Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כאמור אחרי ששגעתי אתכם לגבי נופש, נסגרתי על רודוס יוון

התחלתי לחפש בכל האתרים שרק אפשר (דקה 90, וואלהטורס, גוליבר, איסתא, וכו')

אחרי שעה וחצי מצאתי משהו טוב בגוליבר, והזמנתי, ואחר כך התקשרו אלי ואמרו לי "מה שהזמנת באתר לא תקף, המחיר עלה"

קצת חוצפה אני חושב, בהתחשב בזה שמיליתי פרטים וכ.אשראי וכו'.

אחרי כן הגעתי לאתר במקרה בחיפוש בגוגל בשם "דיל בזול" http://www.dealbezol.co.il/ - אני חייב להודות שהשם קצת הרתיע אותי (מה שזול בסוף יקר?)

אבל חיפשתי, החיפוש באתר היה נוח, ונותן מגוון של טיסות וכו'.

המחיר היה 2$ יותר יקר מהחבילה שלקחתי בגוליבר לפני שעלה המחיר (לפי מה שהם אמרו) והזמנתי.

2 דקות אחרי כן מתקשרת אלי בחורה מקסימה בשם יעל, ביקשתי לשלם במזומן ועדיין לשלם את המחיר המוזל של האתר, ולהפתעתי היא הסכימה ואפילו נתנה לי עוד הנחה קטנטנה שתשתווה למחיר שקיבלתי בגוליבר (פחות 2 דולר ;) )

את האישור היא נתנה לי במקום (מה שבד"כ לא קורה, אלא רק אחרי התשלום, ואז לפעמים נסגרים טיסות ובלאגן) ולמחרת בבוקר הפקדתי את הסכום בחשבון הבנק.

שעתיים לאחר מכן קיבלתי למייל הזמנה לבית המלון + כרטיסי טיסה.

מהיר ! זול ! ואדיב ! פשוט שירות מ-ע-ו-ל-ה ! ללא ספק אזמין מהם שוב !

וכמובן אמליץ לכם חבר'ה. http://www.dealbezol.co.il - 03-5221222 - לי עזרה מישהי בשם יעל שאפילו ענתה לי ב 7:45 בערב ! ממליץ בחום לדבר איתה !

שיהיה בכיף ונופש נעים :D

פורסם

שמח לשמוע שהסתדרת בסוף.

יעל הזאתי משהו ..:wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

סף החרמנות עולה בקיץ, אהה? :lol:

ובאמת, איך היא נראית? (בעל זה לא קיר :roll: )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

האמת, לא מבין על מה ההתרגשות. אני מזמין באינטרנט ומקבל אותו שירות (מינוס פנטזיות על מישהי שאני לא יודע כלום עליה מלבד זה שהיא אישה. כנראה.).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם אני חשבתי כמוך.

עד שסגרתי דיל באינטרנט דרך גוליבר, ואחרי שעתיים מתקשרים להגיד לי שהספק העלה את המחיר, ומה ששילמתי לא תקף ואני צריך להוסיף כסף או לבטל את ההזמנה.

קצת חצוף

פורסם

זה מזכיר לי את המודעות של מתווכים:

למכירה דירת 3 חדרים בלב ת"א, משופצת+מעלית, מציאה 70,000 דולר.

כשמתקשרים לברר לגבי הדירה, התשובה שמקבלים היא שהדירה נמכרה אבל יש לנו דירות אחרות (וכמובן שהן יקרות הרבה יותר).

אלא מה - שאותה מודעה על דירת המציאה ממשיכה להתפרסם גם בשבוע הבא, וגם בזה שלאחריו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
עד שסגרתי דיל באינטרנט דרך גוליבר, ואחרי שעתיים מתקשרים להגיד לי שהספק העלה את המחיר, ומה ששילמתי לא תקף ואני צריך להוסיף כסף או לבטל את ההזמנה.

לא התעסקתי בעבר עם אתרים מהארץ. הזמנתי מאתרים מחו"ל וטיק-טק, הכל מסודר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בגלל שאתה רגיל לקבל שירות בינוני זה רק נראה לך כאילו קיבלת שירות מעולה.

ידידי, רמת השירות נמדדת ברגע שמתחילות התקלות.

אני הזמנתי טיסה דרך דיזנהאוס יוניתורס.

במכירה הם היו אדיבים ונחמדים.

כשניתקלתי בבעיה (שנגרמה ממסירת מידע שגוי מהצד שלהם) זה לא עניין אף אחד.

בכל אופן תודה על ההמלצה

GOT סחוג?

פורסם
לדעתי היא נשואה (יש לה 2 שמות משפחה)

גרושה חביבי, היא גרושה!

והגרושות האלה, הן חמווווווווווווווווווות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
האמת, לא מבין על מה ההתרגשות. אני מזמין באינטרנט ומקבל אותו שירות (מינוס פנטזיות על מישהי שאני לא יודע כלום עליה מלבד זה שהיא אישה. כנראה.).

לא התעסקתי בעבר עם אתרים מהארץ. הזמנתי מאתרים מחו"ל וטיק-טק, הכל מסודר.

אפשר לקבל לינקים לאתרים המדוברים..?

תודה מראש,

שבת שלום,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...