Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשביל לחסוך את הבערך 800 שקל אתה אומר?

אין ספק שהמידריינג של hat פשוט מפחיד הוא שינה לי את כול הבמה ברכב.

אם היה לי כישרון כתיבה כמו של אדי או שארלוק או בכלל אם היה לי זמן הייתי מרביץ פירוטים כמו שלכם,

אבל אני גרוע בזה.

פורסם

אני אעשה לכם קצת סדר בבלאגן.

קודם כל - אני לא יכול להצביע על מתי הסוני התקלקל אבל כשהוא עבד הוא הוציא מהCR101 צליל מאוד נעים לאוזן - העניין הוא שכנראה הוא מת לי מתישהו בדרך ואפילו לא שמתי לב - זה גם אומר משהו על CDM ולצערי זה גם אומר משהו עליי, אני כנראה לא ממש זקוק לטוויטרים בכדי להנות מסאונד, כנראה שהתייחסתי אליהם בתור הפרעה.

אבל אחרי שהתרגלתי למערכת פתוחה זה פתאום חסר.

כשהתקנתי אותם ברכב ליסינג, כלומר את המגבר, מצאתי את התקלה המדוייקת והיא קצת מוזרה... אני תיכף אסביר אבל קודם כל אגע בנושא הL4 בלי טוויטרים.

עם כל הכבוד לL4 שהוא נשמע פשוט מדהים - הוא זקוק לטוויטרים האלה, גם כשהוא חתוך ב10 שזה פחות או יותר הרול אוף שלו והכל היה נשמע מצויין, הטוויטרים האלה מוסיפים המון לתמונה, הם מוסיפים לה את כל החדות הם מוסיפים לה את כל הבהירות והפירוט, הם גם מוסיפים לה גובה והם גם מאזנים אותה מבחינה של כל אספקט אפשרי כמו עומק ורוחב.

בהתחלה באמת חשבתי להשאיר את זה ככה אבל אחרי שהפעלתי מחדש את הטוויטרים - מצטער, זה עולם אחר.

גם ברכב הפרטי עכשיו שהטוויטרים פתוחים כמו שרציך והמערכת פחות נעימה לאוזן ממה שהיא היתה קודם, היא נשמעת נכון יותר, רחב יותר ועמוק יותר. ודרך אגב האינפיניטי מרים יפה מאוד את האילייט.

התופעה עם הסוני היא מאוד מוזרה - כי הוא מוציא אפס צליל לרמקולים, אבל נגיעה בגיין שלו משפיעה על ההתנהגות של הL4 וגורמת להוא להשמע חד יותר, חשבתי שאני חולם אבל יש אפקט - אני באמת לא מסוגל לעמוד על פסיכולוגי או לא פסיכולוגי כי אני מאוד לא אובייקטיבי לעצמי.

אני רק יודע שהמערכת ברכב הפרטי באיזשהו שלב התחילה להשמע לי רגועה יותר ממה שהיא היתה בעבר וההבדל הוא לא גדול כי בקושי פתחתי בה את הטוויטרים.

כנראה שפשוט לא שמתי לב שהם לא עובדים בכלל... בעסה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפי מה שאני הבנתי הבא בסדרת הפרו הוא ה L3.

אבל אם כבר, אצל דני אפשר לשמוע סט 2 חלקים שקורא תיגר על המיד ברכב :)

C6 וופר מדהים,

L1P טוויטר מדהים

לצערי עוד לא נתקלתי במערכת 2WAY שלא היה לה מחסור מסויים במיד,

ואם לא היה לה מחסור במיד אז התחומים האחרים לקו בחסר כתוצאה מזה.

אין מנוס מ3WAY ברכב לסאונד באמת שלם.

פורסם

לרגע לא אמרתי שנמצאו האלמנטים שאיתם לא צריך מיד, אבל זה אחד משילובי ה 2WAY היותר מוצלחים, ויחסית ל- 2WAY יש מיד מאוד מפורט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
C6 וופר מדהים,

L1P טוויטר מדהים

לצערי עוד לא נתקלתי במערכת 2WAY שלא היה לה מחסור מסויים במיד,

ואם לא היה לה מחסור במיד אז התחומים האחרים לקו בחסר כתוצאה מזה.

אין מנוס מ3WAY ברכב לסאונד באמת שלם.

תראו,

מתברר שאפשר גם בלי טוויטרים - עובדה, גם במערכת הפרטית זה לא היה לי חסר ואפילו לא הרגשתי.

וגם במערכת ליסינג זה היה נשמע מצויין - באמת נשמע מצויין.

אבל התרגלתי למשהו אחר כבר וזה פתאום כן היה חסר - אבל אפשר גם בלי טוויטרים במידה ואין ישר תקציב למערכת 3WAY מלאה.

פשוט תקנו L4 :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כבר בשילוב 2 חלקים של HAT עסקינן, הL6 מוצהר ע"י היצרן, ובנוי גם כך, כMidbass/Midrange ולכן במידת הצורך יכול להוות תחליף למידריינג' ייעודי.

הC6 מידבאס מצוין ויכולת שחזור תדרי המיד שלו טובים מאד אך הוא לא תחליף למידריינג' ייעודי.

הL4 מידריינג' מעולה ומרגש, אך עם כל הכבוד הוא לא תחליף לטוויטר ייעודי, למרות שהוא עולה גבוה בצורה נהדרת ומוצהר כלינארי בטווחים 90HZ-17KHZ.

מבחינה פיזיקלית אלמנט של 118 מ"מ לא יוכל לשחזר את התדרים הגבוהים מאד כראוי, כפי גם שלא יוכל לעשות זאת עם התדרים הנמוכים מאד. הלוואי שזה היה אפשרי. נכון שזה יכול להשמע סבבה לגמרי ואולי לא תחוש מיד בחוסר בגבוהים, אבל אתה תחטא לאמת והחוסר יהיה שם. מערכת מוכוונת SQ לא יכולה להיות בעלת יכולת שחזור תדרים 90HZ-17KHZ. כמה יחסר לנו באוזן ה17-20KHZ? זו כבר שאלה רטורית..

פורסם

אני עד היום לא מבין עם זה

L641

או

L146

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

עכשיו אני שלם :-P

Pioneer TS-X150

פורסם
כבר פעם רביעית או חמישית שאנשים עם L4 יש להם בעיה בטוויטר ולא שמים לב לזה בכלל

האם יתכן והמערכת המושלמת זה L64 ? :)

ענק, גם לי זה קרה! נסעתי יום שלם ולא הבנתי למה אני לא מצליח להזיז את הבמה יותר לאמצע, בזמן שטוייטר שמאל לא עבד ולא הרגשתי שינוי קיצוני בגבוהים..

פורסם
אדי רוצה לעשות ניסוי על שני מגברונים אחד ממש פיצפון והשני ראית אותו במיפגש כבר :-)

בחיי שלא הייתי מתנגד :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

ביקשת קיבלת :-)

קח כמה תמונות בתיאבון

מגברון פיצפון של פיוניר דגם GM 840 מדובר במגבר 4 ערוצים קטנטן שנותן 35W X4

והשני אלפיין דגם 3527S

IMG_0789[1].JPG

IMG_0791[1].JPG

IMG_0792[1].JPG

IMG_0793[1].JPG

IMG_1258.JPG

IMG_1267.JPG

IMG_1272.JPG