Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי סאב

GTO1260BR JBL ומגבר 4 ערוצים מחברה לא ידועה(שאותו אני רוצה להחליף, או להשאיר אותו רק בשביל הסאב)

אני רוצה לקנות זוג רמקולים 6*9 ומגבר.

התקציב הוא כ 2000 שקלים לשניהם.

אם זה יעזור אני שומע בעיקר מוזיקה שחורה אבל לפעמים גם רוק.

תודה לכל העוזרים. וחג שמח לכולם :)

פורסם

איזה אוטו?

מה קורה עם הבמה הקידמית?

למה מגבר מחברה לא ידועה (יש לנחש שזה זבל סיני?) אתה משאיר לסאב ועוד 4 ערוצים?

אם אתה לוקח סאב וותר על 6X9.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

הרכב הוא סיאט איביזה שנת 97

האמת שזה לא בשבילי אלא בשביל חבר, והוא רוצה 6*9 למרות שהסברתי לו אלף פעם שעדיף לו לקנות קומפוננט לבמה הקדמית.

המגבר הגיע לו עם הרכב (הוא קנה אותו לפני כמה שבועות) ביחד עם הסאב וה6*9 החצי מתים.

אז הוא רוצה להחליף את המגבר וה6*9, ואולי בעתיד להוסיף רמקולים קדמיים.

הוא מוכן להשקיע עד 2K לכל העסק.

פורסם

שיגיע למפגש ויראה ש90% מהמערכות הם בלי 6X9 וגם אם יש הם מחוברים לרדיו דיסק בלי מגבר.

שיביא מורל דוטק אוביישן לקדימה, מגבר JBL 1004 ויחבר את הסאב בגישור.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אתה הולך להוציא 2000 ש"ח על כלום בלשון המעטה!!!

זה הרבה כסף ותוכל להשיג תוצאות הרבה יותר טובות מ-6X9 ב-1000 ש"ח :shock:!

כמו שכבר נאמר פה, אני במקומך הייתי מחליף את המגבר הקיים ל 4 ערוצים יותר טוב במחיר סביר ( JBL לדוגמא) ומשקיע את שאר הכסף בקומפוננט קדמי איכותי.

כך תוכל להגביר את הסאב שלך בגישור ואת הסט הקדמי על שני הערוצים הנותרים!

ואתה תשמע ממש הרבה יותר טוב מהשטות הזאת שאתה מתכנן! (כמובן שעם כיוונים טובים ועזרה מהחבר'ה פה אם תרצה).

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

מצטרף להמלצות שמעליי ב1K אפשר להביא סט קומפוננט ברמה טובה שייתן תוצאות הרבה יותר גבוהות מאשר זוג 6X9 .

בהצלחה , ואתה מוזמן למפגש הקרוב על מנת להתרשם משיטת "הבמה הקדמית" :-)

• תוכן חדש...