Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אובחנה ברכב של אשתי נזילת שמן קלה מאטם ראש המנוע

ההצעה שקיבלתי במוסך מורשה 1,900 ש"ח ללא חריטת הראש.

במוסך אחר שאינו מורשה הוא דורש כולל חריטה 1,850 ש"ח.

אבקש המלצות למוסכים אמינים בירושלים במחיר טוב יותר (נראה לי קצת גבוה)

שבת שלום

Golf 2008 MK5

פורסם

שלום , היות והמנוע לא התחמם לך , הסיבה לדליפת השמן באיזור רצועת התזמון הינה אטם ראש פגום , לכן העבודה כולל חלקים היא רק 1000 ש'. אם תרצה אני ממליץ לך לבוא לבאר שבע יש מוסכניק מקצוען שזה מה שהוא גובה על תיקון כזה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

המנוע לא רתח..

האמת שיש לי שני רכבים שצריכים לבצע את התיקון הזה..

של אמא שלי מודל 2000 גם כן 206 1.4

של אשתי מודל 2001 1.4

אשמח לשמות מוסכיםף טלפונים ודרכי הגעה

Golf 2008 MK5

פורסם

צלצל אלי ביום א' בשעה 9.00 ל-0502060414ו תקבל ממני את כל הפרטים. המחיר לא כולל החלפת רצועת תיזמון , כאשר מפרקים ראש מפרקים גם את הרצועה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אין צורך ברצועת טיימינג

בוצעה החלפה ממש לפני חודש... והאמת שמאז הרכב התחיל לטפטף באזור הזה...

וכן ההחלפה בוצעה במוסך המרכזי

Golf 2008 MK5

פורסם

נזילת שמן מהאטם ראש היא מחלה של ה206 ו306 מגיעים אלינו ראשים ממוסך מרכזי של PSI,עדיף לעשות רק שטח ולהוריד שבב רק בשביל לנקות את הראש.

אגב זה גם מחלה של סופר לאנסרים...

פורסם

אני במקרה עובד בשיפוץ ראשי מנוע וראיתי ראשים שמוסכניקים השחיזו עם מלטשת פניאומטית,מצבם היה בכי רע,לא האמנתי שאפשר להשחיז משהו כול כך עקום.

אבל אם זה אוטו חדש יחסית רוב הסיכויים שהאטם לא נדבק חזק ויש על הראש רק סימנים של האטם ובמקרה הזה אפשר ללטש בעדינות עם נייר ליטוש עדין.

בקשר לעלויות,סט שלייף טוב עולה בסביבות ה250-350 שקל,מוסכים שאני מכיר לוקחים בערך 500 שקל פירוק והרכבה תוסיף לזה משאבת מים ורצועות טיימינג ואביזרים ואתה עדיין לא מגיע ל1850 ש"ח.

מחיר הגיוני לעבודה כזאתי הוא באיזור ה800-1000 ש"ח.

• תוכן חדש...