Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי כאריזמה 99 מזה שנה צבע שחור עם 127000 ק"מ - נוסעת נסיעות אחת לשבועיים לירושלים וכל השאר באיזור המרכז.

הרכב יד 4 - טופל על ידי בקנאות בשנה זו (אני כזה...), וחוץ מקצת נגיעות קלות מסביב לרכב הוא במצב מעולה.

היום דיברתי עם חבר הכי טוב שלי והוא סיפר שאחיו מוכר מאזדה לנטיס 95 עם 110,000 ק"מ, יד שניה מטופלת ממש ממש בקנאות. האמת, שהתחשק לי לעשות סוויץ', סתם בשביל העניין החדש, אך גם כי אני חושב שהבלאי של המאזדה הרבה יותר איטי מהכריזמה.

חבר שלי טוען שלרדת בשנתון זה משהו שאסור לי לעשות - כי זה לא נכון, ועוד הוסיף כי משנה הבאה לא אוכל לבטח את המאזדה בביטוח מקיף.

אשמח לשמוע מהי חוות דעתכם בעניין מכירת הרכב שלי וקניית המאזדה במקום.

שיהיה אחלה ערב !

פורסם

מיצובישי כריזמה מכונית מוצלחת.

אם היא במצב טוב, לא עושה בעיות - אין שום סיבה להחליף אותה, בטח לא לרכב יותר ישן.

מי יודע, לאיזה רכב יהיה בלאי יותר איטי?

אני עוד הייתי מבין, אם היית מתקדם בשנתון או מנסה להתפתר מרכב בעייתי.

בקיצור, לא כדאי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים איתך לגמצרי, הרכב הוא באמת מוצלח, ועם שלי אין בעיות כלל - יחד עם זאת, יש בלאי של פלסטיקה חלשה, רעשים וקירקושים מהבולמים, ריפוד בגג, וכל מיני "מחלות" שאינן קיימות במאזדה, ואין מה לעשות - איך שהאוטו נראה - זה לא פחות חשוב מאיך שהוא נוסע ...

פורסם

אתה רוצה ללכת אחורה במקום ללכת קדימה.

אם הכריזמה שלך טובה ומספקת את צרכיך - אל תחליף אותה בעבור רכב ישן יותר, במיוחד אם מדובר ברכב של חבר. זה מתכון לצרות.

את הדברים הקטנים שמפריעים לך בכריזמה אפשר לתקן בקלות יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...