Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RunX או Yaris 65k

teapot
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי כמה זמן שאני מחפש מכוניות, צמצמתי לשני אפשרויות שנראות לי טובות

Toyota Yaris

או Toyota RunX

תקציב באזור ה 60000 או 65,

אני צעיר, ולכן לא צריך רכב משפחתי, אבל אני כן מתכנן לעשות מדי פעם נסיעות ארוכות (מהצפון למרכז)

מבחינת שנתון זה 03-04 לRunX

או 04-05 ליאריס

אני מאוד אוהב איך שהRunX נראית

מה אתם אומרים?

פורסם

זה לא אותו רכב. אחד משפחתי אחד קטן.

אם אתה צעיר וצריך רכב קטן תקנה סוזוקי אלטו - אתה במרחק של 8 אלף ש"ח מרכב חדש דנדש.

אם תוסיף למחיר הרכישה של הטויוטה גם בדיקת רכב, הפסד יום עבודה, חיפושים, תשלום לפעמים מעל המחירון לרכב במצב סביר ויישור קו שכולל צמיגים חדשים ועוד כמה בלת"מים שיתגלו ברכישה - אתה תגלה שאתה במרחק של 3000 ש"ח בערך מרכישת סוזוקי אלטו מהסוכנות.

בשביל 3000 ש"ח וסמל של טויוטה לא הייתי יורד לשנתון 2003 כשיש 2009 מהשקית כאופציה.

פורסם

אבל שמעתי שהסוזוקי אלטו נוראית

ראיתי יאריס 2005 ב65 אלף, נראית טוב

צמיגים חדשים יחסית

מה אתם אומרים?

ולגבי הRunX, היא פשוט נראית כמו יאריס מגודלת

פורסם

האלטו לא ממש מתאימה לנסיעות ארוכות.

על פניו עושה רושם שהיאריס מתאימה לך יותר. הבעיה של היאריס היא מחיר המחירון הגבוה שלה שהופך את התמורה שלה לכסף לבעייתית. ולכן נשאלת השאלה - למה דווקא טיוטה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן, מחיר המחירון של היאריס והRunX הם כמעט אותו הדבר.

בגדול, רכב מאוד אמין ודיי נוח למרות שהוא קטן

אפשר המלצה לרכב חילופי, אולי זול יותר שיעשה את אותה העבודה?

אני לא אוהב את ה Siryon

פולו הבנתי שיש קצת בעיות אמינות, משהו על דליפות שמן, ולפעמים בעיות במערכת חשמל

אני מחפש אוטומט.

מישהו יודע מה אמורה להיות צריכת דלת של RunX שנת 2004?

מתי אמור להכנס השינוי במיסוי והאם זה אמור להשפיע על המחירון משומשות?

פורסם

הצריכה המשולבת של ה-runX עומדת על כ-1:12, אבל עולה בצורה דרמטית כשלוחצים קצת על הדוושה.

ההמלצה שלי היא הסיריון המעולה, אבל מאחר ושללת, הייתי מסתכל לכיוון הפונטו ומרוויח גם שנתון חדש יותר.

פורסם

לדעתי הסיריון נראת טוב גם מבפנים וגם מבחוץ - אבל זה כבר עניין של טעם.

הפונטו נחשבת לאמינה למדי (במידה וטופלה כראוי, כמו כל רכב), לגבי הגיר, הוא לא בעייתי, בסה"כ צריך להתרגל אליו.

• תוכן חדש...