Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!!!

היום נוצרה לי בעיה בפתאומיות המד מהירות התחיל לקפוץ כל פעם למהירויות נמוכות אל אף שאני נוסע כ100 כמש הוא קופץ ממהירות למהירות ואחרי זה נופל לאפס

מה מקור הבעיה???

ואיך מתמודדים עם הבעיה הזאת??

ומה המחירים??

תודה רבה......

פורסם

יכול להיות חיישן ספידומטר שישב על תיבת ההילוכים.ויכול להיות גם בעיה בלוח השעונים.בברלינגו יצא לי כמה פעמים לראות שהבעיה היא מהחיישן ספידומטר.

פורסם

את ההצגה הזאת אני עברתי , לרוב חיישן מהירות על תיבת ההילוכים . מחיר ? תכין סכום נכבד הרי אין בגרוטאות האלא שום חלק זול- הם חיים מאיתנו שרכשו C5 שמתפוררת אחרי שנתיים על הכביש. משהו כמו 400+ עבודה.

משומש עלה לפני כשלוש שנים 200+עבודה. במוסך לא של סיטרואן אלא סתם מוסך באחד הכפרים בגליל.

בהצלחה

פורסם
את ההצגה הזאת אני עברתי , לרוב חיישן מהירות על תיבת ההילוכים . מחיר ? תכין סכום נכבד הרי אין בגרוטאות האלא שום חלק זול- הם חיים מאיתנו שרכשו C5 שמתפוררת אחרי שנתיים על הכביש. משהו כמו 400+ עבודה.

משומש עלה לפני כשלוש שנים 200+עבודה. במוסך לא של סיטרואן אלא סתם מוסך באחד הכפרים בגליל.

בהצלחה

אבל למה כל כך הרבה כעסים?!,מציע לך ללכת על איגרוף,זה מפרק אגרסיות חבל"ז.

פורסם

אין כעסים, פשוט רכב סוג ז שמתפרק בעקבות תנאי מזג אויר ואיזור בו הוא נמצא.

אני מחזיק מספר רכבים לשימוש בני משפחתי והוא היחיד שמבקר במוסכים על תקלות מטופשות חוזרות ונשנות...

כל תקלה אפשרית שרשומה כאן כבר עברתי....ועוד כאלא שלא....

פורסם

זה לא אתה שאמרו לו אל תקנה C5 מליסינג? ולמרות זאת הלך וקנה, ואז נסע מעפולה לבני ברק כל חודש , או שאני טועה?

כל רכב שעבר התעללות , ובכלל זה גם ה C5 שלך, יבלה במוסך.

לא קונים רכבים מליסינג. נקודה. סימן קריאה!

הריח של הספריי והניילונים ששמים במגרשים, מתחלף מהר בהרבה עצבים ועגמת נפש.

אין מציאות, ואין מתנות חינם. וראית במו עיניך למה שווה האחריות שקיבלת מהמגרש.

אם אני טועה וזה לא אתה, אני מתנצל מראש.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...