Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כנראה אצטרך להשאיר את הרכב בנתב"ג לכמה ימים, יש חשש או שמא אני סתם פרנואיד?

למישהוא יש נסיון עם החניון הנ"ל?

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

פורצים שם בכמויות מסחריות.

אין דברים כאלו נראה לי יותר מסוכן לרכב שם מאשר בדרום ת"א.

ואני לא צוחק (יש לי מספר חברים באבטחה של נתב"ג)

פורסם

אני כרגע עובד בחניון שמתחרה בחניון של נתב"ג.

אם אתה יכול וזה עדיין אפשרי,תעביר אותו אצלנו,קודם כל יותר זול,השירות הוא נפלא!!יחס אישי ולא מסחרי כמו בנתב"ג.

יש אחריות על הרכב החניון מיואש 24 שעות.אתה יכול להיות בראש שקט לגמרי!!!

אם תרצה יותר פרטים דבר איתי בפרטי.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

אני יכול להגיד לך על החניון לטווח קצר , שאוטו שלי חונה בו דיי הרבה במסגרת העבודה שלי

אתה בהחלט יכול להיות בראש שקט ראיתי כמה פעמיים נוסעים ששכחו חלון פתוח ואוטו כך ללא פגיעה או גניבה עד שנוסע לקח אותו ,יש תמיד תנועה של אנשים שם ומצלמות אבטחה הפחד היחיד שמישהו יכנס לך עגלת לתוך האוטו קיים :evil:

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם
אני יכול להגיד לך על החניון לטווח קצר , שאוטו שלי חונה בו דיי הרבה במסגרת העבודה שלי

אתה בהחלט יכול להיות בראש שקט ראיתי כמה פעמיים נוסעים ששכחו חלון פתוח ואוטו כך ללא פגיעה או גניבה עד שנוסע לקח אותו ,יש תמיד תנועה של אנשים שם ומצלמות אבטחה הפחד היחיד שמישהו יכנס לך עגלת לתוך האוטו קיים :evil:

לא רלוונטי. אם הוא ישאיר את הרכב בחניון לטווח קצר הרכב יגרר.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אני כרגע עובד בחניון שמתחרה בחניון של נתב"ג.

אם אתה יכול וזה עדיין אפשרי,תעביר אותו אצלנו,קודם כל יותר זול,השירות הוא נפלא!!יחס אישי ולא מסחרי כמו בנתב"ג.

יש אחריות על הרכב החניון מיואש 24 שעות.אתה יכול להיות בראש שקט לגמרי!!!

אם תרצה יותר פרטים דבר איתי בפרטי.

חזק אתה :lol:

פורסם

:lol: :lol: :lol: יפה ששמת לב.

בכל אופן, לי תמיד החניון לטווח קצר נראה נחמד ולא מזיק :-)

כמו קודמיי - אין מישהו שיכול להקפיץ אותך לשם?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל חניון הפתוח לרווחה ללא השגחה בכניסה וביציאה , ללא מצלמות , ללא אבטחה גלובאלית על המקום מועד לפורענות של פורצי רכבים.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

לא התכוונתי להשאיר את האוטו ברכבת אחרת מה ההבדל? הכוונה שלי הייתה או שמישהו יסיע לרכבת (שלרוב זה יותר קרוב מאשר להסיע לשדה) או מונית לרכבת, מאותה סיבה זה יצא יותר זול ממונית לשדה במיוחד אם יש איזו מונית שירות לתחנה

פורסם

הבנתי את העניין חברים , יש אופציה לחניון טסים הם טובים ואמינים כולל שמירה 24/7 לפחות ככה התגובות עליהם.

נמצאים בכפר טרומן, היה לי נסיון טוב איתם ננסה שוב.

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

• תוכן חדש...