Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לאחר השלמת המערכת שלי עכשיו אני מחפש סאב וופר,חשוב שלי שהסאב יהיה איכותי,חזק,ומדיוק.

בעיקרון חשבתי ללכת על: hertz es300 /Rockford p3/MTX rtp100.

התקציב הוא בערך 1200-1300 שקל גג.

על איזה סאב אתם הייתם הולכים(לא חייב מהשלושה האלו)?

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם
שלום,לאחר השלמת המערכת שלי עכשיו אני מחפש סאב וופר,חשוב שלי שהסאב יהיה איכותי,חזק,ומדיוק.

בעיקרון חשבתי ללכת על: hertz es300 /Rockford p3/MTX rtp100.

התקציב הוא בערך 1200-1300 שקל גג.

על איזה סאב אתם הייתם הולכים(לא חייב מהשלושה האלו)?

הייתי ממליץ לך על ארסנל מיד שניה, אבל אם אתה הולך להגביר אותו עם ה Z2200 אז זה לא רלוונטי מפאת שוני בהתנגדויות.

יש אדייר אודיו שיבה ביד שניה שמתאים להגברה שלך, בדוק אותו היטב לפני כן, כי הוא עבר כמה ידיים.

חדש- הייתי הולך על אסאסין 12". סאב לא פראייר בכלל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לדעתי לך על ההרץ..אני אומר לך מניסיון שלי איתו באוטו שלך! יותר מזה..=]

אהבתי מאוד את ההתאמה שלו לרכיבים שלך וכמה הוא הוסיף לך בתמונה הכללית.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

הלוואי שהמגבר שלי היה מתאים לארסנל,אבל כרגע לא בא בחשבון שדרוג ככה שאני יחפש משהו שיתאים ל-mac.

האמת גם אני אהבתי מאוד את ההרץ בגלל שהוא גם השתלב יפה עם הרכיבים וגם היה מאוד מדוייק אבל אני מחפש משהו קצת יותר "בועט" כי הוא היה נשמע לי קצת חלש,אני לא יודע אם זה היה בגלל שהוא היה 10 אינצ' או שבגלל שזה האופי סאונד שלו אבל עדיין היהי חסר לי משהו,עכשיו יש לי אפשרות לשמוע את ה-mtx rtp100 מישהו מכיר את הסאב הזה,כי לא ראיתי אותו בשום חנות חוץ מ"צלילי אורנים" בירושלים.

בע"ה מחר אני יילך לשמוע אותו נראה איך הוא...

בנוגע לאסאסין 12 גם אותו אני יבדוק.

תודה לעונים,מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אני יגיד לך אם אתה מחפש קצת רעש..זוהי דעתך וזכותך.

אבל לפי מה ששמעתי אם אתה מחפש איכות אתה לא צריך יותר "בעיטות" ממה שהסאב הזה (הרץ) נתן לך.

זוהי דעתי

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תראה זה לא שאני רוצה שכל השכונה תשמע שאני נכנס,אני פשוט רוצה קצת יותר באס באוטו זה הכל עכשיו השאלה שלי היא אם ה-es 300 של הרץ ה-12 אינצ' יהיה יותר חזק,אם כן אז אני הולך על ההרץ,עם זה לא משמעותי אני יחפש משהו אחר...

עוד שאלה בנוגע לאסאסין איפה אני יכול לרכוש אותו כי חיפשתי ולא מצאתי אותו באינטרנט.

ומה לגבי ה- mtx מישהו שמע ראה?

תודה,מיכאל.

פורסם

ההרץ יותר מדוייק מהP3 אבל הP3 יותר חזק.

אני אישית הולך על ההרץ,סאב עם הגברה בריאה באמת יביא תוצאה מעולה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה לכל העונים,ההרץ ששמעתי במפגש היה 10 אינצ' ולא דפק ממש חזק הרגשתי כאילו חסר לי משהו הוא היה מרגיש לי קצת אנמי כזה,השאלה שלי היא אם ה-12 אינצ' של ההרץ כן יהיה חזק בהשוואה ל- "10" ?

ועוד שאלה אני מחר הולך לשמוע את ה-mtx RTP-1000 מישהו מכיר את הסאב הזה כדי שאני ידע אם ללכת או לא

בנוגע לאסאסין אני ידבר עם החברה מלאונד אנד קליר נראה מה אפשר לעשות בנוגע למחיר,כי הוא קצת יקר לי ....

תודה,מיכאל.

פורסם

אתה מוזמן לקפוץ למעלה לשמוע את ההרץ 12"

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תודה אלון אני אשמח מאוד לשמוע אותו,תזכיר לי איפה אתה גר בירושלים (מעלה אדומים)?

פורסם

מעלה אדומים

ובכיף, אם אני יכול לעזור אז למה לא

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תודה,אני יקפוץ בשבוע הקרוב בע"ה...

• תוכן חדש...