Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחס מתנשא עד כדי מגעיל מבעל הבית.

המקום משמש כגן ילדים וזאת בעידוד בעל הבית.

עמוס יתר על המידה - 10 ילדים שזאת הפעם הראשונה שלהם למקצה.

מסלול משעמם.

יקר ביחס לתמורה.

אני לא ממליץ.

פורסם

יש משהו מומלץ בפתח תיקווה ?

אני ממליץ על הקארט בקניון אמריקן סיטי ברחובות ובצומת בילו

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני גם ממליץ על ביל''ו.

וגם על אמריקן סיטי ברחובות.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

אני חושב שזאת פשוט התקופה בשנה {חופש גדול} אין מה לעשות המסלולים האלו מלאים בילדים בתקופה זאת של השנה ולכן אם אתה רוצה להנות ממקצה זה לא הזמן המתאים .

יצא לי מספר רב של פעמים לבקר בקארטינג בפ"ת כאשר ההינו 3-4 נהגים מנוסים בכל פעם המדריכים אפשרו לנו לעלות למקצה משלנו ואף שיחררו לנו את ברגי המצערות לאחר שראו את רמת השליטה שלנו בקארטים. אותו הסיפור היה גם ברחובות שם בהחלט המסלול מאתגר בהרבה.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

פשוט גועל נפש מה שהולך שם.

אני הלכתי לשם, וקבעתי איתם ראיון עבודה ביום המחרת.

נסעתי מכפר סבא לפתח תקווה ברכבת, והלכתי ברגל מתחנת קריית אריה עד הקניון הגדול.

אני מגיע, ואומרים לי שהמנהל שמבצע את הראיונות לא נמצא, והוא יחזור אלי למחרת.

זה קרה לפני 3 חודשים בערך, טלפון ממנו לא קיבלתי עד היום.

זלזול כזה לא ראיתי בשום מקום.

פורסם

עירבבתם כאן כמה דברים שהקשר היחיד בינהם הוא שהם מזכירים את המגה קארטינג בהקשר רע.

בתור אחד שגם נסע שם כמה וכמה פעמים וגם עבד במשך שנה במסלול קארטינג (לא בפ"ת), אני חושב שיש לי זווית ראיה קצת שונה.

אז כפי שהוסבר, כעת זה החופש הגדול, ולאיזה מסלול קארטינג שלא תגיעו אליו, תמצאו עומס במרבית שעות היום. קבלו את זה בהבנה. זה ממש לא לעניין להעביר ביקורת על כך שבמקום מבקרים ילדים צעירים שזוהי הפעם הראשונה שבה הם נוסעים.

האם אתם משלמים יותר עבור מקצה, שיש לכם עדיפות על פני אותם ילדים? לא! אלה לקוחות ואלה לקוחות, ולכולם יש לתת שירות הוגן.

אני דווקא יכול לציין לטובה את המגה קארטינג ואת מוקי אדיב (הבוס, למי שלא מכיר). פעם קבענו מירוץ במסלול מסויים, וכשהגענו למסלול (שלא אציין כרגע את שמו), התברר שבין אחד מחברי הקבוצה שלי לבין מנהל המסלול קיימת יריבות עתיקה בנושא מסוים, ולכן מנהל המסלול סירב להעלות את הקבוצה. היות ואנשים התפנו מעיסוקיהם ובאו להתחרות, היינו חייבים למצוא מסלול שיסכים לקבל אותנו ללא התראה. מי שהסכים הוא מוקי, אשר נערך תוך זמן קצר מאוד וניהל מירוץ לתפארת.

לגבי הקטע עם ראיון העבודה: אינני בא לסנגר על מוקי כמנהל ויתכן שאינו מיטיב עם עובדיו (לא מכיר אותו מהבחינה הזאת). אין לכך קשר לסוגיה האם המקום טוב או לא טוב. אם יש לך בעיה איתו כמעסיק, יש דרכים אחרות לסגור איתו את החשבון.

וכן, גם אני ממליץ על שני המסלולים שברחובות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפני כ חצי שנה הייתי יחד עם שני בניי בקארטינג בפ"ת.

היחס היה מעולה,

אפילו הילדה הקטנה שלי קיבלה מהאחראית ארטיק ,

לא היה לחץ והמסלול נחמד מאוד.

ממליץ בחום ...

ירון מאיר

פורסם

לפני כמה חודשים כתבתי חו"ד על קארטינג ביל"ו.

להעלות גם לפה?

קארטינג אמריקן סיטי מעולה!

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם
איך אפשר לנסוע בקיץ או בחורף במסלול פתוח כמו בבילו?

דיברתי על זה בסיקור שלי, חייבים שם הצללה דחוף!

באמריקן סיטי זה נמצא בתוך חניון תת-קרקעי, אז אין את הבעיה הזו.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

לא חשבתי שאני אגיב לשרשור אבל, כשהייתי בן 16-17 מדי פעם הייתי הולך לקארטינג שאתה מדבר עליו בפתח תקווה.

בתור ילד בגיל הזה מאוד התלהבתי וכן נותנים שם אחלה חוויה לילדים שעוד לא הוציאו רשיון.

והקניון הגדול בפתח תקווה מפוצץ בהורים עם ילדים, מה אתה מצפה שכולם יסתובבו ויאכלו מקדונלדס?

יש כאלה שגם יכולים להרשות לעצמם לשלם לילד שלהם על מקצה קארטינג וזה לא דבר רע, זה שבאת בעיתוי לא טוב אני הכי מבין אותך שאפשר אבל עדיין חבל להשמיץ ולפגוע סתם בעסקים אני אישית נגד זה, קודם תבדוק את הנסיבות למה היה מה שהיה ואחרי זה תעביר ביקורת, ולא אין לי שום קשר לקארטינג בפתח תקווה, לא מכיר את המנהל לא את העובדים ובחיים לא הכרתי שם אף אחד באופן אישי ובפעם האחרונה שביקרתי שם זה היה לפני 4 שנים בערך.

תהיה בטוח שאם תלך לשם עוד 10 ימים יהיה הבדל של שמים וארץ.

פורסם

רק שתדעו, הראקט באמריקן סיטי נסגר.

ובגלל ש 97 מעלות בצל, אני נוסע היום לקארט בפתח תקווה, אחזור עם ביקורות (מקווה שטובות)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אומנם אני מהצפון , אבל ייצא לי להיות שם כמה פעמים , פעם אחת נהנתי מאוד וזה היה עוד שהמקום היה חדש בתחילת דרכו, בפעמיים האחרונות שהלכתי לשם התאכזבתי מאוד גם מרמת הקארטים שהיו איטיים להחריד וגם כמו שאמרו פה מסלול די משעמם.

פורסם

אם אתה רוצה לקבל קארט בלי זאטוטים בתקופה זו של השנה, תגיע שעה לפני שהמסלול נסגר,

תשריין את המקצה האחרון (כלומר - תבוא עם מספיק אנשים), ותקבל זמן מסלול בלי ילדים.

זו בערך הדרך היחידה שלך לקבל זמן מסלול איכותי בתקופת החופש הגדול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...