Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סובארו ג'סטי שנת 92 ידנית בלי מזגן (לא מותקן) הרכב נוסע, אבל דרושה השקעה

אני מנסה למכור אותה כבר זמן רב ולא מצליח

המחירון שלה 4000 אני רוצה 2000

בפירוקיות מוכנים לתת 10% כלומר 400 שח

מה עושים ?

פורסם

שלום רב !

יוסי כהן מתכוון לשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=278132

אם כי אישית, הרכב הזה הוא סוס עבודה, טיפלתי ברכב זהה אתמול, ומחר מגיע אלי רכב כזה נוסף , מעפולה, גאסטי 1200 , גיר ידני, זריז כשד, חסכוני, אחזקה זולה, ולמכו רכב כזה למטרות שחיטה , לימוד והרס, כואב לי הלב, ולא ההיתי ממליץ למכור רכב כזה למטרה כזאת, עדיף למכור אותו במחיר סצלי, לקרוב משפחה, בחור צעיר סטודנט, וכל מי שיש לו רגש אהבה ונוסלגיה לרכב, שנוסע ונוסע ונוסע, ולא מפסיק לנסוע !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נסה למכור אותו במחיר שאתה רוצה או שתרד עד 1000 ש"ח. יכול להיות שתמצא מישהו שלא ממש מבין ומחפש משהו בזול. אם האוטו במצב סביר יש סיכוי למכור אותו. למעשה אין שום סיבה לשלם עליו 2000 ש"ח. במחיר הזה אפשר למצוא למשל שרייד 93 אוטומטי שנוסע טוב.

כמו שצביקה אמר- אם תמצא מישהו שצריך תן לו את הרכב במחיר סמלי. ברכבים האלו עדיף לנסוע מאשר למכור. כל העלות שלהם היא האחזקה. הרכב עצמו לא שווה כלום.

פורסם
שלום רב !

יוסי כהן מתכוון לשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=278132

אם כי אישית, הרכב הזה הוא סוס עבודה, טיפלתי ברכב זהה אתמול, ומחר מגיע אלי רכב כזה נוסף , מעפולה, גאסטי 1200 , גיר ידני, זריז כשד, חסכוני, אחזקה זולה, ולמכו רכב כזה למטרות שחיטה , לימוד והרס, כואב לי הלב, ולא ההיתי ממליץ למכור רכב כזה למטרה כזאת, עדיף למכור אותו במחיר סצלי, לקרוב משפחה, בחור צעיר סטודנט, וכל מי שיש לו רגש אהבה ונוסלגיה לרכב, שנוסע ונוסע ונוסע, ולא מפסיק לנסוע !

בברכה

צביקה

זריז או לא, מדובר בפח על 4 גלגלים.

אין שום מקום למילים אהבה רגש ונוסטלגיה בקשר לג'אסטי.

פורסם

עם כל הכבוד, יש גם יש מקום למילים אלה.

כל אחד עם הרגשות שלו, או כדברי הבוס שלי "אני יכול להתווכח על עובדות אך לא על רגשות".

מדוע צביקה לא יכול להרגיש מה שהוא מרגיש? כמובן שאין סיבה, הרי זו זכותו המלאה במדינה דמוקרטית.

פורסם
זריז או לא, מדובר בפח על 4 גלגלים.

שלום רב !

על אוטו משקל, אומר לך שאין לי שום סנטימנטים למאזדה ,BMW או מאך 1.

אך יש לי סנטימנטים לרכב בין שלושים שנה ומעלה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרכב הזה באמת לא שווה כלום ולכן כמו שכבר כתבו לך קודם אם הוא באמת במצב נסיעה טוב תן אותו למישהו שצריך אותו וישתמש בו.

• תוכן חדש...