Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק שתדעו, הראקט באמריקן סיטי נסגר.

ומקור מודיעיני מסר לי שהם עברו לקניון קריית אונו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב לדעת, הם כבר פעילים שם?

ובגלל ש 97 מעלות בצל, אני נוסע היום לקארט בפתח תקווה, אחזור עם ביקורות (מקווה שטובות)

אז הייתי היום בפתח תקווה, פשוט אכזבה, אין לי מילה אחרת.

לקחנו את המקצה התחרותי, שזה היה אמור להיות 10 דקות הדרכה מקצועית, 10 דקות הקפות ואחרי זה אחנו לבד (3 אנשים) על המסלול למשך 12 הקפות (75 שקלים)

ההדרכה הייתי פשוט בדיחה, נער אפטי לחלוטין פשוט הסביר לנו מאיפה נכנסים למסלול ומה כל דגל אומר (דקה וחצי).

הקסדות היו מסריחות והשאירו לי סימנים וחתיכות שחורות על כל הפנים.

הקארטים עצמם לא באותה מהירות, וכולם גמורים, אני קיבלתי אחד שפשוט לא זז, אבל ממש לא זז, בסוף המקצה הראשון התלוננתי על כך, פתחו לי את הבורג הגבלה אבל לא היה שינוי כלל.

בקארט שלי ההגה היה משוחרר לגמרי (שלושת ברגי האלן) ושיחק לצדדים, שביקשתי לחזק את זה (עניין של 20 שניות) לא שמו עלי ***

היחס היה אנמי לחלוטין ויצאנו מאוכזבים.

מה שבטוח, לא חוזר לשם פעם נוספת.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לפני חצי שנה שכנעתי 4 חברים שלא מתלהבים ממכוניות לבוא לקרטינג פתח תקוה.

הסברתי להם על קוים נכונים וכל מיני דברים שהם לא היו מודעים אליהם.

אחרי המתנה של נצח (תיאמנו מראש את הגעתינו כדי להימנע מבזבוז זמן) ותדרוך חסר ערך לחלוטין, עלינו למסלול כאשר הקארט שלי היה עגלתי בצורה מחפירה. לא ירדתי מפול גז בשום סיבוב בשום שלב, והייתי כל כך איטי שהקו המהיר ביותר שלי היה מבפנים לבפנים פשוט כי זה הכי פחות דרך לעבור. פעמיים עצרתי בצד מיוזמתי באמצע המירוץ וביקשתי שיתיחסו לבעיה שלי אבל הבטיחו לי שוב ושוב שכל הקרטים באותה מהירות. כל הבחורות שהיו איתנו שחסרות כל ידע על נהיגה, פשוט עקפו אותי בלי מאמץ. בסוף משכתי את הבורג של המצערת בעזרת יד ימין והרגשתי מיד דחף גדול עם צליל מנוע חי שדוחפים אותי בישורת בכיף. פשוט שילשתי את הכוח של הקארט לכמה שניות. כמובן זה הספיק כדי שהמדריך ירוץ אלי ויתחיל לצעוק עלי.

מסקנה- אם אתם מתחת לגיל 16 ולנסוע ב 10 קמ"ש (בלי צורך להוריד גז או לבלום בשום שלב) זה מגניב בשבילכם - לכו לפתח תקוה.

נ.ב. אחרי שהתיישבנו בקארטים והיינו מוכנים להתחיל לנסוע, חמישתינו ביחד, הגיע פתאום המדריך שאחת הלקוחות צעקה עליו שהבן שלה היה אמור לעלות מזמן ודרש מאחת איתנו לקום מהקארט ולחכות בחדר המתנה ושהיא תעלה אחר כך לבד.

חוצפה שלא תיאמן!

תומר

פורסם

כנראה שקיבלת את הקארט שלי :x, גם אני לא ירדתי פעם אחת מפול גז, רק שאני התלוננתי קיבלתי תשובה הפוכה ממך,

"מה אתה רוצה, תמיד יהיה הבדל"

שזה דבר הגיוני, אחרי הכל אני לא יודע מתי פעם אחרונה שהקארטים האלו טופלו, ומה מצב ההגבלה בכל אחד מהם (משחקים כל הזמן עם הברגים), אבל ההבדל בין אחד לשני היו עצומים, היה הבדל של 7 שניות לרעתי בערך ביני לבין חבריי (שזו הייתה נהיגה ראשונה שלהם בקארטינג).

ואתה אומר שזה למי שמתחת לגיל 16, אני חושב שגם לבני 13 מגיע יותר.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם
בתור אחד שגר מול הקניון, לא שמעתי ולא ראיתי כל אישוש לידיעה הזאת.

אהה, זה כי אתה לא מכיר את הקומה הסודית 4-. אני לא חושב שהם פתחו, הציוד שלהם עבר \ עובר לשם בימים אלה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תאריך היעד 1.9.09

זה מה שנאמר לי.

יהיה קארטינג הקרית אונו-י הראשון !!!

אהה, זה כי אתה לא מכיר את הקומה הסודית 4-. אני לא חושב שהם פתחו, הציוד שלהם עבר \ עובר לשם בימים אלה.
פורסם

איזה יופי, בדיוק בתאריך שנגמר החופש הגדול :-D

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם
ומקור מודיעיני מסר לי שהם עברו לקניון קריית אונו.

איתמר.

אכן כן אני יכול לאשר את הידיעה הזו.

המסלול שלנו ברחובות השתדרג לקניון קרית אונו הפתיחה תהיה כנראה בתחילת ספטמבר,

איציק מנשה

פורסם
דווקא יכול להיות נחמד לעשות מקצה בגשם:)

אתה צריך צמיגי גשם, אחרת זה מאוד משעשע, אבל נטול יכולת התקדמות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...