Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המצלצה לHU עם BT, USB, AUX

dorix
שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי חבר'ה,

אני מעוניין להתקין באוטו החדש שקניתי (דייהטסו שרייד) HU, עם USB, BT, AUX (עדיף USB אחורי)

כרגע יש לי מגבר של JBL:

http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=472853

וקומפוננט של FOCAL:

http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=40638

האם אני צריך לרכוש גם סאב ?, או שאשמע טוב גם ללא סאב (כך אח שלי טוען מנסיון שלו עם המערכת)

כרגע אני מתלבט בין המכשירים:

LG - 7900/5900

או

Pioneer - 4550ub/6050ub

אם יש מכשירים טובים אחרים שמתאימים לדרישות שלי אשמח לשמוע...

לגבי הקיט התקנה הציעו לי להתקין קיט של רוקפורד - כמה עולה הקיט? האם באמת נחוץ להתקין אותו?

כמה אמורה לעלות התקנה?

אשמח לקבל קצת עזרה מאנשים שבאמת מבינים בנושא...:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין דבר כזה 4550.

יש 4050UB, פאנל שעולה 650 ש"ח, בעל 3 יציאות למגבר.

אם הכוונה ל- LG LAC 7900, אז יש לו רק יציאה אחת למגבר.

לי אישית יש את ה- 6050UB, ואני מאוד מרוצה ממנו: שליטה מאוד נוחה, פונקציה לשיפור סאונד, אקווליזר מצויין, 3 יציאות למגבר, כניסת USB אחורית, כניסת AUX אחורית והכנסה לבלוטוס- שניתן להפאיל ע"י מתאם.

האם אתה צריך סאב ? אני אישית חושב שכן, מה גם שיש לך עוד יציאות פנויות במגבר.

תוכל לרכוש סאב נחמד של קיקר מדגם C12 שיעשה עבודה טובה, והמגבר שלך ינצל אותו בצורה מעולה- בגישור הוא מוציא 150 RMS.

הסאב הנ"ל נחשב לשקט יחסית ( 150 RMS ), אבל הוא גם יודע לתת בראש.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין דבר כזה 4550.

יש 4050UB, פאנל שעולה 650 ש"ח, בעל 3 יציאות למגבר.

אם הכוונה ל- LG LAC 7900, אז יש לו רק יציאה אחת למגבר.

לי אישית יש את ה- 6050UB, ואני מאוד מרוצה ממנו: שליטה מאוד נוחה, פונקציה לשיפור סאונד, אקווליזר מצויין, 3 יציאות למגבר, כניסת USB אחורית, כניסת AUX אחורית והכנסה לבלוטוס- שניתן להפאיל ע"י מתאם.

האם אתה צריך סאב ? אני אישית חושב שכן, מה גם שיש לך עוד יציאות פנויות במגבר.

תוכל לרכוש סאב נחמד של קיקר מדגם C12 שיעשה עבודה טובה, והמגבר שלך ינצל אותו בצורה מעולה- בגישור הוא מוציא 150 RMS.

הסאב הנ"ל נחשב לשקט יחסית ( 150 RMS ), אבל הוא גם יודע לתת בראש.

:wink:

כן התכוונתי ל4050, אז אתה אומר שלא כדאי לרכוש אותו?

ובקשר LG מזה אומר יציאה אחת ? זה אומר שאני לא יוכל לחבר אליו סאב ורמקולים אחוריים?

וה6050 ראיתי שרשום שיש לו פאנל חשמלי? מה זה אומר בדיוק?

אם אפשר אשמח לקבל פרטי יצירת קשר איתך במידה ויהיו לי עוד כמה שאלות קטנות...תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה- 6050 הוא מכשיר מתקדם יותר ובעל איכות שמע טובה יותר, ששווה כל שקל.

לרדיו דיסק הנ"ל אכן יש פאנל חשמלי: כשאתה רוצה להחליף דיסק- אתה לוחץ על כפתור והפאנל נפתח לבד, מוציא את הדיסק וניסגר לבד.

יש לו גם התראה בשביל שלא תשכח אותו ברכב- אחרי שאתה מוציא את המפתח מהסוויץ', הפאנל יוציא לבד ( כמו בהחלפת דיסקים ) ומתחיל לצפצץ בשביל שתיקח אותו איתך.

ל- LG יש רק יציאה אחת שדרכה אתה תוכל להגביר רק קומפוננט / רמקולים קדמיים.

אחוריים וסאב לא תוכל להגביר.

אם יש לך שאלות נוספות- אתה מוזמן לשאול אותן בפורום, יש כאן מספיק אנשים מקצועיים.

אם תרצה לפנות אליי- שלח הודעה בפרטי.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון קטן:

היום אני הולך להתקין את ה 6050 בזכות עזרתו האדיבה של "RUDY" (תודה רבה רבה!!)

נקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה ולא אצטער בהמשך...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז סיימנו להתקין את המערכת (אני ואיש מקצוע, עזרתי לו קצת)

בסוף הוא שם לי את ה 6000, כי לא היה לו ת 6050 - הוא טען שזה אותה מערכת אחד לאחד רק דגם שונה הייתכן?.

אחריות שנה. (לפי מה שהבנתי 3 שנים לא?)

מסקנות לאחר ההתקנה:

1) אני חייב מישהו שמבין בנושא שיכוון לי כמו שצריך את הרמקולים מגבר וכל מה שצריך.

2) כנראה אני אוסיף עוד 2 רמקולים אחוריים + סאב, (כי מרגישים שחסר רעש מאחורה).

3) התקנו את החוטים של הUSB + AUX בתא כפפות וזה קצת מרגיז אותי כי רציתי במאפרה (אולי אני אשחק עם זה בהמשך)

4) הוא אמר לי שאני יכול להוריד תצוגות לפאנל דרך הדיסק? אפשר הסבר איך עושים את זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון זה אותו פאנל, וכמו שהוא אמר דגם טיפה שונה.

גם אני קיבלתי אחריות לשנה.

למה לא ביקשת מאיש המקצוע שלך שיכוון לך את המערכת ?

אני מציע שתיגש למתקין מקצועי ותבקש ממנו שיכוון לך, או שתגיע למפגש הסאונד הקרוב ושם החבר'ה יעזרו לך.

יש לי 7 תצוגות שונות בפאנל, בחרתי אחת וזה מספק אותי.

גם אצלי קיימת האופציה שלך הורדת תצוגות- אבל עדיין לא יצא לי להשתמש בה, והאמת אני לא כ"כ יודע איך עושים את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון זה אותו פאנל, וכמו שהוא אמר דגם טיפה שונה.

גם אני קיבלתי אחריות לשנה.

למה לא ביקשת מאיש המקצוע שלך שיכוון לך את המערכת ?

אני מציע שתיגש למתקין מקצועי ותבקש ממנו שיכוון לך, או שתגיע למפגש הסאונד הקרוב ושם החבר'ה יעזרו לך.

יש לי 7 תצוגות שונות בפאנל, בחרתי אחת וזה מספק אותי.

גם אצלי קיימת האופציה שלך הורדת תצוגות- אבל עדיין לא יצא לי להשתמש בה, והאמת אני לא כ"כ יודע איך עושים את זה.

הוא אמר שזה דגם אותו דבר אחד לאחד. (ולא טיפה שונה)

הבנתי שיש מקומות שנותנים אחריות ל3 שנים...

הוא אמר שהוא כיוון אבל משום מה כנראה שלא מכוון מספיק טוב.

מעניין איך מורידים את התצוגות...אולי יש דברים מעניינים..אני חייב לנסות.

אגב אתמול סידרתי את היציאות שירדו ישר למאפרה, פירקתי את הקפיץ שלה ואיכשהו הצלחתי :)

תודה על התגובה גבר גבר אתה!:-P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...