Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר, אם אתה יכול לגעת בסוללה ביד, אז היא לא נהרסה עדיין כנראה.

מכל הפקים שהלחמתי (לא כל כך הרבה) לא הרסתי אף סוללה, תמיד עשיתי זאת עם מלחם הכי פשוט.

יש להשתדל ולהשתמש בגשרים החשמליים המקוריים של הפק הישן, זה מאוד מקל על העבודה!

אולי יש סיכון, יכול להיות שהמחיר לא זול בהרבה אבל הסוללה תצא טובה בהרבה מכל מה שאפשר לרכוש בחנות!

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

הסוללה שאתה יכול לקנות גודל C. היא 2200 מיליאמפר. והיא ניקל מאטל.

אגב רוב הסיכויים שהסוללה שאתה תקנה תהיה ניקל קדיום.

מה ההבדל בין ניקל מטאל, לניקל קדיום. ??

חוץ מששתיהן סובלות מאפקט הזיכרון. היחידה שלא היא ליתיום!

נדב.

אתה יודע שלכל אחד יש רמת רגישות שונה ביד.

מה שלי יהיה חם. לך יהיה קר. ולאחר יהיה רותח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עד כמה שידוע לי, מנסיון: סוללות ניקל מטל הן טובות בהרבה מניקל קדמיום, סובלות פחות מ"בעיית זיכרון" וטובות להטענות רבות יותר.

אם אתה בן אנוש, ואתה מלחים את הסוללה כאשר אתה מחזיק אותה ביד אז זה בסדר.

כמה הבדל יכול להיות בין אדם לאדם? 10 מעלות... זה לא ש60 מעלות זה טוב ו60.05 מעלות הסוללה מתה!

שוב, אני הלחמתי עד היום כ10 פקים כאלו וכולם יצאו מצויינים ללא יוצא מן הכלל, וזה בלי נסיון רב בהלחמה.

באחד הטלפונים שיצרתי לו סוללה הייתה לי דילמה, לכן הלכתי לקנות קודם כל סוללה תחליפית שהייתה גם כן ניקל קדמיום. הסוללה התחליפית היקרה והאיכותית החזיקה מעמד חודשים ספורים, אחרי כן הלחמתי בעצמי מניקל מטאל במחיר נמוך יותר.

אם ניתן למצוא פק מוכן, ניקל מטאל או ליטיום, במחיר סביר אז שווה לקנות. כשקניתי לטלפון אחר פק של ניקל מטאל הוא היה מוצלח ופועל עד היום (חמש שנים לערך).

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
יש אפשרות של שיפוץ הסוללה בחברת "עמית מנור" באשדוד.

ההמלצה המנצחת!

התקשרתי, קיבלתי הצעת מחיר בטלפון, אטרקטיבית מאוד ביחס לכל האופציות שעלו כאן (160 ש"ח לכל סוללה, כולל מע"מ) כולל חידוש התאים (מזכיר : 9.6V, Ni-Cd) ואחריות לחצי שנה.

הגעתי אליהם - חברה גדולה העוסקת ביצור וחידוש סוללות במגוון תחומים.

ההחלפה לקחה יומיים, שתי הסוללות עובדות כמו גדולות.

'עמית תעשיות בע"מ', רח' הבונים 9 אשדוד, 08-8561612.

יש להם גם סניפים במרכז ובצפון.

בקיצור - לעת עתה מומלץ ביותר ומונע את כאב הלב שבהשלכת מברגות תקינות לפח.

נראה במבחן הזמן איך הסוללות שורדות.

ושתי תוספות קטנות - הם בחופש השבוע, אז לא להתבעס אם אין תשובה בטלפון, וכמובן נדרש להבהיר - אין לי כל קשר אליהם.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...