Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין לקנות לנטיס 2004 ומצאתי שני מכוניות שמצאו חן בעיני, אחת בעלת מנוע בנפח 1600 והשניה 2000.

השאלה שלי מה עדיף לקנות בהנחה ואני מחפש צריכת דלק נמוכה יותר. (כמובן לא על חשבון ביצועים..)

רוב הנסיעות שלי הם בתוך העיר כשחצי שעה ביום (במצטבר) אני על כביש מהיר.

תודה מראש,

אבי.

פורסם

אני הייתי פוזל יותר לכיוון מנוע ה-1800 אם רוצים ביצועים סבירים כמה שאפשר ביחס לצריכת דלק ברכב שבכלל לא נועד לנהיגה ספורטיבית.

פורסם

אין מה לחשוב פעמיים, המנוע 2.0 בלאנטיס עדיף בהרבה על 1.6 וכל הרכב עדיף מכל ההיבטים (גם אבזור, גם מכאנית)

אם אתה מחפש רכב חסכוני אין לך בכלל מה להסתכל לכיוון רכב אוטומטי. אם אתה כבר רוכש אוטומטי, אז על תחשוב בכלל על מנוע 1.6, היא בקושי זזה לאומת 2.0 ....שים לב ברוב הלאנטיסים של שנת 2004 היו יד1 בהשכרה (נרכשו ע''י אוויס במקום מאזדה 6).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

נסה באמצע,מנוע 1800,לא חושב שבכבישים בארץ צריך מנוע כזה חזק,במיוחד שאתה נוסע רק חצי שעה ביום בכביש בין עירוני שלא סוגרים בכבישים האלה בד"כ מעל 140 בגלל משטרה.

מזדה 323 לנטיס אוטו טוב ואמין,מנוע 2000 מיותר,חבל על הדלק.

גם ה1800 בא עם סנרוף.

פורסם

אם הוא משווה ביון 1600 ל2000 סמ"ק סימן שהוא משווה את השנתונים מ2002 עד 2004 ולכן העניין של מנוע 1800 לא רלוונטי כאן,לגבי האיבזור בשדני הדגמים(אני מתייחס לדגם GLX מ2002 והלאה) האבזור דומה,דבר היחיד שאני יודע ששונה זה הצמיגים בגודל 15 אינץ במנוע 2000,

עכשיו אתה תחליט רוצה ביצועים 2000 רוצה צריכת דלק 1600,ואין בניהם הרבה הפרש ביחס לצריכה,לכיס שלך אף אחד לא יכול להיכנס זה השיקולים שלך כבר.

פורסם

לעומת ה 1600 ה2000 בעלת 4 בלמי דיסק, גלגלי 15 , מיתלים קשים יותר , ברמת הגימור 4 כריות אויר , חלון בגג, ריפוד ומושבים עדיפים.

פורסם
לעומת ה 1600 ה2000 בעלת 4 בלמי דיסק, גלגלי 15 , מיתלים קשים יותר , ברמת הגימור 4 כריות אויר , חלון בגג, ריפוד ומושבים עדיפים.

לא יודע בקשר לבלמי דיסק,אבל גם ל1600 4 כריות אויר וסנרוף ואותם המושבים.

• תוכן חדש...