Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לפני כחודשיים הורכבה המערכת הנ"ל ברכב (בלנו 96)

קומפוננט קידמי

זוג רמקולים אחוריים

מגבר

סאב

רדיו דיסק MP3

הכל של חברות מובילות בתחום.

לאחר מספר זמן החלה בעיה של ניתוק ועיבוד שמע בקומפוננט ימי קידמי כאשר השמע בקומפוננט הימני קידמי נעלם וחוזר לסרוגין,יכול להיות שבוע של שמע תקין ולאחר מכן שוב חוסר שמע.

שאר הרמקולים והקומפוננט הקידמי שמאלי עובדים תקין ובצורה יפה גם הסאב תקין.

מאז ועד היום בוצעו הפעולות הבאות כנסיון איתור תקלה...

1.הוחלפו הכבל RCA

2.נבדק מגבר

3.נבדק סאב

4.הוחלפה המערכת למערכת חלופית

ועדיין התקלה חוזרת (קומפוננט קידמי ימני עובד לסרוגין)

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה,כבר חודשיים עם מערכת ברכב ולא מצליח להנות :( האם הבעיה יכולה להיות ספציפית בקומפוננט ימין? חיוט?

תודה

פורסם

אם החלפת את כל הציוד עד לרמקולים, משמע הבעיה היא בהם.. סביר שמדובר בנתק (או "מגעים") בחיווט או ברמקולים עצמם.

אם מדובר בבעיה של כל הצד הימני (וופר וטוויטר) אז מקור הבעיה הוא נתק בחיווט מהמגבר עד לקרוס (כולל נתק בקרוס עצמו). אם רק אחד מהאלמנטים "נעלם" אז.. תחליף אותו !!

...CASKA for life

פורסם

מקום הרכישה והתקנה הוא "רדיו השרון" בכפר סבא,מקום מעולה ומומלץ בחום,למרות הבעיה הזאת עדיין אני ממשיך לקבל יחס חם למרות שכבר הייתי מספר פעמים עם התקלה-בעל המקום ברק באמת איש של כבוד ואפילו לא לרגע אחד לא גרם לי להרגיש לא רצויי או מציק ועל כך אני מודה להם למרות התקלה שעדיין הם לא עלו עלייה

פורסם

1.הוחלפו הכבל RCA

2.נבדק מגבר

3.נבדק סאב

4.הוחלפה המערכת למערכת חלופית

תודה

את כל זה בדקת ועדיין לא ניסית את הדבר הכי פשוט של החלפת הרמקול עצמו!?

לפי מה שאתה אומר הבעייה היא או ברמקול עצמו או בחיווט של הרמקול, תבדוק את זה הכי סביר שזה מישם!

כנראה יש בעיה ברמקול עצמו הסלילים שלו מתחממים מהר מדיי ונגרם נתק והוא מפסיק לעבוד או נכנס לפרוטקשיין

על רמקול שנכנס לפרוטקשן עוד לא שמעתי :shock:, זה דבר חדש?

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

• תוכן חדש...