Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לאחר שחסכתי קצת ,סוף סוף יש לי כסף לקנות אוטו חדש :smile:

התקציב: עד 25K

הדרישות : די סטנדרטיות לרכב סטודנטים ראשון, הדבר האחרון שאני מחפש זה פוזה.

הדבר החשוב לי ביותר היא בטיחות - כריות אוויר לפחות 2 ו ABS, תוספות בטיחות נוספות יתקבלו בברכה.

- נוחות/הנאה מהנהיגה - לא משנה לי, העיקר שיעביר אותי מנקודה A לB.

- תיבת הילוכים - הבנתי שלידיני יש בלאי נמוך יותר מאוטומט (לא כך?) לכן מעדיף ידיני.

- מידות רכב- רכב קטן עד בינוני.

- אמינות גבוהה- אני סטודנט ולכן אין לי כסף מיותר לביקורים חוזרים במוסך

-עלות אחזקה נמוכה עד סבירה- כאמור אני סטודנט ואין כסף למלא טנק מלא כל שבוע ולכן כהראה הכי טוב מבחינתי זה רכב עם מנוע קטן (מקסימום 1.4) וצריכה נמוכה ( 1:10 ומעלה).

המכוניות עליהם חשבתי:

סיאט איביזה 2001/2 - לפי מה שהבנתי לשנתונים האלה יש מנוע פולו/גולף של WV לכן אמינות *אמורה* להיות גבוהה.

פיג'ו 206 2000-2002 - חלקי חילוף יחסית זולים ובשפע.

פולקסווגן פולו 2001/2.

רנו קליאו 2B שנת 2002/3.

2 שאלות נוספות:

עד כמה זה משמעותי גיר ידני לעומת אוטומטי? במיוחד בדגמים ישנים מהשנים 98-02?

אמרו לי להרחק מסיטרואן, במיוחד מהC3, בגלל אמינותן הנמוכה, האם יש אמת בדברים?

אשמח להצעות/דעות וכל דבר נוסף בנושא .

תודה רבה!!

:-D

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מצטרף לשאלה

למה אתה מציין זאת ?

אתה חושב שבגלל שאתה "מצטרף לשאלה" התשובות תהיינה שונות ?

למה שלא תצטרף לקריאת השרשור, בלי לציין משהו ? מה יקרה עם כל משתמש יכתוב "מצטרף לשאלה" , או סתם "מעניין גם אותי" ?

אשמח לשמוע הסבר ענייני, כי יש לא מעט חברי פורום ש"מצטרפים לשאלה", ואף פעם לא הבנתי מה הסיבה שהם מציינים זאת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
למה אתה מציין זאת ?

למה שלא תצטרף לקריאת השרשור, בלי לציין משהו ? מה יקרה עם כל משתמש יכתוב "מצטרף לשאלה" , או סתם "מעניין גם אותי" ?

אשמח לשמוע הסבר ענייני, כי יש לא מעט חברי פורום ש"מצטרפים לשאלה", ואף פעם לא הבנתי מה הסיבה שהם מציינים זאת.

במקום להתעצבן יש דרכים אחרות להביע את ספקנותך לגבי טיב השאלה.

אחדד טיפה את ההודעה, כדי שתראה את השאלה באור אחר.

אני עוקב אחרי לא מעט שרשורים פה ומחיפוש בפורום לא קיבלתי תשובות מספקות לעניינה של הסיטרואן C3. סיבת ציון המשפט "מצטרף לשאלה" מעידה על סקרנות בנושא וחוסר ידע לגבי אותו רכב ספציפי. מספיק ענייני?

פורסם
מה לגבי הפונטו? ELX 2002 תתאים לך טוב.

לסיאט אחזקה די יקרה..

ELX זו גירסת הספייס? מה ההבדל לעומת דגם SX?

ישנם הבדלי מחיר משמעותיים בהחזקה של איביזה לעמות קליאו/פיג'ו של אותו שנתון? כמה אמור לעלות החלפת קלאצ' וגיר (בנפרד) באיביזה וכמה בדגמים הנ"ל?

פורסם
מספיק ענייני?

ענייני כן.

הגיוני לא.

גם עבורי, שרשור כזה תורם ידע.

כל אחד צריך לציין "מצטרף לשאלה" ? או "מתעניין גם" ?

פשוט תצטרף לקריאת התשובות בלב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

המכוניות שציינת לא ממש ידועות כאמינות, הם ידועות כזריזות ומאובזרות ומספקות נוחות וביצועים יחסית טובים ביחס לרכבים בקטגוריה אבל אמינות או תחזוקה זולה זה די בסעיף האחרון.

הייתי ממליץ על הספייס, רכב קטן מבחוץ אך מספיק מרווח מפנים, הגה חשמלי שנוח מאוד בנסיעות עירוניות ובחניות וחסכוני.

פורסם
המכוניות שציינת לא ממש ידועות כאמינות, הם ידועות כזריזות ומאובזרות ומספקות נוחות וביצועים יחסית טובים ביחס לרכבים בקטגוריה אבל אמינות או תחזוקה זולה זה די בסעיף האחרון.

הייתי ממליץ על הספייס, רכב קטן מבחוץ אך מספיק מרווח מפנים, הגה חשמלי שנוח מאוד בנסיעות עירוניות ובחניות וחסכוני.

מה ההבדלים בין דגם הELX ל SX?

לרכבים צרפתיים - פ'גו/רנו אחזקה וחלפים יקרים לעומת הפונטו?

פורסם

ה ELX מגיעה עם 80 כ"ס והSX עם 60, זה בגדול

נ.ב.

למה אתה מציין זאת ?

מצטרף להערה:lol:

פורסם
מה ההבדלים בין דגם הELX ל SX?

ה ELX מגיעה עם 80 כ"ס והSX עם 60, זה בגדול

זה והבדלי אבזור לטובת הELX.

בנוסף, בתקציב שלך, את הELX תוכל למצוא גם עם תיבת הילוכים רציפה. את הSX רק בידני.

!AWDSOME

פורסם

לשאלתך: לצרפתיות עלות אחזקה יקרה יותר אך לא משמעותית לעומת האמינות שהם מציעות בהשוואה לפיאט.

אני בכול מקרה הייתי הולך על הגרמנית (האיביזה) רכב מעולה אמין אבל אם לומר את האמת יקר יותר מבחינת חלפים וכאלה.

פורסם
לשאלתך: לצרפתיות עלות אחזקה יקרה יותר אך לא משמעותית לעומת האמינות שהם מציעות בהשוואה לפיאט.

אני בכול מקרה הייתי הולך על הגרמנית (האיביזה) רכב מעולה אמין אבל אם לומר את האמת יקר יותר מבחינת חלפים וכאלה.

תודה על המידע,

ומה בקשר לגוש האסיאתי, האם יש יפניות/קוריאניות אמינות בטווח מחיר שלי ומשנתון 2000 ומעלה?

פורסם

לדעתי הפרש המחירים בחלקים לא כל כך מורגשים, הרי רוב הכסף הולך לעבודה.

פג'ו 206 ופונטו שניהם רכבים מצויינים, לדעתי הם קצת יותר רגישים מהיפניות ככה שלא רצוי למשוך טיפולים וכדאי להשקיע בנוזל קירור איכותי (במיוחד בפונטו, מניסיון).

את הסיאט אני לא מכיר באופן אישי.

אולי תמצא יפנית קטנה במחיר שציינת, משהו כמו מזדה 212...

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...