Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה GTI יש לך? אני אנסה לעזור...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש לי gti שנת 2000

מחפש לעשות עליה פרוייקט ולהפוך אותה למשהו הרבה יותר רציני

למישהו יש רעיון לאיזה פרוייקט של 30 אלף

אני פתוח להצעות.

דרך אגב vw אחלה משפט

פורסם

אוקיי, אז יש לך מנוע 1.8T עם 20 שסתומים.

יש פוטנציאל מאוד גבוה למנועים האלה, תעשה חיפוש קטן ותמצא המון מידע.

השיפור הנפוץ ביותר הוא: תוכנה (צ'יפ), פילטר אוויר פתוח, ואגזוז זרימה חופשית. משם אתה יכול רק להשתדרג...

השיפור הנ"ל ישנה את הרכב מקצה לקצה. אבל הייתי ממליץ לך להתקין בנוסף סט של בולמים-קפיצים / קוילאוברים.

בקשר ללחץ אוויר בצמיגים ששאלת באשכול אחר...

אם המידה שלך היא 225/45 R17 אז תמלא לחץ של 35 PSI.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפעמים אני משתגע מהטירוף שלכם סביב עניין השאסי לא שאסי.

ירון

יש טירוף כי כולנו יודעים עד כמה מקצועים המוסכים בארץ. גם אתה וגם אני לא יודעים איך תיקנו את התאונה. יכול להיות שהלכו לפי הוראות של היצרן עם קורות מקוריות ומכשירי מדידה מקצועיים או שתיקנו לפי העין עם ברזל מגרוטאות והרבה בונדו.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
(זאת תמונה ישנה לפני השיפוצון החיצוני והשיפוץ המאוד מסיבי מתחת למכסה מנוע)?

העם דורש תמונות "אחרי"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
יש טירוף כי כולנו יודעים עד כמה מקצועים המוסכים בארץ. גם אתה וגם אני לא יודעים איך תיקנו את התאונה. יכול להיות שהלכו לפי הוראות של היצרן עם קורות מקוריות ומכשירי מדידה מקצועיים או שתיקנו לפי העין עם ברזל מגרוטאות והרבה בונדו.

ניתן לבדוק מקצועיות של תיקון.

הטיעון שלך טוב ואני מוסיף אליו שאנו לא יודעים איך תיקנו את המנוע והגיר או איזה שמן ודלק קיבלו ואיזה חלפים שימשו לתחזוקה שוטפת.

אפילו צמיגים מהווים שיקול - תקנה אימפרזה עם צמיגי טייפון?

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

ירון,

אתה צודק , אבל (תמיד יש אבל), רכב חלומותי עם מנוע שתוקן או טופל לא טוב יכול להיות הוצאה של 5-15K ש"ח ואחרי זה יש לי את רכב חלומותי ועוד עם מנוע חדש.

מצד שני רכב חלומותי עם פגיעת שילדה(שתוקנה לקוי והאוטו נוסע באלכסון קל של חצי מעלה ועם קיזוז קבוע של כיוון סרנים בשביל שיסע ישר בדיוק כמו סרטן ) זה לא רק לא אוטו חלומותיי, זה גם מאוד קשה לתיקון (אם בכלל).

שלא תחשבו שאני רומז על האוודי, עליה כבר ציינתי שהפגיעה קלה והיא תוקנה בצורה מצויינת, זאת פשוט סריטה שלי במח, אני לא אקנה רכב עם פגיעת שילדה ושיתהפך העולם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

vw אח יקר תודה מקרב לב דבר ראשון

דבר שני באוטו יש כבר ציפ פורק לחץ פילטר אויר פתוח ואגזוז זרימה חופשית

האוטו עומד על 220 סוסונים

השאלה שלי מה מכאן

אני יודע שהשלב הבא הוא אינטרקולר חזית

השאלה איזה פרוייקט רציני אני יכול לעשות ב20 אלף כדי לעלות לרמה של הכרישים

האם זה מצריך החלפת מנוע או שתוכנת ניהול חיצונית תעשה את העבודה.

פורסם

מה זה נותן לך שהוא עומד על 220 ?

ב 20K משדרגים לטורבו גדול יותר כדי ליסוע עם יותר הספק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האוטו שלך מגיע במקור עם 150 כ"ס ועם טורבו K03, אם יש לך 205 כ"ס תגיד תודה.

הצעד הבא הוא אינטרקולר חזית מאסיבי, טורבו גדול (GT30RS ודומיו...), מזרקים, טלטלים, וכו'...

כמובן שאם אתה רוצה להגיע לרמה כזאת הייתי ממליץ בחום על שידרוג ברקסים.

לפני 5 שעות, green כתב:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...