Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע לא חלק ברכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי מאזדה 3 2006 דגם אקטיב צבע אפור עכבר.

הרכב נמצא אצלי כשנה וכמה חודשים ומההתחלה הצבע של הרכב לא היה חלק אלא מחוספס כזה...

עשיתי לרכב וקס (ידני כמובן) והנ"ל עזר מעט לחיספוס אבל עדיין זה לא אותו דבר כמו צבע של רכב חדש, בנוסף, לא ירדו כתמי מים מהצבע (באיזור השפריצרים וכן גם על הרכב עצמו במקומות שונים וכן כתמי לשלשת ציפורים הטביעו את חותמם על הצבע וגם לאחר הווקס לא ירדו הסימנים הללו).

השאלה שלי היא כזו - מה עליי לעשות? האם לעשות פוליש? (במידה וכן מה קודם למה? לעשות פוליש ואז וקס או וקס ואז פוליש?)

האם צריך לעשות וקס חם או כל דבר אחר...? אשמח אם תוכלו לעזור...

(נ.ב, ברשותי פוליש ווקס לרכב עם צבע מטאלי).

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם

וזה יוריד את כל הכתמים של הלשלשת (צואה) של הציפורים והכתמי מים ויחליק את הצבע?

un4get

פורסם

למישהו יש הסבר למה הקקי של הציפורים לאחר כמה זמן נהיה דבוק לצבע הרכב ואי אפשר להוריד אותו?? (ראיתי אצל חבר אותה תופעה)

פורסם

כנראה מאותה סיבה שבצק מתייבש ונדבק ובוץ, בעצם כמעט כל דבר. אבל מה הבעייה לשפשף קצת עם מברשת או מטלית???

פורסם

דבר נוסף, קקי של הציפורים הוא חומצי, ואוכל את הווקס והצבע. כדאי להקפיד לא לחנות מתחת לעצים ולהוריד במהירות קקי של ציפורם מהרכב.

פורסם
כן,למרות שאני לא מבין למה אתה צריך שהאוטו יהיה חלק?

שלא יהיה מצב שהצבע ישרף לי מזה...

ואגב - הקקי של הציפורים משאיר סימנים מכיוון שזה חומצה.

אם לא מנקים את זה כמה שיותר מהר זה משאיר סימן.

un4get

פורסם

קיצור למישהו יש תשובה רצינית בנושא?

שאלה נוספת מה לעשות קודם פוליש או וקס?

un4get

פורסם

שום מכון מקוצעי לא יחליק לך תרכב

יש דבר כזה שנקרא פלסטלינה!!

זה מחליק את הרכב אבל זה עולה יקר

אם אתה רוצה יש לי מישו שיעשה לך את זה אבל הרבה זמן עבודה!!

והרכב יוצא לך מראה וחלק

• תוכן חדש...