Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כמה שאלות לגבי מצלמות מהירות:

יש מצלמה אחרי צומת פולג לכיוון צפון (על כביש 4), אותו מחלף ליוצאים מכפר יונה,על הכביש הישן,מצלמה על עמוד אפורה, האם היא פעילה?

היום ירדתי במחלף,בשעות הבוקר,סביבות 09-10 במהירות ולא שמתי לב,האצתי ,500 מטר אחרי הירידה יש מצלמה על עמוד,ועברתי את המצלמה על 120-130 ואז ישר האטתי,לא שמתי לב למהירות,היה נדמה לי שהיה הבזק אבל אולי זה פסיכולוגי,מהבוקר זה מטריד אותי,אם צולמתי או שלא.

בהמשך הכביש שמתי לב כל איזה ק"מ יש מצלמה על עמוד,סביר להניח שרובם לא פעילות אבל לך תדע....

נניח והיא פעילה,האם יש סיכוי שאין פילים במצלמה, מתי מחליפים בה פילים בכלל?

האם וכאשר נניח והיה הבזק(אולי היה נדמה לי), יכול להיות שהיה הבזק אבל לא היה פילים ואז לא צולמתי?

אשמח על כל תגובה בעניין.

תודה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בכל מצלמה יש בערך 350-400 תמונות.

אין לך שום דרך לדעת אם צולמת או שלא, אלא רק ברגע שהדוח יגיע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא יודע, משיטוטים באינטרנט מדובר על זה שיש שם מצלמת דמי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=259584&highlight=%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%AA+%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

טוב חברים, אני מבין שנפלתי חזק.

כמה מותר לנסוע שם? מהיא המהירות המותרת?(בירידה מפולג לכיוון צפון).

תודה.

פורסם

מהירות מותרת 90.

עצתי לך,

כמוך פה עוד היו רבים שלבסוף הבינו כי יש להשלים עם העובדה ולמדו ממנה את הלקח - מקווה שכך גם אתה.

פורסם

אתה בונה לך תרחיש שאולי לא קרה בכלל.

אם צולמת אין דרך אחורה.

תמתין לדוח ואם הוא יגיע אז תתחיל לחשוב על התהליך (עורך דין,בקשה לצילום של הרכב וכ'ו).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני רק חושב על זה ונהיה לי רע, רע מאוד אפילו.:-(

אולי יש פה משהו עם גלאי רד"ר שעובר מכיוון דרום לצפון דרך הצומת הזאת ואח"כ חולף על המצלמה הזאת (על עמוד אפור המצלמה הראשונה אחרי הצומת)ויוכל לשים לב מחר בבוקר אם הוא יצפצף .

פורסם
אני רק חושב על זה ונהיה לי רע, רע מאוד אפילו.:-(

אולי יש פה משהו עם גלאי רד"ר שעובר מכיוון דרום לצפון דרך הצומת הזאת ואח"כ חולף על המצלמה הזאת (על עמוד אפור המצלמה הראשונה אחרי הצומת)ויוכל לשים לב מחר בבוקר אם הוא יצפצף .

כמו שאומרת החתימה שלך או שתלמדו בדרך הקשה (קנס) או בדרך הקלה (הצלות מרובות) רוצו לקנות ולנטיין 1!

פורסם

לפני שאשאל את השאלה, אגיד שאני בן 17 ויש לי רישיון עם מלווה עדיין (עוד שבוע נגמר).

ומן הסתם, לא עשיתי שום עבירה.

אנצל את השרשור ואשאל, למה כל הלחץ מקנס?

זה "סה"כ" (עם מרכעות כפולות וכו' וכו'..) סכום מסוים של כסף (150? 200?)

לא?

נראה כאילו פותח הטופיק ממש לחוץ מהעניין.

יש יותר לקנס מאשר הסכום הכספי....?

תודה מראש.

סליחה על הבורות D:

פורסם
לפני שאשאל את השאלה, אגיד שאני בן 17 ויש לי רישיון עם מלווה עדיין (עוד שבוע נגמר).

ומן הסתם, לא עשיתי שום עבירה.

אנצל את השרשור ואשאל, למה כל הלחץ מקנס?

זה "סה"כ" (עם מרכעות כפולות וכו' וכו'..) סכום מסוים של כסף (150? 200?)

לא?

נראה כאילו פותח הטופיק ממש לחוץ מהעניין.

יש יותר לקנס מאשר הסכום הכספי....?

תודה מראש.

סליחה על הבורות D:

זה לא מסתכם רק בקנס(שהוא גבוה בהרבה ממה שרשמת)

אלא גם נקודות ואולי הזמנה למשפט ושלילה למשך זמן מסוים

תלוי כל כמה נתפסת

תמיר.

פורסם

עדכון.

לא מדובר בצומת פולג.

הצומת נקראת צומת השרון.

המצלמה אחרי 300 מטר מהצומת לכיוון חדרה(כביש 4).

האם יש שם מצלמה פעילה?

האם היא נותנת פלאש גם ביום או שאני מדמיין.

• תוכן חדש...