Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי קיבלתי את המאזדה מ"דלק מוטורס" ואחרי נסיעה של 90 ק"מ בלבד התפוצץ לי הצמיג האחורי בכביש איילון.

הייתי מעוניין לדעת האם עלי לפנות ליבואן ולהתלונן על כך שצמיג חדש שבקושי ראה כביש מתפוצץ, או פשוט לוותר ולרכוש צמיג מהחברה?

אני חייב לציין שלא עליתי עם הרכב על שום חפץ שהוא באיילון, פשוט כל הצמיג נקרע והתפורר.

תודה מראש לעונים.

קובי.

פורסם

מדובר על מקרה חמור מאוד מבחינה בטיחותית ועל תופעה מאוד נדירה.

ראשית פנה ליבואן הרכב שיבצע בדיקה לצמיג שכשל ויאבחן האם מדובר בנזק מגורם חיצוני או פגם יצור. במידה ויוכח כשל יצור יסופק לך צמיג חדש ללא תשלום ופיצוי/תיקון לכל נזק עיקף שנגרם לרכב עקב כך.

פורסם

יש עניין למלא את הצמיגים בבונדד בלחץ אוויר גבוהה מרגיל כדי לשמור על הצמיגים בזמן שהרכב בהמתנה של תקופה מסויימת ,

ולאחר מכן להוריד בחזרה ללחץ אוויר תקני ע"פ הוראות יצרן לפני מסירה ללקוח, אני מאמין שזה מה שקרה ברכב שלך ,

כדאי מאוד שתבדוק את לחצי האוויר בשאר הצמיגים , וחזור אלינו אם דיווח.

אם תגלה שאכן לחץ האוויר בשאר הצמיגים גבוהה מהכתוב בהוראות יצרן הרי שזו רשלנות !!! שהייתה יכולה להגמר אחרת

דרור

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

בהחלט שווה בדיקה, אך לחץ יתר לא יגרום לפיצוץ צמיג, לפחות לא לחץ של צמיגי רכב הנמצא בתנאי אחסון ארוך. יהיה דרוש לחץ כל כך גבוה שזה יורגש מידית בנסיעה על הרכב.

אגב, נסיעה על לחץ יתר, קל מאוד לאבחן לפי בלאי הצמיג.

פורסם
מדובר על מקרה חמור מאוד מבחינה בטיחותית ועל תופעה מאוד נדירה.

ראשית פנה ליבואן הרכב שיבצע בדיקה לצמיג שכשל ויאבחן האם מדובר בנזק מגורם חיצוני או פגם יצור. במידה ויוכח כשל יצור יסופק לך צמיג חדש ללא תשלום ופיצוי/תיקון לכל נזק עיקף שנגרם לרכב עקב כך.

תנסה לבדוק אם יש גוף נטראלי שיכול לבצע את הבדיקה הזאת ולהוכיח שהיה פגם בייצור, ובמידה ויש גוף כזה והוא יוכיח שזה פגם ייצור, אל תסתפק רק בהחלפת גלגל אלה תבדוק אם יש אופצייה לתביעה יותר רצינית, זה יכל להגמר רע.

• תוכן חדש...