Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסיטרואן XM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן להולנדים יש משהו מיוחד עם סיטרואן ,למשל הלימוזין הזאת נבנתה בהולנד ,יש 2 או 3 כאלה שניבנו בהזמנה אישית .

כמובן שיש גם לימוזינות שניבנו בצרפת ,

כמו זאת למשל :

XM_limousine_blanche_profil[1].jpg

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

• תגובות 406
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אקסל, תמונה יפה וגם בצבע מוצלח.

באיקס אם, אין על לבן. למרות שגם אדום (כמו של האיקס אם מולטימדיה) וגם כסוף בהיר מתאימים לאוטו

כן להולנדים יש משהו מיוחד עם סיטרואן ,למשל הלימוזין הזאת נבנתה בהולנד ,יש 2 או 3 כאלה שניבנו בהזמנה אישית .

כמובן שיש גם לימוזינות שניבנו בצרפת ,

כמו זאת למשל :

פורסם

אם כבר לסבך את העניינים אז למה לא סיטרוואן עם מנוע מזארטי?

בתמונות מהולנד:

סיטרואן יפה וענוגה ללא גג, CV לשימוש יומי, תמצית האופוריה צרפת איטליה, ואמרקאית ארוכה מחייכת

לקטינה...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יש להולנדים איזה קטע הזוי של חיבה מיוחדת לסיטרואנים.

אתה יכול ללכת באמסטרדם ולראות די אסים על בסיס יומי

הם קוראים בחיבה לרכב "סנוק" שזה דג בהולנדית בגלל הפרופיל שלו

בעל DS אצלי בעבודה סיפר לי שבהולנד יש היום יותר DS-ים מאשר בצרפת, ושבצרפת מנסים למנוע ייצוא של DS-ים להולנד.

דרך אגב, הרכב היומיומי שלו זה סיטרואן CX

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן למפגש סיטרואנים, מה אומרים יש מצב?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תגידו מראש- אני צריך לעשות ביטוח ואישור נסיעה זמני לאחד מה-BX ים שלי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יאללה, מפגש סיטרואנים בא טוב! אני מגיע עם סיטרואן פשוטה וחדישה יחסית אך נהדרת(לדעתי): ZX 1.8 אוט'.

גנה, יש לך כמה BXים במצב נסיעה??

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בפעם האחרונה עשינו את המפגש ביער בן שמן והיה נחמד מאוד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

עזוב את ה-XM- עשית לי חתיכת תיאבון עם הג'חנון שלך אתה!!!:-D למרות שאכלתי אותו לפני שעתיים בדיוק!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יאללה, מפגש סיטרואנים בא טוב! אני מגיע עם סיטרואן פשוטה וחדישה יחסית אך נהדרת(לדעתי): ZX 1.8 אוט'.

גנה, יש לך כמה BXים במצב נסיעה??

שני ה-BXים שלי במצב נסיעה, אם כי לא מושלם ב-100%, לכל אחד בעייותיו: לתכלת בומבות גמורות והוא קופץ כמו עז, ולGTI האדום יש נראה לי איזו בעיה בטעינה- משהו שם לא מסתדר לגמרי עם האלטרנטר, ובנוסף יש נזילת שמן הידראולי שעוד לא גיליתי מאיפה בדיוק- אבל "עושה את העבודה" לצערי- אחרי זמן-מה האוטו מפסיק לעלות לי כי נזל כל השמן....

פורסם

2000 טורבו...

• תוכן חדש...