Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10 רכבי השטח המהירים בעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את הצמד קאיין טורבו S וטוארג R50, "רכב שטח" של פורנסארי האיטלקית ומהישנים צריך להיות ברשימה גם LM002 של למבורגיני.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

למה אתה קורא ג'יפים?

זה ג'פ אצלך?

כי יש לזה מכלולי הינע של דודג' וייפר אבל שביל קקל זה אתגר רציני מאוד לבדיחה הזאת:

2004-Dodge-Durango-Dude-Concept-SEMA-FA-1024x768.jpg

בקיצר, שטח ומהירות לא ממש הולכים ביחד ובדרך כלל אחד יבוא על חשבון השני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

,אולי גם ML 63 AMG.

אך אני לא בטוח עד כמה הרכבים האלה,ובמיוחד הג'יפ הם רכבי שטח באמתjeep grand cherokee srt8

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

ריינג רובר\ספורט גרסאות הסופר צ'ארג'ר החדשות בנפח 5 ליטרים גם עושות עבודה טובה בשטח וגם בכביש.

הפורשה קאיין המגדשות.

G קלאס מבית מרצדס AMG

פעם הופיע בטופ גיר רכב העונה לשם "חתול הפרא" מעין ג'יפ שטח עם נתוני פתיחה מופרעים ואכילת שטח מטורפת,אינני יודע האם הוא סדרתי.

ישנן הרבה מאוד סדנאות המייצרות כמויות קטנות מאוד של רכבים מפלצתיים ולכן קשה להתייחס גם אליהן בשאלתך,לכן אני מניח כי בשאלתך אתה מתייחס רק לרכבים סדרתיים.

פורסם

כל כלי הרכב שהוזכרו כאן מהירים מאד בכביש, וגם בשבילים חלקים יחסית - אבל לא בשטח. רכב השטח מיצור סדרתי המהיר ביותר בעולם - בשטח! - הוא כנראה, לא בטוח, פורד F150 SVT Raptor שהוצג לפני שנה ונמכר בחודשים האחרונים בארה"ב. צריך לאמץ את המוח כדי לחשוב על עוד רכב שטח סדרתי שבמצב של אולם התצוגה יכול לתת פייט לרפטור. עוד קצת פרטים: http://www.jeepolog.com/598.html

ford_svt_raptor_02.jpg

Jeepolog.com

פורסם

טוב בואו טיפה נסדר את העניינים:

ML AMG- שניות 5.0

פורשה קאיין טורבו- 5.1 שניות

במוו X6 M- שניות 4.7

אינפיניטי FX50 -שניות 5.0

פורסם

זכור לי שקראתי לפני כמה חודשים על ה-Q החדש מבית אודי, מנוע דיזל החזק בעולם בעל 500 כ"ס מפלצתיים, V12 אם זכרוני אינו מטעני, לא יודע עד כמה זה מדוייק.

משה

• תוכן חדש...