Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוחית רשוי

almog
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי רכב עם לוחית לבנה וזה לא פעם ראשונה שאני רואה את זה, זו לוחית רישוי לבנה

לא לא רכב שהביא אותו איזה תייר או סתם בחור שבא לבקר, למשל היום ראית

מרצדס 500sl-amg והיה לה מספר ישראלי 99-450-00 וגם היה רשוםil כאילו ישראל

כמו הצהוב המזעזע, רק בלבן וגם ראיתי על במוו, מישהו יודע מזה אם זה מאושר?

פורסם

עפה לאוזניי שמועה שניתן להדפיס בנוסף למס. הרישוי של הרכב עוד שתי אותיות (למשל ראשי תיבות של השם שלך), עד כמה זה נכון ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
עפה לאוזניי שמועה שניתן להדפיס בנוסף למס. הרישוי של הרכב עוד שתי אותיות (למשל ראשי תיבות של השם שלך), עד כמה זה נכון ?

שמוליק

נשמע כמו, מריח כמו, ועושה צעדי ריקוד של בולשיט... :?

כבר היינו רואים מלא כאלה אם זה היה נכון, ובטח ובטח שהיינו שומעים על זה.

ליתר ביטחון חכה למר קומפי, הוא בטוח יידע.

פורסם

אוקיי אז לוחיות לבנות הם לוחיות של דיפלומטים

ומתלווה אליהם תמיד 22 או 23 בסוף

אם לא זה לא חוקי נקודה.!!!

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

יש לוחיות לבנות חוקיות.

רכב ישראלי שיוצא לחו"ל יכול להטביע לוחיות לבנות ללא ה euroband (הרצועה הכחולה עם אותיות המדינה והדגל), וללא סמל מכון התקנים. זה נעשה מטעמי בטחון.

לוחיות דיפלומטיות מקודדות לפי מדינה. 2 ספרות ראשונות: קוד השגרירות (למשל גרמניה 33, שבדיה 79, ספרד 59 וכו.) , 3 ספרות מרכזיות: ספרור רץ בתוך השגרירות, 2 ספרות אחרונות: 22 או 23.

רכבי דיפלומטים ישראלים בחו"ל נושאים לוחיות רגילות של המדינות בהן משרתים, שוב מטעמי בטחון.

נמרוד

פורסם

שמוליק

אין כל אמת בשמועה.

תקנה 303 א'

"לא יוסיף אדם על לוחית הזיהוי סימנים או מספרים על אלה שקבעה רשות הרישוי ולא ישנה בה דבר".

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש לוחיות לבנות חוקיות.

רכב ישראלי שיוצא לחו"ל יכול להטביע לוחיות לבנות ללא ה euroband (הרצועה הכחולה עם אותיות המדינה והדגל), וללא סמל מכון התקנים. זה נעשה מטעמי בטחון.

לוחיות דיפלומטיות מקודדות לפי מדינה. 2 ספרות ראשונות: קוד השגרירות (למשל גרמניה 33, שבדיה 79, ספרד 59 וכו.) , 3 ספרות מרכזיות: ספרור רץ בתוך השגרירות, 2 ספרות אחרונות: 22 או 23.

רכבי דיפלומטים ישראלים בחו"ל נושאים לוחיות רגילות של המדינות בהן משרתים, שוב מטעמי בטחון.

נמרוד

קונסולים לשם כבוד יכולים לשים לוחיות רישוי לבנות עם הכיתוב CC בשמאל מספר הרישוי.

מעבר לכך הרישוי הוא ישראלי רגיל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מופיע CD בצד שמאל

CC = Corpus Consolary

CD = Corpus Diplomacy

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה שאני ראיתי זה לוחית רישוי בדיוק כמו שלי רק בצבע לבן

בלי שום סי די או איזה אותיות שוםם דבר רגילה לחלוטין

99-456-00

זה המספר רק אני לא זוכר את שלוש הספרות המצעיות

זה הרכב רק בלבן.

והרכב היה חונה בחניון של קניון רחובות לא בחניון הרגיל אלה בחניון של הפריקת סחורות, ששום רכב לא יכול להיכנס לשם רק רכב של מישהו חשוב מהקניון.

mercedes-sl500-2gr.jpg

פורסם

האם חוקי לשים לוחית רישוי אמריקאית ?

ז"א הלוחית הרישוי המרובעת הקטנה ...

יש לי יונדאי קופה צורה חדשה ועל הטמבון הקדמי יש הכנה למספק אמריקאי, מטעמי קוסמטיקה אני רוצה להחליף וחשוב לי שזה יהיה חוקי לפני שאני אחליף.

יש למישהו מושג ?

בתודה,

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
מה שאני ראיתי זה לוחית רישוי בדיוק כמו שלי רק בצבע לבן

בלי שום סי די או איזה אותיות שוםם דבר רגילה לחלוטין

99-456-00

זה המספר רק אני לא זוכר את שלוש הספרות המצעיות

זה הרכב רק בלבן.

והרכב היה חונה בחניון של קניון רחובות לא בחניון הרגיל אלה בחניון של הפריקת סחורות, ששום רכב לא יכול להיכנס לשם רק רכב של מישהו חשוב מהקניון.

לא אמרו שאתה מקשקש. אמרו שזה לא חוקי

פורסם

נמרוד

רגע רגע, אז אתה רוצה להגיד לי שכל הקטע של ה IL לא שווה כלום? אם אני לוקח את הרכב לאירופה, משנים לי את הלוחית ?!

ומה אם אני יוצא לסיניי? אני מקבל לוחית מצרית ?! :shock:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

נמרוד

רגע רגע, אז אתה רוצה להגיד לי שכל הקטע של ה IL לא שווה כלום? אם אני לוקח את הרכב לאירופה, משנים לי את הלוחית ?!

ומה אם אני יוצא לסיניי? אני מקבל לוחית מצרית ?! :shock:

אירופה - יציאה עם לוחית לבנה זו זכות ולא חובה.

מצרים - יש חובה להחליף ללוחית מצרית(ואתה גם משלם ע"כ).

האם חוקי לשים לוחית רישוי אמריקאית ?

ז"א הלוחית הרישוי המרובעת הקטנה ...

יש לי יונדאי קופה צורה חדשה ועל הטמבון הקדמי יש הכנה למספק אמריקאי, מטעמי קוסמטיקה אני רוצה להחליף וחשוב לי שזה יהיה חוקי לפני שאני אחליף.

יש למישהו מושג ?

בתודה,

אין כל איסור בתקנות על הרכבת לוחית זו או אחרת מבין השתיים התיקניות.

התקנה מדברת על מיקום הלוחית(אחת לפנים ואחת מאחור במקומות המיועדים לכך ע"י היצרן).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...