Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולדני (השני)-

יש פה הרבה חברים ולא מלפני מעט זמן שמוכנים תמיד לעזור, אני לא רואה בזה כל פסול, ואני יודע שביום שהם יצטרכו אותי אני אתייצב בדיוק כמו שהם עוזרים לי.

טיפ נוסף:

שמן גיר אדום. נספג היטב, מחזיר תכונות אלסטיות, אינו הורס גומי (בניגוד לשמן מנוע), זול וזמין.

מספר טיפות על הרצועה בזמן שהמנוע עובד - ונפתרה הבעיה (כל זאת בהנחה שהרצועה תקינה ומתוחה כראוי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הבעיה היא איך לטפטף משהו לשם בזמן שהמנוע עובד, הרצועה היא ממש ליד המאוורר שעובד אצלי נון-סטופ.

האופציה של המתיחה פחות טובה?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
הבעיה היא איך לטפטף משהו לשם בזמן שהמנוע עובד, הרצועה היא ממש ליד המאוורר שעובד אצלי נון-סטופ.

האופציה של המתיחה פחות טובה?

לא עניין של אופציה - פשוט תוודא שהיא מתוחה כראוי - וכצעד נוסף אתה יכול להשתמש בשאר הטיפים שנתנו לך כאן.

בנוגע למה שאמרתי - כמובן שאם אין גישה בטוחה אז צריך לטפטף על הרצועה 4-5 טיפות כשהמנוע כבוי ואז להתניע...

ע"מ לטפטף כמויות קטנות של שמן בדייקנות - ולא מבקבוק גדול - מזוג לתוך פקק של בקבוק קצת שמן וטפטף בקלות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
yaron_z כתב:

(מאחר ואני לא הולך לפרק מנוע בסוף)

ירון,אולי זה יתן לך תאבון:

RS2000

MK1RS2000_1.jpg

עמית