Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי משהו כזה השבוע ברכב. הדיבורית היא גם רמקול שהשמע ממנו היה איכותי. גוף הדיבורית וא הרמקון, ויש לו צוואר שמתחבר לשקע המצית. מחפש לא משהו עם חוט וכול'.

מישהו יכול להמליץ על דגמים?

פורסם

ממש לא ממליץ.זה די מעצבן להכניס למצת כל פעם מחדש.ממליץ על דיבורית נטענת (לא קבועה)-יש להן המון שעות המתנה ולרוב גם כיבוי אוט".בנוסף לכך הדיבורית שציינת (לפחות רובן) וסוגיהן-הן פשוט חד צדדיות,אתה שומע טוב (אם זה דרך משדר אף אם-ואם לא אז אבוי)ואין סיכוי שאתה תישמע כי המיקרופון שלךמובנה במכשיר ונמצא ליד הברך הימנית(במצת).

!

פורסם
ממש לא ממליץ.זה די מעצבן להכניס למצת כל פעם מחדש.ממליץ על דיבורית נטענת (לא קבועה)-יש להן המון שעות המתנה ולרוב גם כיבוי אוט".בנוסף לכך הדיבורית שציינת (לפחות רובן) וסוגיהן-הן פשוט חד צדדיות,אתה שומע טוב (אם זה דרך משדר אף אם-ואם לא אז אבוי)ואין סיכוי שאתה תישמע כי המיקרופון שלךמובנה במכשיר ונמצא ליד הברך הימנית(במצת).

לא מדוייק.

זו ששמעתי הייתה מדהימה. גם שמעו הנהג וגם הוא שמע את המתקשר בצורה מעולה.

ומי מדבר על להוציא אותה? שתשאר ברכב.

אבל, בכל זאת, תן המלצה על דגמים שאתה יודע שהם איכותיים?!

פורסם

ישנם גם דיבוריות שמוציאות את השמע מהרמקולים של הרכב. לי יש אחת כזו, שמשמשת גם נגן MP3 (אני נוהג על מאזדה...). איכות לא משהו, אבל אני לא יודע אם זה בגלל הרמקולים, בגלל המערכת המקורית או בגלל הדיבורית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי את הדיבורית של מוטורלה, דיבורית ניידת שנטענת ע"י המצית.

אכן יש לה זמן בטריה ארוך והיא נכבת אוטומטית אבל לא מומלצת כלל.

קשה נורא לשמוע דרכה, קשה לצד השני לשמוע, לפעמים הצד השני שומע כפול, בקיצור עושה מלא בעיות.

עדיף דיבורית בלוטוס קבועה ברכב הם בדר"כ הרבה יותר נוחות ואפילו יש כאלה שאפשר לחייג דרכן.

אפשר גם לחבר את הפלאפון למערכת דרך קבל AUX ממולץ! אני מאוד מרוצה!

פורסם
יש לי את הדיבורית של מוטורלה, דיבורית ניידת שנטענת ע"י המצית.

אכן יש לה זמן בטריה ארוך והיא נכבת אוטומטית אבל לא מומלצת כלל.

קשה נורא לשמוע דרכה, קשה לצד השני לשמוע, לפעמים הצד השני שומע כפול, בקיצור עושה מלא בעיות.

עדיף דיבורית בלוטוס קבועה ברכב הם בדר"כ הרבה יותר נוחות ואפילו יש כאלה שאפשר לחייג דרכן.

אפשר גם לחבר את הפלאפון למערכת דרך קבל AUX ממולץ! אני מאוד מרוצה!

אני התכוונתי ל - Nokia HF-6W.

פורסם
מעניין איך זה לנסוע בתוך כלוב סגור עם תדר של 2.4ג' משדר סביבך ודרכך.... :roll:

אני מתיחס למה שאמרת בכובד ראש.

מה רמת הקרינה של הדיבוריות האחרות?

דרך אגב, גם טלפון DECT משדר בעוצמה הזו ואנחנו מצמידים אותו לאוזן. אז זה לא מסוכן?

פורסם

2.4 גיגהרץ זה תדר ולא עוצמה.

כמו ש240 כ"ס זה הספק ולא משקל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
2.4 גיגהרץ זה תדר ולא עוצמה.

כמו ש240 כ"ס זה הספק ולא משקל.

תדר, עוצמה - מה זה משנה המינוח?!

אני שואל איך הדיבוריות האחרות בהשוואה לזו, מבחינת התדר?

פורסם

כל דיבוריות בלוטות' עובדות בתדר 2.4 ג'יגהרץ, פשוט כי זה התדר שהוגדר בתקן בלוטות'.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth#Air_interface

התדר הזה הוגדר כי זה אחד התדרים היחידים המותרים לשימוש הציבור ללא קבלת רשיון מיוחד ממשרד התקשורת, בכל העולם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כל דיבוריות בלוטות' עובדות בתדר 2.4 ג'יגהרץ, פשוט כי זה התדר שהוגדר בתקן בלוטות'.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth#Air_interface

התדר הזה הוגדר כי זה אחד התדרים היחידים המותרים לשימוש הציבור ללא קבלת רשיון מיוחד ממשרד התקשורת, בכל העולם.

אז מה ההוא מספר סיפורים כאילו הדיבורית הזו יוצאת דופן???!!!

פורסם

לפני כשבוע קניתי דרך האינטרנט דיבורית בלוטוס נטענת גם דרך המצית וגם דרך השמש (כלומר סולארית).

הפירמה לא ידועה אבל האיכות שלה די טובה וגם השמיעה והדיבור דרכה נשמעים מצויין.

היתרון שלה הוא שהיא ניידת וגם טובה למשרד אבל אצלי היא מודבקת על השמשה הקדמית מעל מראת הרכב.

אם תרצה כתוב אלי בפרטי ואתן לך את פרטי הדיבורית כי אני לא רוצה לתת לינק ישיר למוצר בגלל פרסום.

• תוכן חדש...