Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה בקניית רכב עד 20000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי...

אני מחפשת רכב עד 20,000 ש"ח, חשוב לי שיהיה רכב אמין, שיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק, אבל שיהיה נוח ..

אני נוסעת 4 פעמים בשבוע מחוץ לעיר, אבל גם בתוך העיר..

בקיצור רכב שיהיה נוח .. עדיף קטן.. וכמה שיותר חסכונ מבחינת דלק ומבחינת תיקונים ותקלות.

אשמח לעצה.. תודה..

פורסם

לא משנה לי.. אבל ראיתי בכל מיני מקומות שידני יותר חסכוני וגם בד"כ יותר אמין.. אם זה נכון אז עדיף ידני.. אם לא אז ממש לא משנה..

פורסם

פיאט פונטו ספייס יכולה להתאים. האמינות סבירה, נוחות הנסיעה סבירה וכך גם תצרוכת הדלק.

אם את מוכנה להתפשר על השנתון וגודל הרכב (כלומר לקנות רכב פצפון במחיר יחסית גבוה) את יכולה לחפש גם טיוטה סטארלט. קטנה, אמינה מאוד אבל לא הכי נוחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פיאט פונטו הייתה לי עד לא מזמן.. והיו לה יחסית הרבה בעיות.. אז לא כל כך בא לי לנסות פונטו שוב

אם אני אתפשר קצת על העלות... מה לגבי פג'ו 206?? מבחינת אמינות וצריכת דלק? אם יש לכם מושג מה הממוצע בעיר ומחוץ לעיר..

פורסם

אני אוכל להתפשר גם עד 25 אלף... ראיתי ביד 2 שאפשר למצוא פג'ו 206 בסכום הזה משנת 2002 או יותר..

אבל חוץ מזה שהם יפות אני לא יודעת כלום .. לא לגבי אמינות ולא לגבי צריכת דלק...

פורסם

האמינות של ה206 טובה כל עוד טופלה בצורה סבירה ומעלה. אין בעיות מיוחדות ויקרות מידי לתיקון, בטח שלא ברכבי ה1400 סמ"ק ידניים.

לגבי תצרוכת דלק - ממוצעת לחלוטין. סביב ה1:12-1:13 מחוץ לעיר, בתוך העיר פחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...