Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי דייהטסו אפלאוז מודל 92 והמנורת ברקס שלי האדומה דולקת קבוע גם כשאני מכבה את האוטו.

כשאני לוחץ על הברקס המנורה לא מתחזקת או נחלשת היא נשארת באותו מצב שזה דולק.

עכשיו ניסתי להוציא ולהכניס את השקע של החשמל של המנורות האחרויות ולהחזיר ועדיין המנורות דולקות קבוע.

מה יכולה להיות הבעיה?

עריכה:

ניתוק המצבר והחזרתו יכולה לעזור ולתקן את הבעיה?

פורסם

ככל הנירא היוניט אור ברקס שלך תקול.

מקומו מעל פדל הברקס.

נסה לנתק את התקע שלו ותירא אם נכבה במידה ונכבה יש להחליפו.

שים לב!

כאשר תלחץ על הבלמים האור של הברקס לא ידלק וזה מסוכן לכן החלף במהרה.

יכול להיות שלאחר שתוציא את התקע של החשמל לא תוכל לשלב הילוך, אך זאת במידה ובשביל לשלב הילוך אליך ללחוץ דוושת הבלם.

תומר

פורסם
על פי ניסיוני ברכבי דייהטסו התקלה היא לא ביוניט אלה בפלסטיק שמפעיל את היוניט זה בדוושת הבלם למעלה אים תרצה הסבר אני תבקש אני אשלח לך את הטל'

ערב טוב אחי מה קורה?

תוכל להביא לי את ההסבר לגבי הפלסטיק שתופס את היוניט?

אולי הבעיה תסתדר לי..

פורסם

אדיר בחלק מהדגמים הישנים בחרו היצרנים שבנקודת מפגש בין יוניט הבלם לדוושת הבלם לשים מן פקק פלסטיק עם השנים הוא מתייבש ונופל ואז מה שקורה שבדיוק באותה נקודת לחיצה קיים חור, אתה תוכל לראות אם זו הבעיה שלך בעיין במידה וכן פשוט תאלתר (בורג, פלסטיק אחר) ותסתום את החלל שנוצר וכך הדוושה שוב תלחץ על יוניט הבלם.

• תוכן חדש...