Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסוואה חדשה לג'טות משטרתיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את אוכלים סרטים חברים, לסקודה סמויות אין חלונות שחורים מאחורה או מספרים שנגמרים בסיומות שהוזכרו פה.

הן סמויות אתם לא יכולים לגלות אותם הרי אם היו מזהים את הסמויות החדשות הן לא היו כבר נחשבות לניידות סמויות.

ואל תתחילו להגיד לי עכשיו שיש סימנים וכו'

כי לי יש שני שוטרים בבית: אחד חוקר ואחד בלש והם הסבירו לי את כול השטויות האלו :)

ישנן מטרות שונות לרכב מוסווה.

אלא של מתנ"א, שמצויידות בציוד מדידה לרוב ניתן לזהות מרחוק.

רכב הכי אקזוטי בשרות משטרה שראיתי לא מזמן בירושליים, הייתה טויוטה קורולה שנת 94 שהייתה מצויידת בערכת פנסים וצופר ועדיין בשרות פעיל.

סקודות לבנות מושחרות -ניידות

ככלל, אוטו %100 מושחר, במיוחד כזה שהוא עם מדבקות של אלדן - ניידת.

אגב איכות הדבקה שלהם מה זה על הפנים.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכביש חיפה-ת"א הישן יוצא לי לראות הרבה כאלה, רובן בצבע חום בהיר/מטאלי, לאחרונה הם "השתדרגו" לאוקטביות כחולות/שחורות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

רכב הכי אקזוטי בשרות משטרה שראיתי לא מזמן בירושליים, הייתה טויוטה קורולה שנת 94 שהייתה מצויידת בערכת פנסים וצופר ועדיין בשרות פעיל.

quote]

אכן ראיתי אותה כבר כמה פעמים,מעניין מה המד ק''מ שלה :lol::roll:

פורסם

אני ראיתי משהו עוד יותר הזוי בירושלים. מיני ואן עם מספר אמריקאי ,מצויד בשלל סירנות וציקלות סמויות, חלקם בתוך הגריל וחלקם מתחת לזכוכית החלון גם מקדימה וגם מאחור. המיניואן מיהר למקום של תאונה והפעיל את כל הצ'קלקות יכול להיות ששיך לזק"א ? אבל עם מספר אמריקאי ,האם זה חוקי?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם היה שייך לשגרירות, אז רוב הסיכויים שהיה לו מספר דיפלומטי (כזה לבן עם CC או CD).

אני מאמין שמדובר לרכב של מד"א או זק"א שעוד לא "גוייר" כהלכה. או שזה רכב של תייר/תושב חוזר שבמקרה גם מתנדב מד"א/זק"א.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אוקטביות סמויות ניתן לזהות ע''פ המספר שלהן, מספרה של ניידת אוקטביה סמויה יסתיים ב61 או ב16.

דווקא ראיתי אוקטביה סמוייה על סייומת 67.

לאוקטביות סמויות יש מספרים רגילים בדיוק כמו לאוקטביות לא סמויות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מרחוק קשה לזהות אבל שאתה מתקרב לרכב נו באמת אתה ישר קולט שיושבים שם שוטרים

אבל הרי הם לא מצפים לתפוס אותך מתחת לאף אלה רחוק מהלב שתעשה את הטעות שלך ואז הם יבואו

פורסם
אני ראיתי משהו עוד יותר הזוי בירושלים. מיני ואן עם מספר אמריקאי ,מצויד בשלל סירנות וציקלות סמויות, חלקם בתוך הגריל וחלקם מתחת לזכוכית החלון גם מקדימה וגם מאחור. המיניואן מיהר למקום של תאונה והפעיל את כל הצ'קלקות יכול להיות ששיך לזק"א ? אבל עם מספר אמריקאי ,האם זה חוקי?

לא חייב להיות מתנדב.

אני מכיר נהג הסעות בירושלים מפסגת זאב שיש לו בטרנזיט צ'קלקה ומערכת כריזה אבל כל קשר בינו למשטרה מקרי בהחלט.

הוא טוען ש-500 שקלים מסדרים לכל אחד מערכת כריזה וגם סירנות לא בעיה להשיג...רק שכל זה לא חוקי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לגבי הקלות בהשגת הסירנות והכריזה, יעידו על כך עשרות בעלי סופות משופצרות.

אני ראיתי יום אחד ביפו קפיצה של בלשים על איזה סוחר סמים או משהו.

2 קפצו מאופנוע JOY RIDE, שלוש ירדו מפיג'ו 205 ועוד אחד שהסווה עצמו כהומלס.

אם הם רוצים להיות באמת סמויים, האוקטביות הלבנות לא הכלים העיקריים שלהם.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
מרחוק קשה לזהות אבל שאתה מתקרב לרכב נו באמת אתה ישר קולט שיושבים שם שוטרים

אבל הרי הם לא מצפים לתפוס אותך מתחת לאף אלה רחוק מהלב שתעשה את הטעות שלך ואז הם יבואו

+1

לכן השוטרים בניידות הסמויות ששוכרים לבושים במדים בתוך הרכב, (אלא אם כן ישנו מבצע שדורש לבוש אזרחי כדי למנוע זיהוי, בדרך כלל נעשה עם שוטרי בילוש ולא שוטרי תנועה).

ברגע שהשוטר נמצא ונוהג בסמוך אליך, ורואה לדוגמא ששוחחת בנייד בזמן הנהיגה ללא דיבורית, זה יהיה מאוחר מידי ותעצר על ידו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סתם בשביל הקטע כי ראיתי שאף אחד לא נתקל בדבר המוזר הזה אני חייב לציין שיש בדימונה יונדאי אטוס חבוט (כן כן) עם גגון שמחפה על דבורה.

פורסם

100 ניידות שכורות חדשות נוספו למשטרת התנועה

מאת: עידן יוסף | envelop.gif

NEWS1-53447902202607.jpg[צילום: ששון תירם]

ישמשו עד להגעתן של 85 ניידות חדשות

midBull.jpg יופעלו בכבישים אדומים וגם במרכזי הערים

▪ ▪ ▪

אגף התנועה של המשטרה תוגבר ב-100 ניידות שכורות חדשות, שכמעט יכפילו את צי הרכב המבצעי של המשטרה. הניידות הוחכרו מחברות השכרה בידי משרד התחבורה וישמשו את משטרת התנועה במשך מספר חודשים עד להגעתם של 85 ניידות התנועה החדשות שנרכשו מתקציב משרד התחבורה.

הניידות השכורות הוצבו בכל מחוזות משטרת התנועה ברחבי הארץ, ומתגברים את מערך הניידות הקיים.

ניידות אלה יוצבו בכל הכבישים האדומים ובצמתים מסוכנים, ולראשונה הם יופעלו גם בתוך הערים ולא רק בכבישים בינעירוניים, וזאת בשיתוף ראשי הרשויות והמועצות המקומיות בכל רחבי הארץ.

פורסם

האמת בתור אחד שמשתדל לנסוע כחוק אני שמח על הופעת הסמויות. בשבוע שעבר איזו מאליבו חצופה עשתה לי קיפוח זכות מסוכן ביותר, ממש ביציאה מהמחלף הפקוק, כאשר כבר מתחיחלם להאיץ, כך שנעלצתי לבלום בחדות תוך סיכון לקבל מכה מרכב הבא בתור. ואיזה פלא - מיד נשמע הסירנה וסקודה לבנה קפצה על אותה המליבו החצופה. אני מאוד מקווה שהאיש ילמד את הלקח ולא יעשה כך להבא.

• תוכן חדש...