Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

MEMPHIS MCA3004, מגבר 4 ערוציםעם 75W לערוץ מתוצרת אמריקאית.

יש למישהוא נסיון עם המגבר הזה?.בעבר המליצו לי על JBL 4 ערוצים(1004 או 75.4) איזה מהשניים עדיף מהבחינה שלי איכות צליל ואמינות?.

להזכירכם אני מעוניין להגביר קומפוננט קדמיים וסאב אחורי וסה"כ מעוניין באיכות ולא עוצמה. (SQ)

תודה.

שמוליק.

פורסם

מניסיון קצר עם ממפיס מהסדרה הזו, מדובר במגבר טוב אך קח בחשבון שהוא מסדרת הכניסה ושהוא לא בהכרח טוב יותר מ JBL 1004 חדש עם אחריות שעולה אותו סכום.

...CASKA for life

פורסם

מנסיון, המגברים מסדרת הכניסה באמת נהדרים, תמורה מצויינת לכסף.

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
מנסיון, המגברים מסדרת הכניסה באמת נהדרים תמורה מצויינת לכסף.

ובהשוואה לJBL למיניהם מי היית אומר טוב יותר: מבחינת צליל ומבחינת איכות בניה?.

תודה

שמוליק.

פורסם

הJBLלים של השנים האחרונות לא בדיוק מצטיינים או מבריקים בשום תחום.

שוב, כשמדובר בסדרות הכניסה כמובן.

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

חוץ מסדרות הפאוור של JBL לא הייתי עושה השוואה למגברים של ממפיס.

אם כבר תעשה השוואה למגברים ברמה של ARC, CDT, DLS וכו' למגברים של ממפיס, זה יותר הכוון

הבעיה לדעתי במוצרים של ממפיס היא תמחור גבוה למדי - אני בטוח שניר יוכל למצוא לך חלופות מעניינות באותם הסכומים.

מישהו אמר TRU? יש אחלה יבואן ואחלה מחירים.

מישהו אמר סלסטרה?

מישהו אמר סינפוני?

מישהו אומר אודיסון?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מניסיון קצר עם ממפיס מהסדרה הזו, מדובר במגבר טוב אך קח בחשבון שהוא מסדרת הכניסה ושהוא לא בהכרח טוב יותר מ JBL 1004 חדש עם אחריות שעולה אותו סכום.

סלח לי אבל טעות בידך MCLASS היא לא סדרת הכניסה רק המוג'ו והבלה הם סדרות נחשבות ממנה.

הסדרה MCLASS העכשוית נחשבת לטובה ביותר של ממפיס.

http://www.memphiscaraudio.com/products/mclass/

פורסם

M קלאס היא הסידרה הגבוהה ביותר ואין טוב\נחשב ממנה.

המגבר הנ"ל שייך לסידרת M קלאס הישנה של ממפיס.

ממפיס סיכמו את זה בצורה הטובה ביותר :

For the most discerning audiophiles, MClass is the best of the best. We use our highest quality parts for crystal-clear sound, bringing out the most in your music. Plus, MClass products offer a comprehensive warranty when installed by an authorized Memphis Car Audio dealer.

פורסם

טעיתי לגבי סדרת הכניסה, התבלבלתי עם ה PR.

אני לא מתווכח. לדעתי לאף אחד מהמגיבים פה אין ניסיון ממשי עם ממפיס. בעברי 2 מגברים שלהם, האחד מדגם 16-MCA150, והשני מדגם 16-ST2004. כאמור שתי סדרות שונות. הציפיות מהם היו גבוהות והם אכזבו אותי מאוד. לא התחברתי לצליל והעוצמה גם לא היתה משהו. מהם עברתי ל HIFONICS APHRODITE VIII שמוצהר 6X50 (מימי ZED AUDIO) והסאונד השתנה לבלי הכר. הרבה יותר חזק ועם הרבה יותר "בשר". בין לבין היה לי איזה JBL 75.4 שהחזיק איתי איזה שבוע ולהפתעתי כי רבה הוא נשמע יותר טוב מהממפיס, מה לעשות ?.

אין לי מושג אם ה JBL1004 שומר על אותה רמה של ה 75.4 (אם אפשר להתייחס כרמה..) אבל ביחס לציפיות ממנו הוא לא אכזב.

אודיו קינג - נתקלת פעם ביצרן כלשהו שלא משבח את התוצרת שלו ? זה פשוט לא אומר כלום.

...CASKA for life

פורסם

לא טענתי שמדובר במגבר שהוא ה-BEST OF THE BEST באופן גורף

להשוות את המגבר הנ"ל לג'נסיס P15 שהוא ה-BEST OF THE BEST של ג'נסיס זה בדיחה.

כמובן שהכול יחסי בחיים ו-M קלאס היא בסך הכול הסידרה הטובה ביותר של ממפיס.

המגבר הנ"ל זכור לי כיוון שהיה לי דיון נוקב עם "גרין מונסטר" {AKA ניר}

בהשוואה שלו אל מול פאהס אבולושן RS4 שהוא טען שה-M קלאס הנ"ל הרבה יותר טוב ממנו.

פורסם

המגבר הנ"ל של ממפיס הוא טוב יותר בכל פרמטר אפשרי על פני כדוה"א מאשר הJBL.

ה16-MCA-3004 זה הרויזיה העיצובית החדשה של ה16-MC-3004.

מדובר במגבר מצויין.

ולפותח השרשור, חבל שאתה לא עושה חיפוש, היה כאן תרד' כזה בדיוק לפני שנה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=233561

ו

Memphis 16-MC3004 :

13a3517afa9e4a8f6bfaf6fa3cc3af8f.jpg

under construction..

• תוכן חדש...