי ונחמד.. טוען שהמנוע שיש עכשיו על הרכב הוא מייבוא והוא אושר ויש את כל התעודות הנחוצות..

יש לי מספר שאלות.. אשמח מאוד אם תוכלו לענות לי בפירוט (כי אני ממש מחפש רכב שנרות)

1. האם יכול להיות שהמנוע שיש עכשיו על הרכב עשה גם 300,000 ק"מ? או זה שאומרים שהוא מייבוא מגביל אותו עד גבול מסויים??

2.יש לי חבר טוב שמבין לא מעט בבדיקת רכבים ומבדיקה כללית (לא מקצועית במכון או משהו) טוען שהרכב בסדר.. ושישנה נזילה קטנה אך ורק בין הגיר למנוע- קריטי?? ועד כמה..?

3. הרכב עבר צביעה בצידו הימני (צד ימין מאחור, דלת ימין אחרוית, ואולי גם דלת ימנית קדמית..)- לא נראה לנו שהרכב נצבע בגג שלו- מראה בוודאות על תאונה צצדית??

4.יש לציין בוודאות שהתנגשו ברכב בצידו הימני האחורי, ובתא של הגלגל הריזרבי ישנה עבודה עם סיליקון וכל מיני חומרים להשלמת ותיקון הבעיה!

איך נשמע לכם הרכב עד כה??

*ליי לציין שהבעלים טוען שכל הטיפולים נעשו במוסך "הירשנזון" בירושלים?- מישהו מכיר את המוסך הזה?-מורשה מאזדה?-והאם אני יכול למצוא את מקורות המנוע החדש וכמה הוא עשה לפני שהוא עלה על הרכב הזה..?

*כמו כן אני מאוד אשמח אם מישהו מכם יידע אותי לגבי עלות הטיפולים (טיימינג ו10,000?) וכמות צריכת הדלק!

(הוא רוצה על הרכב 18000, במחירון היא 17,500 כשיש עוד 1500 ק"מ טיפול ועוד חודש טסט)

תודה רבה מראש על תשומת הלב!

מצורפת תמונת הרכב!!

ללא שם.JPG

פורסם

לא נשמע כמו מציאה גדולה במיוחד.

1. הכל יכול להיות. כשקונים מנוע מיבוא כמעט תמיד יספרו לך ש"זה מנוע חדש, רק 15K קילומטר!", למרות שבתכלס אף אחד לא יודע כמה קילומטרים עבר באמת ברכב המקורי.

2. אם הנזילה קטנה זה לא נורא. תיקון של נזילה כזאת עלול להיות יקר במידה והוא דורש את פירוק הגיר.

4. זאת לא התחלה טובה.

בסך הכל מדובר ברכב אמין ועמיד, זריז ולא בזבזני במיוחד בדלק. במקרה הזה הרושם שלי הוא שאפשר למצוא טובות יותר בשוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני אומר,

תשאל אותו אם הוא מתחייב בבדיקה על כל דבר שמוצאים אם הוא מוכן להוריד מהמחיר.

אולי לך הרכב ניראה מציאה כרגע, מנוע חדש\תיקוני צבע\תאונה\נזילת שמן\. ב 18K

אני מאמין שתחפש קצת ביד 2 ותמצא דברים יותר טובים...

עדיף לרכוש רכב עם מנוע שעבר 150 אלף או 160 אלף. ללא תאונות, מאשר את הרכב הזה, שאלהים יודע איפה המנוע היה לפני שהרכיבו אותו.

אני אישית תמיד מתרחק מרכבים שעברו מנוע חדש, גם אם מדובר במציאות של ממש.

פורסם

החלטתי לוותר...

רק ליידע כללי:

הבנתי שישנה אפשרות כיום לבצע בדיקת לפני קניה שמתמקדת אך ורק במכניקה או רק בשלדה...

רציתי לשאול האם זה זול יותר? ובכמה..

חוץ מזה- אם אני עושה בדיקה מכנית בלבד ואחריה אני רוצה להוסיף גם בדיקת שלדה האם יקחו ממני בכלי כמו על בדיקה רגילה שכוללת את שניהם? או שיותר?!

תודה ..

• תוכן חדש...