Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גילוי נאות.

כמו שניתן להבין מהשרשורים האחרונים שבהם השתתפי,ושבחלקם גם העדתי על עצמי שאנני מבין גדול באודיו לרכב,בניגוד לרבים מהחברים פה בפורום הנכבד שכבר מקצועיים בתחום.

חשוב לי להבהיר פה נקודה קצרה,אך עם משמעות גדולה עבור חלק מהקשקשנים.

עד לפני מספר שנים הפרנסה וההתמחות העיקרית שלי היו בשיווק כלי עבודה מקצועיים בעיקר,בחנות הגדולה שבבעלות משפחתי היקרה בעיר טבריה{מי שרוצה פרטים ברוך הבא מוזמן לאגף הפרטי}.ולכן חשוב מצידי להדגיש,כמו שצריכה להיות הפרדה בין פטיש חציבה של היטאצ'י למגבר קנווד של רכב,בן מקדחי כרסומות לטוויטרים של מורל. גם צריכה להיות הפרדה בין השניים. במערכות לרכב אניני מבין "כרגע".אבל בכלי עבודה אני מבין קצת יותר טוב ממצויין.

ולמי שהתבלבל או לא היה מרוכז לא נורא קורה,הדיון היה על כלי עבודה,לא על אנשים טובים.

קצת רקע.עכשיו לעובדות.

אם בהתחלה הנחתי שה - 3709 Makita לא בנוי לעבודות חישוקים מדורגים או אז אכן צדקתי ועכשיו אני בטוח.

מבין הברורים שעשיתי הבוקר לגבי המכשיר הנ"ל,בין היתר גם אצל היבואן הרשמי של מקיטה "ארגנטולס", המכשיר אכן בנוי לעבודות של פינישים וחריטות קלילות "בלבד".(הוראות יצרן.מי אנחנו) לא עיגולים ולא מעגלים כל שהם.כלומר כל ניסיון לבצע חיתוך או חריטה במעגלים יצטרך להתבצע ע"י קומבינה מארץ הקומבינות.שברוב הסיכויים לא תיצלח יפה,כי פשוט אפשרות זו לא נלקחה בחשבון באותה עת בה הכלי יוצר.

באופן כללי אני מצר על כך שהדיון בשרשור הזה התנהל מתוך תחושות בטן ובאופן חד סיטרי מבלי שהדברים נבדקו בצורה מקצועית בפועל אצל מי מהמשתתפים פה בדיון ועם כל הכבוד וההערכה הראויה לכולם.

מיותר לציין שכשהמלצתי לפותח השרשור להחליף את המכשיר הנ"ל לקחתי ועוד איך בחשבון את הקומבינות והתכסיסים שניתן בגדול לעשות עם המכשיר כדי לחקות את התוצאה אותה הוא ביקש.

עצת זהב חינם:אתה לא מבין על מה הדיון מתנהל בכלל?אין בעיה, עשה טובה לעצמך אל תגיב.השירות שתנסה לעשות לעצמך ולזולת יכול להפוך לבדיחה טובה אצל אנשים אחרים שמבינים באותו תחום.

ולכן אני מקווה לטובת המצ'וטטים שהרמה המאוד גבוהה של הפורום לא תקפוץ מדי פעם ראש למטה בצלילה חדה דרך כל מני רעיונות שבהם ניתן להציע לאנשים תמימי דעים איך הופכים כלי עבודה ממין כזה "בעל כורחו" למין אחר,רק בשביל שקשה לכמה בודדים פה לרדת מהעץ עליו הם טיפסו בכבודם ובעצמם.

מה לעשות לדעתי הסיכונים העצבים ובזבוזי הזמן המיותרים האלו לא שווים בגרוש כשאפשר להימנע מהם ע"י קניית מכשיר "יעודי" שמתאים מראש למשימה.

לאחר שמיציתי בצורה עניינית את כל הנקודות שהיו חשובות,מבחינתי לא תהיה תגובה נוספת. אוהב אתכם,שבוע טוב לכולם.

לפותח השרשור.

בדקתי לך בכבד ראש ובאופן יסודי הבוקר גם עם היבואן,על כלי אחר של מקיטה שאולי כן יכול להתאים לך.

לידע כללי,חשוב שתדע שאין {"לפחות בארץ"} כלי של מקיטה שמבצע עבודת חריטה בעיגול.

אני מתכוון ברמת הקיט באופן מקצועי ושוב אני לא מתכוון לרמת החובב אימפרוביזציה.

לכן אם אתה חייב כלי של מקיטה בלבד,היתי ממליץ לך על הכליB -3601.שהוא כבר רוטר ולא טרימר.

23000 סל"ד,יותר מתאים לעבודות חיתוך,והמחיר סביב 1300 ₪ כולל מס.עדיף באלף מונים על הצעצוע הקודם שהצגת.

השידרוג של הכלי לצורך עבודות אלו היה מבחינתך היה נורא פשוט וקטן.

להכין מחוגה מאולתרת שתתלבש במקום המוביל המקבילי ואז אתה מקבל רוטר כמו אצלי בתמונה.

תשמע,

אני לא ממש מבין מאיפה אתה מביא את החוצפה לזלזל פה ולזרוק פה כל מיני השמצות.

"'קשקשנים", "רמת הפורום יורדת". ושלל מחמאות שאין עליהם שום ביסוס ושום רקע.

זה פטטי,מגוכך וממש לא מוסיף לרמת הפורום.

מה זה קשור עכשיו שלמשפחה שלך בטבריה יש עסק שמוכר כלי עבודה? זה הופך אותך לנגר?מוסכניק? אינסטלטור וגם חשמלאי? צבעי?

יש הבדל בין מי שמוכר את הכלים הללו לבין מי שעובד איתם בפועל.

במקרה העסק המשפחתי שלנו הוא חנות כלי עבודה,צבע וחומרי בניין(באשדוד).

אז מה? אני מעולם לא יצא לי להשתמש במחרטה, אבל יכול בשניה למכור 20 כאלו.

יש כלים שאני מכיר כי עבדתי איתם(ואת רובם יש לי בבית) ויש כלים שאף פעם לא עבדתי איתם ולכן לא אוכל לתת חוו"ד עליהם- פשוטו כמשמעו.

אני מוכן לעשות איתך התערבות קלה, למרות שלפי טענתך אנחנו קשקשנים.

שאם כבר נראה לי שדווקא דיבורים זה הצד החזק שלך.

תביא טרימר\פרייזר של בוש,מקיטה,היטאצ'י,או מטאבו, אתה מוזמן להביא אותו למפגש.(נערך אחת ל3 שבועות)

ואם אנחנו נראה לך שאפשר לעשות- במקום זוג טבעות מMDF, אתה מפסיד את הכלי? במקום-בלי דיבורים ובלי ויכוחים.

התערבות הוגנת לא?.

under construction..

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע, כל מה שהיית צריך לעשות זה להופיע במפגש עם הטרימר... :-D

עכשיו הרסת את זה :cry:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מה אתם ילדים קטנים.. מה ביקשתי עזרה..

מצד שני אולי באמת תתערבו על איזה שני זוגות טבעות קטנות לרמקול 6.5 אינץ..

אנחנו(לפחות אני) ממש רחוק מלהיות ילד.

אבל שקופצים פה כל מיני אנשים עם הערות מזלזלות כמו "קשקשים", "בדיחה מעצמם" וכל מיני דברים אחרים.

ולבסוף, פרט לדיבורים באוויר אין מאחוריהם כלום ושום דבר.

צר לי, אבל יש דברים שהם אלמנטרים, ואם מישהו משמיץ ומכפיש סתם ולא מוכן לקבל עובדות מוגמרות.

מו שצפיתי מראש, בסוף מקבלים רגליים קרות(כמו במקרה הנ"ל).

לכן, חד משמעית ניתן לעשות גם עם טרימר\פרייזר טבעות מדורגות להתקנת פלאש, ואם מישהו חושב שאי אפשר, אני מוכל להתערבות כפי שהצעתי, הרי אם לא ניתן אז אף אחד לא מפסיד כאן?.

העיקר להשמיץ..

under construction..

פורסם
חתכת בכלי עיגולים פעם?

מהאבק {נסורת} של העיגולים שיוסי חתך במשך כל החיים שלו אפשר למלא את הבית שלך אז ליפני שאתה שואל אנשים רצוי שתדע את מי אתה שואל ביכלל ועוד בפוזה כזו :idea:

ניר מה אתה מיתווכח איתו אחרי הכל יש להם חנות לכלי עבודה אז הוא יודע מה שהוא אומר :wink:

אלמוג תחליף אותו לרוטר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל , אני לא מתווכח- אני קובע עובדה.

בנוסף לזה, אני מוכן גם להתערב על כלי כזה, כדי להוכיח את טענתי.

אבל יש אנשים שחזקים בדיבורים והשמצות ולא במעשים.

ורק לשם הבנה.

הטרימר הזה נועד בין השאר לביצוע פאזות בעבודות שיש ואבן.:shock:

under construction..

פורסם

לא ידעתי שגם לשיש אפשר להפוך פאזה :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא,

אני פשוט לא אוהב אנשים שמזלזלים ולא יכולים לעמוד במבחן התוצאה.

ועם על הדרך אני יכול להרוויח טרימר של מקיטה, אני יכול להתשמש בו לחיתוך טבעות:).

אני מקסימום יכול לתרום אותו לאוסף הכלים של יוסי, שכולם יוכלו להנות ממנו:):)

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...