Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים,

היום נדלקה לי בנסיעה נורית של מצבר + התרעה של מתח מצבר נמוך - המתח ירד בנסיעה מ-12.2V ל-11.0V, אך הרכב הגיע עצמאית ללא בעיות

האם יש דרך (לפני שאני אקח את הרכב למוסך ביום ראשון) לדבג את התקלה ?

אני רוצה לדעת מהם הדברים שעלי לבדוק עצמאית בכדי שאדע האם זהו מצבר, אלטרנטור (כל הרצועות שלמות) או כל סיבה אחרת.

המצבר הוא מצבר אמריקאי דק עם קטבי צד (ללא טיפול), הוא בן שנתיים וארבעה חודשים (לפי הספר טיפולים של הרכב), נראה לי שזו זמן קצר מידי למצבר להיגמר, למרות שהרכב הוא צרכן חשמל לא קטן.

האם זה מסוכן לנסות להניע את הרכב ולסע עצמאית למוסך ?

תודה למשיבים

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שלום ..

אם ברשותך רב מודד ..

פרק את המושב האחורי בדוק את מתח המצבר כשהרכב כבוי לאחר מכן בדוק בזמן שהרכב מונע ..

אם כשהרכב מונע המתח בין 13.9 ל14.5 האלטרנטור עושה את עבודתו כמו שצריך , אם לא חל שינוי או רב המודד מראה מתח הנמוך מ12V הבעיה היא בטעינה (אלטרנטור), במידה והרכב מניע יש אפשרות לנסוע איתו עד למוסך הקרוב רצוי ללא אורות ומזגן הרכב יכול להמשיך לסוע עד שהמצבר יתרוקן ..

מקווה שעזרתי

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

מהנסיון שלי עם היצרן,יש לך אותו אלטרנטור כמו בשברולטים האמריקאים.

לדעתי הבעיה היא באלטרנטור ולא במצבר.

במיוחד לנוכח העובדה שזה הופיע לך במהלך נסיעה .

פורסם

ראשית בדוק שלמות רצועה. באים זה תקין סביר להניח שהלך לך אלטרנטור, וכמובן מצבר מאוד ישן יוחלף גם כן.

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • תוכן חדש...