Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

just another Hot Hatch Test

RoyCo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין איך הGTI-R תתמודד מול שתי אלו. כנראה שעדיין השלדה לא תהיה ברמה של המגאן או הפוקוס, אבל לפחות היא תנסה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש קטע כזה של לקחת את הגרסא הכי קיצונית למבחנים האלה וזה אולי נשמע סביר אבל במקרה של המגאן, אני לא מצליח להבין למה מתעקשים להביא את ה-R26.R, להלל את התנהגותה (שלא רחוקה מאוד מה-R26 הסטנדרטית/פרקטית/יומיומית) אבל בסוף להעיף אותה מהמבחן כי היא לא פרקטית (דה, כאילו זאת גרסת מסלול, עם כלוב התהפכות, בלי מושב אחורי, עם באקטים ורתמות 6-נקודות, בלי מערכת, חלונות פלסטיק, בלי שום חומרי בידוד רעשים וכו'. בנוסף זאת גם סדרה מיוחדת בייצור מוגבל).

ניר

פורסם

הם גם בחרו את האנשים הכי נכונים לסקר רחוב, נשים בשנות ה30 לחייהן בבית קפה בצהריים, כן זה פלח השוק שצריך לפנות אליו בכל מה שקשור להוט האץ' :roll:

פורסם

כן, לא דיברתי בכלל על כמות הקשקושים/סטיגמות שנאמרו שם במשאל רחוב ("זאת צרפתיה אז היא בטח מתנהגת טוב, אבל מצד שני היא תתפרק לי עוד שנה") אבל בסדר, המבחני אינסטנט האלה, מבחינת בחירת הקריטריונים והשקלול שלהם (כמו גם אלה של fifth gear\top gear), לא נועדו באמת למציאת איזו מנצחת אבסולוטית אלא דרך המבחן להשחיל את היתרונות חסרונות כדי לתת את כל המידע הדרוש לכל אחד לבחור לעצמו את המועדפת ע"פ הקריטריונים שלו (ובשיקולים שמעניינים אותי, יש תמיד מנצחת אחת 8)).

פורסם
הם גם בחרו את האנשים הכי נכונים לסקר רחוב, נשים בשנות ה30 לחייהן בבית קפה בצהריים, כן זה פלח השוק שצריך לפנות אליו בכל מה שקשור להוט האץ' :roll:

הם רצו להראות למי יש את התדמית הכי טובה, זה הכל.

emotion of motion

פורסם

קודם כל הR26R נראית מדהים ולא מצועצעת, שנית במקרה הזה גם אני הייתי בוחר בפוקוס, הR26R ממש לא פרקטית כרכב יומיומי אלא כרכב משני לסופ"ש.

ולאלכס, לשאול מישהי/מישהו ממוצע מהרחוב אם לקחת מכונית שנראית האצ'בק טיפוסית או גירסאות קרביות/מירוצים זה לא חוכמה, צריך לשאול את הפלח שוק הנכון, אם היו מביאים מגאן R26 רגילה אני בטוח שהיא היתה אפשרות גם.

פורסם

תהיה בטוח שלגולף, ללא שום ספק, יש את התדמית הכי טובה. זה לא משנה אם זו ה GTI או כל גולף אחרת. הם רצו להראות מה התדמית בקרב האיש הפשוט ברחוב, לא בקרב חובבי רכב.

emotion of motion

פורסם

ולכן זה מטופש - את מי מעניינת דעתו של האיש ברחוב בנוגע להוט האצ'ים?

בכל מקרה, דווקא נהנתי מהסרטון. במיוחד מהקטע של איקאה. אבל לטעמי המסקנה מטופשת. הוט האצ' מיועדת בראש ובראשונה להיות מהנה לנהיגה. בשביל זה היא נבנית. אם הסדר הוא מגאן-פוקוס-גולף במובן הזה, זה צריך להיות השיקול העיקרי. מעבר לכך תדמית זה עניין עם חשיבות מועטה משמעותית ויכולת פרקטית - אצל כולן היא סבירה בהחלט (ואני מתייחס למגאן בגרסת R26 רגילה) כך שאין מה להתלונן. גם איכות הפנים לא רעה בכלל בפוקוס, כך שזו לא סיבה להעדיף את הגולף על פניה אם הפוקוס עדיפה לנהג הנוהג לנהוג.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...