Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנטית עד 30,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חברה שלי מעוניינת לרכוש רכב שישמש אותה בעיקר להגיע ללימודים (נסיעות חולון-צפון ת"א).

תקרת התקציב היא 30 אלף ש"ח, כאשר יש עדיפות לפחות.

הרכב חייב להיות אוטומט.

הדרישות הן שיהיה אמין וחסכוני, ורצוי גם רכב נוח ומפנק עד כמה שאפשר.

עדיפות לשנתון גבוה.

בינתיים חשבנו בכיוון של מאזדה לאנטיס, אם כי היא מעט יקרה.

על מה הייתם ממליצים?

פורסם

אם השימוש הוא בעיקר לנסיעות חולון - ת"א ללימודים - עדיף לכם לחשוב בכיוון אחת הסופר מיני האוטומטיות, אין צורך ברכב בגודל משפחתי. אבל אם אתם מחפשים קטגוריה מעל - אני אזרוק רעיון לרכב אמין ומפנק שנותן תמורה מעולה למחיר הנמוך שלו - סיאט לאון 1600 אוטומטית ממודל 2002 תיכנס בתקציב, היא נראית נפלא, מאובזרת - ומנסיון של 6 וחצי שנים עם הדגם (אם כי במנוע ה- 1800 ) - אמינה מאוד.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

אני לא הייתי מתקרב ללאון - אמינה כן.. אבל היא לא כזו חסכונית.. המשקל שלה גורר צריכת דלק גבוהה יותר במיוחד בעיר.

מאזדה לאנטיס נכנסת לכם בתקציב, אאל"ט שנתון 2000-2001, הרכב קצת קריר.. אני לא אוהב את הפלסטיקה שלו, אבל רכב אמין, נוח, אוטומטי, בעל שוק ונותן תמורה לכסף.

פורסם
אני לא הייתי מתקרב ללאון - אמינה כן.. אבל היא לא כזו חסכונית.. המשקל שלה גורר צריכת דלק גבוהה יותר במיוחד בעיר.

מאזדה לאנטיס נכנסת לכם בתקציב, אאל"ט שנתון 2000-2001, הרכב קצת קריר.. אני לא אוהב את הפלסטיקה שלו, אבל רכב אמין, נוח, אוטומטי, בעל שוק ונותן תמורה לכסף.

לא כתבתי שהלאון חסכונית ועצתי הראשונה היתה שיחפשו סופר מיני אוטומטית. אבל, ההבדלים בצריכת הדלק בין הלאון ללנטיס הם זניחים (וכנ"ל לגבי כל המשפחתומטיות 1600 ) ובפרט לנסיעות המתוכננות חולון - ת"א, ולכן הצעתי לה לקבל באותו סכום השקעה רכב איכותי יותר, מאובזר יותר ונוח יותר (יצא לי לנהוג בעבר גם בלנטיס ואין מה להשוות, בפרט לא באיכות החומרים ובמושבים הנמוכים והלא נוחים שעשו לי דה - ז'וו לסובארו לאונה 88 שהיתה פעם להוריי...).

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

מפתיע שלא חשבת על הפונטו ספייס האוטומטית-רציפה. היא אופציה ראויה בתקציב ובדרישות שלכם.

הלאנטיס קצת "תלושה" לאור הדרישות שהצבת. לא ממש חסכונית, לא ממש נוחה, לא משנתון גבוה ובטח שלא מפנקת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מפתיע שלא חשבת על הפונטו ספייס האוטומטית-רציפה. היא אופציה ראויה בתקציב ובדרישות שלכם.

הלאנטיס קצת "תלושה" לאור הדרישות שהצבת. לא ממש חסכונית, לא ממש נוחה, לא משנתון גבוה ובטח שלא מפנקת.

כבר הצעתי לה פונטו ספייס, היא אומרת שהיא לא הרגישה בה נוח כאשר יצא לה לנסוע במושב הנוסע של אחת כזו. אני לא יודע בדיוק באיזה דגם הסיעו אותה (S/SX או ELX), אבל אלה היו התחושות שלה בזמנו.

הייתי מציע לה פג'ו 206 אילולא המחיר הבלתי סביר שבו היא נסחרת.

בקשר ללאנטיס, הדבר היחיד שמעצבן אותי שבאמת צריך להתפשר בשנתון כדי להכניס אחת לתקציב. מבחינת פינוק אני יודע שאין לה איכויות של מכונית גרמנית, אבל בגלל זה רשמתי את עניין הפינוק אחרון בסדר החשיבות של הדרישות. בוא נגיד שמה שמאזדה לאנטיס נותנת תספק אותה. אם יהיה משהו איכותי יותר, זה רק בונוס מבחינתינו.

על סיאט לאון אני אפחד להמליץ לה, למרות שאני מאמין שהיא די מכונית שלא מוערכת דיה, בעיקר בגלל הנושא של אמינות שאני לא בטוח בו לגביה, והתצרוכת דלק שהוזכרה כבר.

מה לגבי סוזוקי בלנו? היא נכנסת בתקציב, ובשנתון מתקדם יותר מאשר המאזדה. איך הרכב בכלליות? יתאים לדרישות?

פורסם

הבאלנו טובה פחות מהלאנטיס.

אם אתה מחפש פיג'ו 206 במחיר נמוך אולי כדאי שתחפש את האחות לבית סיטרואן - הC3. פחות או יותר אותו הרכב רק שכאן מחיר המחירון כבר צנח בצורה משמעותית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מקפיץ בקטנה, כי עדיין לא הגענו להחלטה.

עלתה עוד אופציה בדמות מיצובישי קולט, שנת 99'.

איך הרכב הנ"ל? האם זה אותו אוטו מיושן שמיוצר החל משנת 93' או שזה אוטו שונה ומודרני יותר?

פורסם

לא ממליץ על הקסרה, ערוך חיפוש ותמצא גם למה המחירון שלה כזה נמוך (רמז - אמינות).

קולט רכב חביב וחסכוני, קשה למצוא אחת שמורה.

פורסם

קולט אכן רכב חביב, אך לא חסכוני כלל - ומאוד קשה למצוא משהו במחיר סביר.

מלבד זאת חשוב לבדוק את הגיר האוטומטי שנוטה לשבוק חיים.

• תוכן חדש...