Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

car-media-israel.info/index.php/rockford-t212d2.html

מדובר בסאב הזה שבקישור קיבלתי אותו שוב מבן מישפחה שעוסק בתחום בצורה רצינית...

היה לי P3 ברכב שלי והוא היה ניפלא ..אני רוצה להרכיב את זה ברכב שלי (שברולט מאליבו 97').

.

אני צריך בבקשה שתציעו לי עד 3000ש"ח מגבר רציני מאוד שיפיק ממנו את המירב ותיבה מתאימה עם פורת פתוחה זאת אומרת.

הסאט שי לי כרגע באוטו הוא מאוד איכותי ואני מרוצה ממנו השקעתי די הרבה זיעה ועבודה בשבילו.

אז אני רוצה להרכיב את הסאב הזה הוא אצלי בחדר שוכב לו בלי מעש.

הסטאפ שלי:

HU-Clarion DXZ756MC

קומפוננט-165K3POWER Focal

6X9-T1693C Rockford

4 טוויטרים-MT11 Morel

מגבר (שהמערכת מוגברת ממנו "כרגע":twisted:)-HIFONICS ZXI8006

4 שכבות איטום מעולות ועושות תעבודה:twisted:

שוב תציעו לי בבקשה מגבר שישבור את הסאב הזה עד 3K ותיבה שאני כבר יבנה תנו לי מידות בבקשה, ותנו דעות על המערכת שלי בבקשה תודה מראש :-o:-o:oops:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסנדאון 1200 במבצע.

זה סאב לביצועים אז המגבר יתן לו קצת יותר מ1200 וואט מ1 אוהם.

ואאל"ט האמריקאיות כבר באות עם אלטרנטור מפלצתי של לפחות 150 אמפר אז רק חיזוק ל3 הגדולים ושלום על ישראל.

עריכה:

אם התא מטען לא חשוב לך, הייתי מנסה לראות אם אפשר לבנות תיבת באנדפאס לסאב הזה (בעיקרון, תיבה אטומה בצד האחורי של הסאב ותיבה פתוחה בצד הקדמי. עם הסאב הלא נציל הזה יכול לתת SPL טוב.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

+1

זה מעניין גם אותי.

לסאב הזה מומלץ מונו של לפחות 1500+ רמס ב1 אום.

ומערכת חשמל משופרת המסוגלת לתמוך ב140A+ באופן קבוע.

בלי זה אין לך מה לקנות מונו.

בלי מונו זאת משקולת של 27 קילו

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

ה1200 נותנת יותר מ1200. כולם יודעים את זה

האמריקאיות באות כבר עם מערכת חשמל מפלצתית. אין לו מה לחזק. רק 3 הגדולים וחיווט טוב. זה הכל.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

קניתי את המונו הבא Rockford T20001bd שמוציא כ-1500RMS אם אני לא טועה..או אפילו יותר חבר שלי המליץ לי ב5500 אלף לקחתי זה מותקן הוא מעיף תסאב כמו כלום, תודה על התיקון שומעים את ההבדל :twisted:

אבל בכללי העם המערכת שלי נימצאת ברמה מכובדת?

פורסם

קנית בסוף מונו ב 5K שקל?

הית קונה את ה סאןדאון 1200 והיה נשאר לך עודף למצבר פריקה ושדרוג אלטרנטור.

הית משיג תוצאה הרבה יותר טובה!

תתחדש, העיקר שאתה מרוצה.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

כה זה לא היה בעיה ליקנות תסאן דאון (כלומר את הסאן דאון. אתה מתבקש להשתמש בשפה תקנית) פשוט אני פריק של רוקפורט :-D:-D השמיע ממש אגדית הכל מעולה אני מרוצה עד השמיים..

והלו היי לא אמרתם אם המערכת שלי ברמה טובה כמו של כמה חבר'ה פה שאני ידע אם אני בעיניינים על הדרך

ושוב יש לי מצבר פריקה עמוקה כבר שידרגתי מזמן את זה ושידרגתי גם לאלתרנתור של גברים כמו שאומרים :)

הכל מושלם שם ורק רגע הסאנדאון יותר טוב מהמגבר רוקפורט שהבאתי והוא היה נותן יותר ??

פורסם

ב5וחצי אלף היית יכול לקנות סאנדאון 3000. היית מקבל עוד 1000RMS. או בסביבות 4 אלף יכלת לקנות סאנדאון 2000 שמקביל כמעט בדיוק למונו שלך. תבוא למפגש הבא ב3 לאוקטובר, אני רוצה לשמוע את המערכת שלך

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כה זה לא היה בעיה ליקנות תסאן דאון פשוט אני פריק של רוקפורט :-D:-D השמיע ממש אגדית הכל מעולה אני מרוצה עד השמיים..

והלו היי לא אמרתם אם המערכת שלי ברמה טובה כמו של כמה חבר'ה פה שאני ידע אם אני בעיניינים על הדרך אה המערכת שלך הכי פשוטה פה סתם חבל שהשקעת כסף על זבל

ושוב יש לי מצבר פריקה עמוקה כבר שידרגתי מזמן את זה ושידרגתי גם לאלתרנתור של גברים כמו שאומרים :) נו תראה לנו את האלטרנטור שלך ילד

הכל מושלם שם ורק רגע הסאנדאון יותר טוב מהמגבר רוקפורט שהבאתי והוא היה נותן יותר ??

תמשיך ליהיות פריק שמשלם הרבה ומקבל פחות :idea:

לגבי התגובה הראשונה סתם צחקתי אבל במחיר של המונו שחטו אותך

באיזה רכב זה יהיה?

איזה אלטרנטור ?

איזה מצבר ?

רוצים ליראות תמונות

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...