Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקת רכב - מאזדה 3 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב היה בליסינג, החברה שמוכרת אותו היא חברת AVIS, הבדיקה נעשתה על ידם, אני מתכנן לעשות בדיקה משלי במקום אחר (אינני יודע היכן הם עשו)

תוצאות הבדיקה היא :

שילדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות שולית : לחיצות פח פגמים בצבע, פגמים בפגושים. -- זה אומר שכדאי להחליף פגושים ז"א לדרוש מ אוויס?

מערכת בלמים (ללא פירוק גלגלים) : לפרק גלגלים לבדיקה .

הערות כלליות : אין אחריות למערכת אלקטרונית חיישנים מחשבים חשמל וגיר. -- מה זה אומר? שהם לא בדקו גיר ואת כל המערכת החשמלית של הרכב?

חוץ מההערות האלה הכל יצא תקין.

האם זה בסדר?

תקין?

ורציתי לשאול אחרי הבדיקה שאני אעשה, הם יתקנו את הליקויים שימצאו(אם ימצאו) איך אדע שהם תיקנו את זה? אצטרך שוב לקחת לבדיקה?

תודה רבה.

פורסם

תקין עד כדי מחשיד.

לא רלוונטית הבדיקה הזו. תמיד הבדיקות "מטעם" יוצאות תקינות.

פגושים לא מתקנים, אין לזה משמעות, אם יש נגעיה קלה, יום אחרי שתצא מהם מישהו בקניון ימעך לך את הפגוש שוב, לכן אין לזה שום משמעות.

איך תדע אחרי הבדיקה שהם באמת תיקנו?

דרוש קבלה על התיקונים ופירוט החלקים שהוחלפו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

רעיון מעולה(בקשר לבדיקה)

לגבי התוצאות של הבדיקה, נאמר לי מהתחלה שהרכב שמור מאוד, והיה אצל אדם מבוגר (בליסינג) , לכן יכול להיות שהוא תקין , נכון שהוא יותר מדי תקין, אבל לך תדע אולי יש מזל... ואולי לא...

אעדכן את הפוסט כשיהיו לי תוצאות הבדיקה שלי במכון מורשה, ולא בדיקה מטעמם.

פורסם

בלמים - זהו ניסוח קבוע ומתחמק.

לגבי חיישנים וכו' - הייתי ניגש למסך מזדה ומריץ אות הרכב על המחשב (יקחו על זה 150-250 ש"ח).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לפני מספר חודשים קנינו מ AVIS מאזדה 6 מליסינג פרטי .

לקחנו את הרכב לבדיקה נוספת במכון לבדיקת לפני קניה , ואח"כ למוסך מורשה .

( הרכב שלקחנו - טופל במוסך יבואן מאזדה , במשך כל חייו :idea: כך שהיה לנו את כל היסטוריית הטיפולים )

הרכב עבר בדיקה , שפשוף בכנף האחורית מעל מפתן הגלגל + שני צמיגים קצת שחוקים - שאר הבדיקה טובה .

( הבדיקה בוצעה במכון שנבחר על ידי , קומפיוטסט מזרח כידוע :wink: - AVIS נתנו לנו לקחת את הרכב לבדיקה ללא נציג שלהם )

השיפשוף תוקן , לאחר לחץ הוחלפו 4 צמיגים חדשים תואמים בריג'סטון פוטנזה ( עלות לחברה כ 2900 ש"ח )

בוצע ברכב טיפול תקופתי של שנתיים , במוסך יבואן ( כ 650 ש"ח ) ואז הרכב נמסר לנו .

מחיר הקנייה היה 102,000 ש"ח . הורד בפועל 10% מהמחיר בלבד , וזאת לאחר לחץ של גורמים כבדי משקל :lol:

בפועל - הם סרבו לרדת במחיר , הסכימו לפריסת מחיר ועוד הטבות , אבל לא במחיר .( ואנחנו שילמנו מזומן )

ראה מחירון יד שניה .

http://pricelist.yad2.co.il/cardetai...3143&Year=2008

חפש רכב איכותי שיעבור את הבדיקה טוב , בקש אחריות ותיקון הליקויים שיתגלו בבדיקה .

בדוק היסטורית טיפולים ותאונות לפני לקיחה לבדיקה ( חובה , במסגרת גילוי נאות )

המחירון הוא מנחה - אם תמצא רכב טוב , הורד כ 10% , וקח לבדיקה ( התיקונים עלייהם )

אם התיקונים במוסך יבואן , בקש גם שיבדקו את מערכות המחשב - אם לא -

קח גם למוסך יבואן - ובקש סריקת מערכות מחשב , כריות אויר ושאר מאיצי החלקיקים - זה חשוב עלות כ 150 ש"ח .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

Croc , ליין מן , תודה על התגובות, את הרכב לקח לי הרבה זמן לסנן מבין הרכבים שלהם, הם הורידו לי 14% מהמחירון אחרי לחצים של מנהל אזורי שאני מכיר, צמיגים החליפו לו לפני 4 חודשים. הרכב טפך תמיד במוסך המרכזי, יש הסטורית טיפולים, הם אמרו לי היום שיקח להם יומיים להכין את הרכב לבדיקה שלי(אחרי הבדיקה שהם עשו הם רוצים לתקן את מה שהם מצאו),

לפי מה שהבנתי ממכם, גם לקחת את הרכב לבדיקה במכון בדיקה (כגון טסט ליין או קומפיוטסט) וגם לקחת אותו לבדיקה במוסך יבואן?

בכל אחד לעשות בדיקות שונות?

במוסך היבואן לעשות בדיקות לחשמל של הרכב, למערכות הדיגיטליות?

ובמוסך של הבדיקה לעשות בדיקות למרכב למנוע לגיר וכדו'?

תודה על העזרה.

פורסם

הבנתה נכון - :lol:

קח למכון בדיקת רכבים - בדיקה כללית .

אח"כ - למוסך יבואן מורשה , אם היו בעיות ברכב , בדוק כי תוקן + בדיקה ממוחשבת + היסטוריית טיפולים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ז"א לא לעשות באותו יום את 2 הבדיקות הללו? קודם כל בדיקה כללית במכון בדיקה, ואז להחזיר להם שיתקנו ואז לקחת שוב למוסך מורשה? ואז להחזיר שיתקנו

פשוט התבלבלתי כבר(-:

פורסם
ז"א לא לעשות באותו יום את 2 הבדיקות הללו?

קודם כל בדיקה כללית במכון בדיקה, ואז להחזיר להם שיתקנו - נכון

ואז לקחת שוב למוסך מורשה? - נכון - לבדוק את מערכות הרכב , שלא נבדקו + בדיקה ממוחשבת

ואז להחזיר שיתקנו - אם התגלו בעיות להודיע להם , יש לך אחריות לבעיות

פשוט - לפי הסדר - כבר(-:

התשובות באדום .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לילה טוב.

אם אתה חושב ללכת למוסך מורשה אחרי תיקון הליקויים, גם ככה, אז עדיף שתעשה זאת מיד אחרי הבדיקה: שיבדקו גם בלמים, רפידות (מה שבבדיקה לרוב לא בודקים), יתחברו למחשב אם תרצה, מצב נוזלים ועוד מיני "קטנות". ואז כבר תדע לבקש (ולהתעקש על כך) מאוויס שיתקנו את ה כ ל. בכדי שתצא עם ראש הכי שקט וללא התרוצצויות מיותרות ומאבקים מעצבנים, לאחר שכבר קנית את הרכב.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תודה אייל,

loty הרעיון שלי מלכתחילה היה ללכת למוסך רגיל ואז לחזור לאוויס שיתקנו, ואז דאגתי כיצד אדע שהם באמת תיקנו? אבל אם אחזיר להם והם יתקנו ואז אקח למוסך מרכזי, אזי אדע אם הם תיקנו כי אוכל לבקש מהמוסך המרכזי שיראו שהם תיקנו.

לטענתך כדאי ללכת מיד אחרי הבדיקה במכון לבדיקת רכבים ולא לחכות לאוויס שיתקנו, ולהביא להם את זה אחרי 2 הבדיקות בשביל שיתקנו, אבל כיצד אדע שהם תיקנו את כל הבעיות שמצאו ב 2 הבדיקות?

פורסם

ברכות על הבחירה.

שמע, כמשתמש במאזדה 3 מליסינג תפעולי וכאחד שנמנה עם אלו שאינם חסים על רכביהם (ליסינג ופרטי) אני יכול לומר לך שהנוכחית שלי שהינה בת שלוש ועומדת להתחלף בחדשה בקרוב עברה הרבה בחייה ביחס לרוב רובן של האחרות ועדיין, היא שמורה כחדשה, ללא קרקוש, ללא זיופי מנוע, ללא תקלה ולו הקטנה ביותר.

אם שלך היתה או לא היתה אצל מבוגר רופא בפנסיה, צריך להיות ממש מוכשר בכדי לפגוע הרכב הזה.

אתה מוזמן לקרוא קצת על האוטו באתר המוקדש למאזדה3 מהדור הזה.

לא תצטער.

בהצלחה.

אתר מועדון השלוש - מאזדה 3.

• תוכן חדש...