Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

משום מה כל השטיחים באוטו בסדר מלבד זה של הנהג ומכאן שזה הכי מעצבן אותי, הוא נשחק במשך הזמן ואני מאוד מעונין להחליף אותו.

הייתי שמח לדעת אם ניתן להחליף רק את השטיח המסוים הזה (כמובן בשטיח זהה לו), איפה ניתן לעשות את זה (אזור מרכז) וכמובן כמה זה עולה.

בנוסף קראתי מספר מאמרים והייתי רוצה לדעת האם קיים חומר ספציפי שעלי להשתמש בו כדי לנקות את הדש בורד?

אני רוצה גם לרכוש ג'אנטים לרכב, למרות שחיפשתי הרבה אני עדיין חושב שהמקוריים הכי יפים, עכשיו אני לא מעוניין לרכוש אותם חדשים מהיצרן כי זה יעלה לי הון, רציתי לדעת האם אתם מכירים מקומות שמוכרים אולי ג'אנטים כאלו במחירים זולים, האם אתם ממליצים לקנות יד שנייה ואיפה ניתן לעשות זאת.

תודה לעוזרים.

volkswagen Golf, 1.6 TRENDLINE FSI 2007, 115HP

• תוכן חדש...