Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע הקסארה כה זולה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כפי שאתם בטח כבר שמתם לב, אני מסתקרן ותמיד מוצא את ה''תזמון המושלם'' לשאול שאלות,

וכן, אני שואל למרות שאני לא מעוניין בקניית אותו הרכב, אני מקווה שזה בסדר מבחינתכם.

שמתי לב שהקסארה הוא רכב שנמכר במחירים זולים משמעותית, ואם לתת דוגמא

אז פעמים לא מעטות אני רואה רכב כזה ב''יד 2'' מודל 2004 בפחות מ 30K.

מישהו יודע מדוע כך הדבר?

הבנתי שרמת הביקוש לרכב אינה גבוהה,

אבל האם ישנה בעיה נוספת שמשפיעה על המחיר פרט לרמת הביקוש?

האם הרכב אמין? ישנם מחלות לרכב? מהי רמת הבטיחות של הרכב?

האם האחזקה יקרה ומחירי החלקים כה יקרים?

איזה גירסה הכי מומלצת ובאיזו שנה?

וכרגיל, אני מתנצל מראש על מטח השאלות הכבד.

מידת סקרנותי גבוהה ואני מקווה שתשתפו עימי פעולה ותענו לי.

שבת שלום ולילה טוב.

שלומי.

פורסם

מישהו יודע מדוע כך הדבר? לוי יצחק.

אבל האם ישנה בעיה נוספת שמשפיעה על המחיר פרט לרמת הביקוש? כן. קוראים לבעיה לוי יצחק.

Nothin really matters to me

פורסם

דווקא באחד המקרים הבודדים שבהם המחירון של לוי יצחק משקף את המחיר האמיתי שבו נסחר הרכב שוב באים בטענות ללוי יצחק :-)

לפותח השרשור - השאלה שלך לא מנוסחת נכון וצריכה להיות: מדוע קסארה נסחרת במחיר מחירון בעוד רכבים אחרים משנתונים דומים נסחרים בפחות. 30K לקסארה 2004 זה מחיר הוגן, 47K לפיג'ו 206 סטנדרטית מאותה שנה זה מחיר הזוי.

פורסם

בתור אחד שיש לו שתיים, הרכב שווה מאוד, אין לו תקלות מיוחדות.

המחירון נמוך וכרגע זה משחק לטובתך.

תמצא אחת שמורה וצא לדרך.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם
בתור אחד שיש לו שתיים, הרכב שווה מאוד, אין לו תקלות מיוחדות.

המחירון נמוך וכרגע זה משחק לטובתך.

תמצא אחת שמורה וצא לדרך.

הכל פונקציה של דרישה. למעט אנשים שכותבים בפורום הזה, הרכב זוכה לפופולאריות אפסית בשוק הפרטי עקב מוניטין אמינות ירוד של הדגם הספציפי והדגמים שקדמו לו.

אם תוסיף למחיר הקרן (רכישת הרכב) , את עלויות התיקונים המצטברות תקבל מחיר של משפחתית יפנית ממוצעת מאותו שנתון.

אם תכמת את עוגמת הנפש והזמן המבוזבז זה אפילו יהיה יותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם תוסיף למחיר הקרן (רכישת הרכב) , את עלויות התיקונים המצטברות תקבל מחיר של משפחתית יפנית ממוצעת מאותו שנתון.

פותח השרשור,אנא אל תתייחס להודעה ההזויה שמעליי,הבחור לא מצא סניף בלוק באסטר שמספיק קרוב לביתו,כדי להחזיר את הסרט שהוא חי בוא.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
הכל פונקציה של דרישה. למעט אנשים שכותבים בפורום הזה, הרכב זוכה לפופולאריות אפסית בשוק הפרטי עקב מוניטין אמינות ירוד של הדגם הספציפי והדגמים שקדמו לו.

הנה הסיבה למחירה הנמוך של הקסארה. השאלה אם יש לתפיסה הזו בסיס מציאותי או לא פחות חשובה. מבחינתי ולנסיוני, זו עוד "אגדה עירונית" שקיומה מאפשר רכישת אוטו באמת מצוין בגרושים.

פורסם

אם תבדוק יותר לעומק, אני משער שתראה שהרכבים הזולים יותר הם בעלי מנוע דיזל=ק"מ גבוה. בדגמי הבנזין אין הבדלים משמעותיים בין הקסארה ל-306, למשלץ

פורסם
פותח השרשור,אנא אל תתייחס להודעה ההזויה שמעליי,הבחור לא מצא סניף בלוק באסטר שמספיק קרוב לביתו,כדי להחזיר את הסרט שהוא חי בוא.

מי שוכר היום סרטים כאשר אפשר להוריד הכל מהאינטרנט או להזמין דרך YES/הוט ?

כאשר לוקחים 106XS וכל יומיים מחליפים בה את כל החלקים לפרוייקט חדש, לא מספיקים ללמוד על אמינות לאורך זמן.

אם הייתי מתחיל לצבור את הידע שלי ברכבים ע"י קריאה בפורום זה בלבד ,הייתי בטעות חושב שסיטרואן קסארה /קסנטיה/ BX/ ווטאבר נמצאות בראש פסגת האמינות הרבה מעל היפניות ,הקוריאניות ושאר האירופאיות.

אני חושב שמן הראוי שאנשים יהיו כנים עם עצמם ועם האחרים, כי זה ברור וידוע ומוכח שלא מדובר ברכב חף מבעיות ואני זהיר כאן.

(והמחירים בלובינסקי / ג'אן רחוקים מאוד מלהיות זולים)

עד שזה לא יקרה, אין מנוס אלא לספק קונטרה שלעתים נראית אגרסיבית מדי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמה שטויות בהודעה אחת.

במחיר של פונטו קניתי קסרה עם מנוע 2 ליטר (בנזין) ואיבזור שמתעלה על כל גולף מאותו שנתון, הודות לך ולחברים שלך.:lol:

פורסם

ואח"כ להוציא בשנה עוד חצי ממחיר פונטו רק על התיקונים של קסרה....

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
ואח"כ להוציא בשנה עוד חצי ממחיר פונטו רק על התיקונים של קסרה....

מעולה, תמשיכו ככה!

רק ככה נוכל לקנות רכבים מעולים ביד שניה במחיר טוב.

יש לנו קסארה 2.0 ליטר במשפחה שנת 2001 מיומה הראשון.

רכב מעולה, נח, אמין מאד , מחירי תחזוקה סבירים ביותר, מפנק, נראה מצוין, ביצועים טובים מאד.

רכב תענוג,

הבעלים שלו לא מצליח להפרד ממנו.

אני מכיר לא מעט קסארות אחרות, גם הן טובות מאד - כמו כל רכב אחר כל זה נכון רק בתנאי שהרכב מטופל ולט מוזנח.

מי שרוצה רכב שלא דורש טיפול, שיעשה יבוא של פיג'ו 504 שיוצרה עד שנה שעברה בארגנטינה.

• תוכן חדש...