Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריקה בעת לחיצה על הגז. (205)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אומנם שירשור שני שלי היום, אבל עכשיו השירשור בנוגע לרכב שלי,

יש לי פג'ו 205 (כמו שרואים בסימלון ובחתימה)

בזמן שלוחצים על הגז יש שריקה כזאת, לא משהו רציני וזו לא הרצועה של האלטרנטור בוודאות, כי השריקה נישמעת לי באה מכיוון צד שמאל של הרכב ולא מהצד של האלטרנטור וגם כי היה לי את השריקה מהאלטרנטור והחלפתי רצועה+אלטרנטור קומפלט,

מה זה יכול ליהיות.? (שוב-רק כשלוחצים על הגז)

נ.ב

הרכב עבר טיפול גדול כולל ציריות,טיימינג,שמנים, פילטרים וכדומה,

פורסם

סליחה שאני מקפיץ, כלומר פשוט אי אפשר להוסיף מידע, לא ניתן לערוך, אבל השריקה נישמעת רק כשהמנוע קר, (מחר אני ישים ממש לב ולא ישים מוזיקה) וכמעט רק בהילוכים נמוכים,

פורסם

אני נוסע תמיד בבוקר מוקדם כשעוד קר, וחוזר בשעות הערב שיחסית קריר ככה שלא יוצא לי כמעט להדליק את המזגן ככה שלא ניראה לי, כלומר אני שומע את השריקה גם שהמזגן לא עובד

פורסם

תעיף מבט על הפילטר אוויר שתראה שהכל מחובר ומהודק !

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

האמת שהיסתכלתי וניראה לי שהכול יושב טוב, זה גם היה החשד הראשון שלי, כי גם הכול הוחלף, כול הרצועות, טיימינג וכדומה,

(דוד שלי טיפל ברכב בעצמו ככה שאני סומך עליו בצורה עיוורת-הוא מוסכניק של קונצרן פג'ו-סיטרואן-רנו כבר שנים טובות ורבות)

אני ינסה לפתוח את הפילטר ולסגור שוב מחדש, כי זה באמת נישמע כמו משהו דומה לפילטר אוויר,

פשוט לא רואה מקום הגיוני לרעש מצד שמאל של הרכב, וגם כי רצועה הייתה שורקת לדעתי כול הזמן ולא רק בנגיעה בגז

פורסם

אני אשאל שוב, אפשר לדעת מה זה מיסב? איפה הוא נימצא? מה תפקידו? וכמה יעלה לתקן את זה?

עוד שאלה? מיסב זה משהו בטיחותי? כלומר זה משהו שחייבים להיכנס אליו למוסך במיידי או שאפשר לדחות לטיפול הבא?

שלא תבינו לא נכון, אני משקיע ברכב מעל ומעבר, מאז שקניתי אותו השקעתי עליו מעל 3500 ש"ח, פשוט אין לי זמן לטייל במוסכים ודוד שלי לא יכול לטפל בי בזמן הקרוב, הוא עמוס בעבודה וכשהוא פנוי לי זה לא מסתדר,

• תוכן חדש...