Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע הקסארה כה זולה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש, כמה זמן הרכב אצלך?

3 כוכבי ריסוק הוא ללא ספק איבזור שאין באף גולף החל מכמה וכמה דורות אחרות.

גם דור 4 שנת 98 עם 2 כריות אוויר בלבד השיג 4 כוכבים.

כמו כן מנוע עם 8 שסתומים שיא הטכנולגיה, פשוט אין לי מושג איך פולקסווגן הצליחו להפיק ממנוע 2 ליטר 115 כ"ס, וזה עוד בלי מגדש טורבו:roll:

לשרייד העתיקה של אמא שלי משנת 91 היו פי 2 שס' מגולף שעדיין נמכרה עשור אחריה 1.6/ 2.0

פורסם
מי שוכר היום סרטים כאשר אפשר להוריד הכל מהאינטרנט או להזמין דרך YES/הוט ?

כאשר לוקחים 106XS וכל יומיים מחליפים בה את כל החלקים לפרוייקט חדש, לא מספיקים ללמוד על אמינות לאורך זמן.

אם הייתי מתחיל לצבור את הידע שלי ברכבים ע"י קריאה בפורום זה בלבד ,הייתי בטעות חושב שסיטרואן קסארה /קסנטיה/ BX/ ווטאבר נמצאות בראש פסגת האמינות הרבה מעל היפניות ,הקוריאניות ושאר האירופאיות.

אני חושב שמן הראוי שאנשים יהיו כנים עם עצמם ועם האחרים, כי זה ברור וידוע ומוכח שלא מדובר ברכב חף מבעיות ואני זהיר כאן.

(והמחירים בלובינסקי / ג'אן רחוקים מאוד מלהיות זולים)

עד שזה לא יקרה, אין מנוס אלא לספק קונטרה שלעתים נראית אגרסיבית מדי.

אתה מדבר על כנות??!עם כל התקלות הסדרתיות שיש בגולף דור-4 המחורבנת ואתה מדקלם את מנטרת האיכות הגרמנית?מי פה הצבוע?..קבל את הידיעה האחרונה בקשר ל"איכות הגרמנית":

http://cars.walla.co.il/?w=/4714/1542325

פורסם

תקשיבו בבקשה.

אתם לא עובדים אצלי או משהו לכן אל תפגעו ממני:

אני שאלתי כמה וכמה שאלות ובאמת, אנא מכם, אם אתם לא עונים לי על השאלות אין טעם שתכתבו,

ראינו מה קרה שלא עניתם על השאלה ולאיזו רמה הגענו.

אני מקווה שאני האחרון שכתב הודעה שאינה קשורה לאשכול זה.

שלומי.

פורסם

1. בניגוד למחשבה העומדת בבסיס התגובה שמעלי, מי שמתחיל שירשור בפורום, אינו הופך בשל כך לבעליו והמשתתפים אינם נדרשים לרצות אותו. בהחלט לא.

2. למרות האמור למעלה השואל קיבל מנה גדושה של תשובות בדיוק לשאלות שענינו אותו. המחלוקת בדבר השאלה האם למוניטין של הקסארה כאוטו בעייתי, קיים ביסוס במציאות או לא, אינה ממעיטה מערכן של אותן תשובות.

פורסם

לפותח השרשור:

אני בשעתו חיפשתי קסרה ושאלתי את אותן השאלות. מדובר במוניטין לא טוב של הרכב, שנובע מדגם קודם או משם של יצרן וכו'.

בכל אופן לאו דווקא עובדות החשובות לקסרה 2004. שם גרוע+לוי יצחק שידוע בכך שהוא "שוחט" מחירון של סיטרואן/רנו+שוק חלש = מחיר נמוך למשומשת.

לצערי, פיספסתי קסרה 2004 עם ק"מ נמוך (כן, יש כזו חיה) ומאז ועד לאחרונה לא הצלחתי למצוא לעצמי אחת שתתאים לדרישותיי (הגם שלא חיפשתי מדי יום/שבוע רכב ביד2). בסוף רכשתי רכב אחר אבל דעתי על הקסרה חיובית משעות של מחקר, קריאה ותשאול בעלים של הרכב האמור.

אני מניח שלעובדה כי כיום רוב האנשים יחפשו את הדור הבא, קרי ה-C-4, יש גם חלק בצלילת המחירון של הקסרה.

פורסם
כמו כן מנוע עם 8 שסתומים שיא הטכנולגיה, פשוט אין לי מושג איך פולקסווגן הצליחו להפיק ממנוע 2 ליטר 115 כ"ס, וזה עוד בלי מגדש טורבו:roll:

לשרייד העתיקה של אמא שלי משנת 91 היו פי 2 שס' מגולף שעדיין נמכרה עשור אחריה 1.6/ 2.0

כרגיל הדרך הכי טובה של מצדדי מיטב תוצרת צרפת להסיט את הדיון מהעיקר היא לתקוף רכבים אחרים.

מתי תלמדו להסתכל על נתונים כמו מומנט? כ"ס זה לא הכל בחיים.

לצורך העניין, הגולף 8V 1.6 עם 102 כ"ס מרגישה חזקה מהגולף 1.6 16V עם 105 כ"ס שמתקבלים בסל"ד גבוה ביחס לסל"ד של מנוע ה 8V.

בכל מקרה השרשור לא עוסק בגולף אז חבל לבזבז את הזמן.

עוד לא אמרת כמה זמן הרכב אצלך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הרכב אצלי חצי שנה. ועוד ניסיון עם 3 ברלינגו עם נסועה שנתית של 50 אלף ק"מ.

אם לשמוע את האמת זה נקרא בשבילך השמצות אז שיהיה. אני לא חושב שזה הרכב המושלם אבל במחיר הזה אתה לא תקבל רכב יותר מפנק ומתגמל.

הבנאדם ביקש חוו"ד מקצועית ולא לשמוע שוב אמירות מתוסכלות של "אתה תוסיף עוד חצי ממחיר פונטו לתיקונים" או "עם התיקונים יצא לך מחיר של מזדה".

אני רק אסכם שהתמורה שמקבלים ברכב זה היא מאוד גבוהה וגם אם יהיה יישור קו על הדרך זה עדיין יהיה יותר זול מקניית יפנית מאותו שנתון.

פורסם

רכבים צרפתיים הרוויחו את תדמיתם בכל העולם ביושר. הם אכן מאוד מפנקים אבל לא אמינים.

כמובן שתמיד יש איזה אוטו שהורכב ביום רביעי ואינו סובל ממומים מולדים, אבל זה יוצא מן הכלל שמעיד על הכלל.

סיטרואן קסארה סובלת מבעיות בחשמל. בזמנו השקעתי די הרבה מאמץ בחיפושים אחרי קסארה במצב סביר.

בסוף קניתי פוללקסווגן בורה. לא שהיא הייתה שיא האימינות, חובבת גרר שכמותה, אבל זה סיפור אחר.

ברוסיה, לדוגמה, הם משמשים חלופה טובה לתוצרת מקומית שמתפרקת בשארי המפעל. לאומת איכויות הרכבה כאלה הן אמינות.

פורסם

אני תוהה לפעמים האם אתם חושבים לפני שאתם שופכים כזאת ערימה של שטויות כשבנאדם מבקש עזרה פשוטה. מי שיודע שיענה ומי שלא עדיף לא לחרטט כדי להישמע חכם. ולעניין בעברי 15 מכוניות צרפתיות החל מ205 ועד c5 ועוד הרבה בדרך. מעבר לכך גם כמה איטלקיות, אמריקאיות, וגם כמה יפניות. המכוניות הצרפתיות נותנות תמורה מעולה כמשומשות, ואם מטופלות נכון גם מאוד אמינות. מי שלא מאמין מוזמן לפנות אלי ולהווכח שאני נוסע 600 קילומטר בשבוע עם קסנטיה בת 15 ונהנה מכל רגע. הקסרה רכב מצויין ופשוט ואם אתה מוצא אחת טובה ושמורה מעולה. לכל החכמולוגים שחיים בסרט תבדקו כמה קסנטיות או 307 או קסרה נמכרו באירופה זה נמדד במיליונים אז הסטיגמות הישראליות פשוט לא נכונות. עוד דבר אחד, היתה לי ניסן חדשה לפני 12 שנה שגיליתי סדק בבלוק אחרי יומיים אז זה אומר שניסן לא אמינות?

פורסם

אני חושב כמוך על מכוניות צרפתיות, אבל ציונים לשבח הם לא בדיוק מה שעמד ביסוד פתיחת השירשור הזה, להבנתי לפחות. השאלה היתה אם ישנה סיבה לעובדה שלקסארה מחיר כ"כ נמוך בשוק המשומשות. לכך ניתנו התשובות המסתברות. השאלה אם למוניטין הגרוע של הרכב, יש רגליים במציאות או לא, היא כבר שאלה שונה אבל בהחלט רלבנטית לשירשור. עובדה שגם אתה הצטרפת בדעה נחרצת על טיב המוניטין האלו וזה למרות הפתיחה הנזעמת של תגובתך.

פורסם

התגובה הנזעמת לא כוונה אליך אלא למי שכותב בלי להבין. הסיבות למחיר הן הסטיגמה וכמובן יצחק לוי שמוזן מהשוק המבוסס על סטיגמות. מה ההגיון ש307 עולה יותר מ c5 שבנויה על אותם מכלולים העובדה שיש לה מערכת מתלים הידראולית? הקסרה מצויינת ובשנתונים החדשים יותר משתמשת במנועי ה307 והסיבה שמחירה נמוך היא כי שמה הוא סיטרואן וזה מתחבר אצל הישראלי לbx שדרך אגב נמכרה ב2.5 מיליון יחידות והיתה מאוד מוצלחת חוץ מהגיר האוטומט שרק הישראלים החכמים קנו.

• תוכן חדש...