Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהסאב שלי נישרף מסיבה לא ברורה אחרי ש3 שנים הוא ישב על מגבר אלמני 800 וואט בגישור ( מחוברים אליו זוג פיוניר 6*9 והסאב בגישור על ערוצים 3ו 4). אני רוצה להחליף למשהו יותר טוב.

חשבתי על הסאב הזה http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=4&series_id=31&family_id=11&item_id=91827&locale=en_US

השאלה היא, האם המגבר שלי http://www.electronicgem.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=103&option=com_phpshop&Itemid=36

יעבוד כמו שצריך עם הסאב הנ"ל?

פורסם

לפי דעתי , סאב של רוקפורד שמוציא אם אני לא טועה קרוב ל500RMS לא יושפע ביכלל מהמגבר שלך , חייב מונובלוק לסאבים כאלה או מגברי 4 ערוצים ממש חזקים , בכל מקרה אני אישית לא הייתי משלב בינהם , אולי הP2 יתאים יותר . בכל מקרה P3 צריך מונובלוק.

תהליכי שיפוצים

פורסם

הסאב הוא בעל סליל כפול של 4 אוהם.

ההתנגדות הסופית שלו היא 2 אוהם, כך שהמגבר לא מתאים.

גם אם תקנה גרסה בעלת סליל כפול של 2 אוהם (התנגדות סופית של 4 אוהם שבה המגבר יכול לעבוד בגישור) - המגבר חלש מידי (מוצהר 320W rms בגישור וקשה לי להאמין שהוא עומד בהצהרות).

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
לפי דעתי , סאב של רוקפורד שמוציא אם אני לא טועה קרוב ל500RMS

בפעם המי יודע כמה, סאב לא מוציא וואטים!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...