Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידית הילוכים רופפת, כאילו החיבורים השתחררו.

בנוסף, בכל העברת הילוך נשמעת מכה (קליק חזק) מתוך הידית.

הילוכים נכנסים חלק, ללא שום בעיה

הרכב: סופר לנסר 96 (גיר ידני)

תודה מראש על העזרה

פורסם

מנסיון (כואב) ולא מתוך ידע באבחון התקלה:

לפני הרבה שנים, בסיאט מלגה, נשארתי עומד בניוטרל בצומת ראשונים ברמה"ש. כשהתפוח בין המוט המקשר לגיר ובין הידית (איפה שנוצר ה90 מעולת) פשוט התפרק. זה היה תוך כדי מילואים, כשהתחילה לי תופעה בדיוק כמו שלך. אמרתי "נבדוק מה קורה כשנסיים מילואים". הסוף כמו שתארתי, מחכה לגרר בחום של אמצע אוגוסט תוך כדי שאני סופג קללות מכל עוברי הרמזור. (הפעם לא עזרו המקוצר והמדים המאובקים:roll:).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם לא הייתי מזניח את זה, סביר מאד להניח שהייתי מצליח להסתדר עם זה לבד.

לא יודע איך זה במיצובישי, אצלי במלגה הגישה היתה נוחה מאד. מתחת לרכב היה מוט ברזל שהגיע מהגיר עד מתחת לידית ההילוכים. (הוא ממש נגרר על הכביש אחרי שהתחרר) מתחת למנגנון הידית היה עוד מוט בניהם היה מפרק מאוקולון לבן שחיבר בין המוטות. האוקולון נשבר (זה כנראה יצר את החופש והמכות) ,והפין שמחבר בניהם פשוט השתחרר (כנראה מאחר והיה לו מקום לזוז בגלל החוסר בעובי של האוקולון).

שוב, איני יודע אם זו התקלה אצלך, סתם הסימפטום היה מוכר לי מנסיון מר.

מאחר והזנחתי ונתקעתי באמצע צומת סואן, נאלצתי לגרור למוסך, שם הוחלף תפוח האוקולון. ממה שאני זוכר המחיר לא היה גבוה יחסית (עברו מאז איזה 15 שנה...) והעבודה בוצעה במהירות (לאחר שהזמינו וקיבלו חלק, כ 5 דקות הרכבה)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
ידית הילוכים רופפת, כאילו החיבורים השתחררו.

בנוסף, בכל העברת הילוך נשמעת מכה (קליק חזק) מתוך הידית.

הילוכים נכנסים חלק, ללא שום בעיה

הרכב: סופר לנסר 96 (גיר ידני)

תודה מראש על העזרה

לך למוסך, ותבקש שיבדקו לך את התפוח של ידית ההילוכים. גם לנו היתה ידית רופפת- אבל לא רעשים כמו שתיארת (vw). והיה צריך להחליף את המנגנון של העברת ההילוכים. זה לא נראה לי כמו משהו שאפשר לעשות בבית- הגישה אל התפוח היא מתחת לרכב.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

נראה לי שצריך לפרק את הפלסטיקה בין המושבים ולהחליף שם גומיות.

או על הגיר איפה שמגיעים הכבלים של הגיר יש שם גומיות גם.

אני לא בטוח אבל יש לי תמונה מהרכב שלי שפירקתי את האזור הזה

01.jpg

02.jpg

פורסם

astralmir הרגשת בטן שלי שזה הבוקסות הלבנות שבתמונה :idea:

תוכל לפרט איך בדיוק פרקת את הקונסולה? "הדמוי עור" של הידית לא נבגע?

תודה על התמונות

פורסם
לך למוסך, ותבקש שיבדקו לך את התפוח של ידית ההילוכים. גם לנו היתה ידית רופפת- אבל לא רעשים כמו שתיארת (vw). והיה צריך להחליף את המנגנון של העברת ההילוכים. זה לא נראה לי כמו משהו שאפשר לעשות בבית- הגישה אל התפוח היא מתחת לרכב.

כנ"ל, גם לנו יש סופר לאנסר והבעיה הייתה. החלפנו תפוח במוסך וזה הסתדר[הרעש הזה היה אצלנו רק שההילוך לא נכנס טוב].

פורסם
astralmir הרגשת בטן שלי שזה הבוקסות הלבנות שבתמונה :idea:

תוכל לפרט איך בדיוק פרקת את הקונסולה? "הדמוי עור" של הידית לא נבגע?

תודה על התמונות

אתה מרים את המשענת יד איפה שהתא אחסון ושם יש כמה ברגים וגם כמה מקדימה, אני לא זוכר בדיוק

אבל לא נראה לי שזאת הבעיה אני חושב שזה יותר מכיוון הגומיות שנמצאות בגיר מתחת למכסה מנוע ולא שם.

גם אצלי יש את אותה הבעיה אולי יש פה בפורום מישהו שיכול לומר לנו בטוח איפה הבעיה.

יש תמונה הגומיות מסומנות בכחול

mitsubishi.JPG

• תוכן חדש...