Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה || פרטים על ריינג'ר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לעשות רישיון לריינג'ר.

אני בגיל 16 וקצת ואני רוצה לדעת עוד פרטים על ריינג'ר כי אני לא ממש יודע עליו דברים.

רציתי לדעת למשל מאיזה גיל אפשר לעשות רישיון לריינג'ר בכביש?

כמה הוא סוגר?

האם ניתן לסוע איתו על כבישים מהירים?

כמה דלק הוא אוכל?

כמה עולה לעשות עליו ביטוח?

התקציב שלי לריינג'ר הוא 20 אלף שקל..אני יוכל למצוא ריינג'ר בסכום כזה? ואיפה? ביד 2 אני לא יודע איזה קריטריונים נחוצים בכדי להגיע לריינג'ר.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך ללכת על קאווסקי מיול, בתקציב תוכל להשיג מודל 02 אפילו 03.

אמין ויש לו מלא חלקים, הגירסא בעלת ההנעה הקידמית אמינה יותר.

אתה אמור לנסוע איתו מקסימום 40, אבל הוא סוגר 85 קמ"ש, ובמידה וזה חורף והלבשת עליו את הכיסוי אז 55.

מותר לנסוע בשוליים מכיון שזה רכב חקלאי.

פורסם

אתה רוצה תשובה רצינית ? - יש לך כזה סכום כסף - במקום לשרוף את כולו על כלי שיספק אותך גג לשנה - שים אותו בצד - וכשלאף אחד לא יהיה כסף לאוטו - תוכל להתפנק במשהו שהוא באמת כלי תחבורה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אוקיי

אלי תודה רבה.

אילן, העלו חוק חדש ב2007 ככה שריינג'ר מותר מגיל 17 אך השנה שינו את החוק למצב הקודם שלו-מגיל 16.

אדם עם ניסיון יודע כמה דלק הריינג'ר אוכל?

פורסם

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה להקשיב לליביו.

בממקום לשפוך כסף על עגלות (שמעת טוב) שיתנו לך אולי קצת פוזה לבחורות (וד"א רובן לא מתעניינות בטרקטורים) וקצת ניידות נוחה יותר, חכה כמה חודשים ותקנה לך רכב כמו שצריך. \

סבלנות זה שם המשחק.

ד"א, יש לי חבר שגם החליט בגיל 16 שהוא חייב ריינג'ר. מה שקרה בסופו של דבר שהוא התבאס מאוד אחרי שהוא דחה את עניין לימוד הנהיגה למכונית, ובזמן שכולנו כבר היינו עם רכב צמוד ועשינו חיים, הוא למד נהיגה והוציא רישיון חצי שנה ויותר אחרינו.

פורסם

יהיה לך מאוד קשה למצוא ריינגר נורמלי ב20 אלף. וריינגר מצריך רישיון רגיל (ב') מגיל 17. ואין טעם לויכוח מצד אף אחד, כי בדקתי את זה ורישיון רגיל תופס גם על טרקטורון. ואין לך מה לחפש "לסגור" עם ריינגר. תאמין לי שממש לא נעים לנסות לסגור עם ריינגר. זה כלי לנטו שטח. ותחשוב בהיגיון, עדיף לך לחכות עד ל17, תוציא רישיון ותקנה איזה הא'צבק יפה שתתן לך הרבה יותר מאשר איזה ריינגר.

• תוכן חדש...