Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי, אפילו את ריח הקפה, הצלחת להכניס לתמונה.....:yum:

ומגיעות תודות גם ליאיר, על הקפה המעולה ולעובדיה על השולחן, למצא, שכהרגלו, דואג לנו כאילו היינו ילדיו.....

ותרשו לי, משהו אישי. התצוגה, הפעם, היתה שונה מה"רגיל". התאספו ובאו רכבים "רגילים". כאלה שכל אחד ואחד ראה, נסע או הכיר מקרוב....והדבר ניכר על פניהם של המבקרים הרבים, שזיהו בקלות את רוב הרכבים, התלהבו בהתאם וצילמו ללא הפסק. נכון, המכוניות הצבעוניות, הגדולות, המבריקות, מושכות את העין יותר, אבל הלב, נמשך להסטוריה הפרטית של כל אחד ואחד. כאן נכנסות המכוניות ה"רגילות". הפיאט, הקונטסה, הקורטינה, האסקורט, טנדר הויליס, הג'יפים, הפרגו והסוסיתא.....אפילו פורד אנגליה, הצטרפה מבחוץ. וכמובן ה"יוקרתיות" יותר, כמו הב.מ.וו, האודי, הספיידר, המורגן, הרנו, הפלימוט, המוסטנג, הוולוו והל.טי.די.

שמחתי להשתתף.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

תודות

על הפרסום,על שטח ההתארגנות,על השיירה המסודרת , על הכניסה למתחם והסדר,על הכיבוד,על השמירה על הרכבים,

על התמונות הנפלאות(תמיד ידעתי כי בגדרה גדלים ילדים מוצלחים)

תודה למועדון החמש על כל מגוון הארועים, בעבר, בהווה, ובעתיד.

עזיזי אריאל

פורסם

היי לכולם

ארוע כפי,סדר וארגון מופתי,קהל ממושמע,מכוניות יפות,חברים נהדרים.(נפגשנו עם חברים ממחוזות רחוקים....ממעלה האדומים).

ישר כח למצא על הארגון,ההשקעה וההכנות המוקדמות,כמן שאמרו חכמינו "סוף מעשה במחשבה תחילה".

תודה לכל המציגים ולחברי המועדון שבאו לבקר ולעודד.

להת בארוע הבא בקרית גת,בסימן הצדעה לדרום.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• תוכן חדש...