Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורה h4 אוסרם כחול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אחת בהום סנטר הרצליה במחיר של כ60 ש"ח לאחת.

הבעיה- היתה רק אחת :-)

כידוע, רכב זקוק לשתי מנורות האם מי מכם ראה את המנורות הללו בסניפים אחרים של הום סנטר בגבולות שרון/תל אביב/ראשון

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

cool blue?

70 שקלים באוטו דיפו הקרוב לביתך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בהום סנטר נתניה יש את כל הסוגים של קול בלו אתמול הייתי שם.

יש בערך 3 נורות מכל סוג ככה שאתה יכול לקנות גם אחת ספייר.

המחיר -70 שקל לנורה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תודה על העזרה, עד עכשיו קניתי מהערבים מנורות כאלו עם כתוביות סיניות או כל מיני שטויות כאלו והחזיקו לי חודש עד חודשים גג, הכל היה זבל אחד גדול, ועלק המוכר הערבי עושה ל "יש לך בעיה עם חשמל אוטו אני מוכר מלא כאלו והכל בסדר"

קיצר בלדיקו זה אחלה של מקום למונות כאלו, לבן כחול כזה חלש, הכי טוב הכי פשוט, לא נירא כמו XENON שמדליק תשוטרים ולא מסנוור ולא כלום, פשוט מושלם לקוסמטיקה לרכב

http://uploadpic.org/showpic-31677/citroen_berlingo_feelin.jpg

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אנשים הלפ!!!!!!!

אני רוצה להרכיב לג'ימני שלי H4 לבן של אוטו דיפו והרי השאלות:

האם שוטרים ימשכו לאור שלי כמו דבורים לדבש ו"יעקצו" אותי בגלל האור הלבן?

האם האור הלבן שיספקו לי המנורות (55 - 60 W ברכב שלי) שווה בכלל משהו?

הרי ברור שלאחר ההרכבה של המנורות, במידה ולא אהיה מרוצה, לא אחזור בטענות למוכר, כי הוא כולה מכר.

בנוסף, עד כמה אפקטיביות המנורות האלה?

אגב, אני לא מעוניין בשום פוזה ושום סינוור של נהג כזה או אחר, כן מתעניין בלהתחדש (הרכב משנת 2009) במנורות עם טאץ' קצת אחר מאשר האור הצהוב הרגיל

תמורת 100 שקלים, יורכבו לי ברכב המנורות, אורות גבוהים ונמוכים גם יחד.

לדעתי משתלם. מה דעתך? תכתבו מה שמתחשק לכם, על מנת שאבין ולא אטעה ולא ירמו אותי/יעבדו עליי

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תוכן חדש...