Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה כמה שצריכים להתחיל לגלוש בג'יידייט ולא בקארזפורום... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מתעלק על השירשור בכדי להזהיר את כולם:

אל תזמינו חבילות נופש בדקה ה-90.

על הבאלאגן שהם עשו לי אי אפשר לפצות בשום סכום של כסף.

הסיפור המלא בימים הקרובים כאשר אני יגיש את כתב התביעה שלי נגדיהם.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אני חזרתי מקלאב "פיים רזידנס לארה" באנטליה.

נהניתי מאוד מהקלאב עצמו, אבל יש לי המלצה קטנה בשבילכם - אל תזמינו דרך קווי חופשה!

בהתחלה סגרתי איתם על קלאב אחר ואחרי מתן פרטי תשלום הם הודיעו לי שלא נשאר מקום. ביטלתי את העסקה וחשבתי שכאן נגמר הסיפור.

הסוכנת החוצפנית שדיברה איתי (ליאת שמה) כנראה רצתה בכל זאת לקחת את העמלה וחייבה אותי למרות שהודעתי לה בפירוש שאין עסקה.

בקיצור אחרי כמה שיחות וצעקות העניין בוטל.

פעם הבאה אני אנסה להזמין מחו"ל...falou?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
לא מאמין בזה, ואני באופן אישי לא נתקלתי בשום עוינות כלפי, להיפך.

בטח שאתה לא מאמין בזה. אתה הרי מאמין רק בכמה זול הנופש שלך יכול להיות.

מה אכפת לך שאתה מממן אומה שיצאה נגדנו בצורה מאוד אקטיבית ונחרצת בזמן שנלחמנו נגד אויב שזרק עלינו טילים מבלי שעשינו לו משהו?

מה אכפת לך שתמכת בכלכלה של אומה שתקעה לנו סכין בגב אחרי שהשבחנו לה מטוסי קרב והענקנו להם סיוע לאחר רעידת אדמה קשה?

זה באמת לא אכפת לך. הרי המחיר הזול סינוור אותך, וכוסומו המדינה והכבוד הלאומי שלנו.

גועל נפש, זה מה שאני מרגיש מכל הסיפור שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני אנסה להתבטא בצורה קצת פחות חריפה מאלעד...

גם אם SP33DS73R כדבריו "לא הרגיש שום עוינות",

לא מדובר בעוינות הבסיסית של האדם מן השורה כלפי התייר הישראלי שמן השורה,

אלא בהיבט הרחב יותר, של מדינה מול מדינה, שבה אחת (ישראל) תורמת לשנייה (טורקייה),

ואילו אותה מדינה (שנייה) יורקת לה בפרצוף (בצורה עדינה).

בהיבט הפוליטי / חברתי / מדיני הזה, לתרום לקופת אותה מדינה, לדעתי,

זו פעולה שמעידה על כך שאותו חיסכון כספי מינורי של נופש בטורקיה לעומת נופש בכל מקום אחר,

שווה לך (SP33DS73R) יותר מעקרונות והיבטים רחבים יותר שקשורים לעובדת היותך יהודי ישראלי שחי במדינה הזו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זכותך או זכותכם לחשוב מה שאתם רוצים, וגם זכותי.

אני שלם עם ההחלטה שלי ומרוצה מאוד מהיעד שאליו נסעתי, ואני גם מוכן לעשות את זה שוב.

וקונדסון - רק לידיעתך, שימוש במילים יפות לא הופך את ההודעה לפחות "חריפה", להיפך.

אודה אם לא תיכנסו לי לכיס, תודה.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...