Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

אני מעוניין בלימודים בתחום המחשבים, משהו שיהיה כיפי ללמידה ומשהו שאפשר לעבוד במידה ואני ירצה.

אני לא ממש בקטע של לימודים הקדמאיים, אבל לימודים כמו אבטחת מידע או רשתות או משהו בסגנון.

מישהו יכול להמליץ על מכללות למינהם באזור המרכז או השפלה.

תודה

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

חבר - אין דרכי קיצור ועבודה קלה וכיפית בתחום המחשבים.

או שאתה ממש אוהב את זה וחורש את התחת שלך בלימודים בנושא ובניסיונות להגיע לעבודות מעניינות - או שאתה עושה כל מני קורסי כאילו ומחפש עבודות קלות ומתבדה כשאין כאלו או כשאתה נפלט מהתעשייה הזו מהר מאוד.

התעשייה הזו היא לא ממש מקום לבינוניים ועבודות קלות וכיפיות ב99% מהזמן, אלא לאנשים שבאמת אוהבים את זה.

אי אפשר לעשות איזה קורס , להרוויח כסף בקלות אם רוצים ובלימודים קלים ולא אקדמאים.

(ושלא יובן לא נכון - יש המון אנשים שהגיעו ומתקדמים ללא לימודים אקדמאים - הם פשוט נושמים מחשבים וקרעו את התחת שלהם להגיע לאן שהם).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מסכים עם ליביור,

למקום מכובד לא ייקבלו אותך בלי ניסיון מוכח.

מתחילים בקטנה כטכנאים ואחרי זה אפשר להתקדם הלאה למנהלי רשתות.

Suzuki Jimny

פורסם

אכן - אם רוצים להגיע ללא לימודים כלשהם - טכנאים / תמיכה תכנית בכל מיני מוקדים ותמיד לשאוף להצטיין וללמוד כמה שיותר ולקרוע את התחת בכל נושא כזה ופשוט - ללמוד ללמוד ללמוד כל דבר שמסביבך.

קל יותר מלהגיע עם תואר אקדמאי - לא.

משרות יותר נמוכות - כן.

התקדמות תקועה משלב כלשהו - לרוב.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

כמה שרשורים נבחרים בנושא , של אנשים שחיפשו את החיים הקלים ולמדו את האמת בדרך הקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=283814

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=281870

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Faq/Question.aspx?ForumId=308&qId=20145 (קרדיט לאבי qil)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל תודה על הקרדיט, ישר כוח :idea:

אני חושב שכבר די אפשר להפוך את הדיונים האלה עוד מעט לנעוצים כאן.

אני ימשל לך את זה לדבר מאוד פשוט, נניח ויבוא אלייך חבר קרוב ויגיד לך שהוא רוצה להיות :

א. רופא - תמליץ לו לקחת קורס מד"א ולהתחיל לנתח אנשים?

ב. עו"ד - תמליץ לו לקחת קורס בדיני חוזים ולהתחיל לעבוד על חוזים של מיליונים?

ג. ארכיטקט בניין - תמליץ לו לקחת קורס בהעמדת 5 בלוקים מפולסים?

ד. .......

ה. ...........

ו. ...............

אין קיצורי דרך, פשוט אין.

אם אתה רוצה לעסוק בזה ואתה לא ממש בכיוון של לימודים אקדמאיים אין לי המלצה טובה אלייך יותר ממה שהציעו לך כאן כבר, תנסה להתקבל למשרות ברמה "נמוכה", החל מHELPDESK דרך טכנאי IT, טכנאי מעבדה\רשת WHATEVER ותספוג כמה שתוכל, תו"כ תוכל להקדיש זמן ללימוד של נושאים מתקדמים שאולי יעזרו לך להתקדם בתחום.

מהמקרים שאני מכיר, האנשים שכן מצליחים להתקדם בתעשייה הזו ללא תואר הם אנשים מבריקים, בעלי חשיבה אנליטית גבוהה מאוד, שמתעסקים במחשבים מאז שהם זוכרים את עצמם ומתעניינים בתחום כ"כ שמוכנים להשקיע את נשמתם מסביב לשעון רק כדי ללמוד דבר נוסף, מעטים הם כאלו, וקשה מאוד להוכיח את עצמך למעסיקים עם רגליים על הקרקע מדוע לבחור בך שיש לך את כל התכונות המעולות הללו יש לציין, ע"פ בוגר אוניברסיטה מצטיין שלקח כך וכך קורסים בדברים פרקטיים לא פחות.

זה המצב.

אבי.

פורסם

אורן - זה לא נכון בכל המקרים במילים מעטות - כשתרצה משרת ניהול / משרת פיתוח בחברה גדולה - אתה תיתקל בזה.

ליביו (שהתחיל ללא תואר ומסיים עכשיו תואר במדעי מחשב)

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...