Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה- כלבת פינצ'ר קפצה לכביש באמצע צומת מרכזי בחיפה (צומת חורב) נפגע על ידי הרכב שלי בכ30 קמ"ש (בדיוק יצאתי מהרמזור). הכלבה הייתה תקועה בגריל השחור התחתון של הפגוש בצורה מדהימה- חצי בחוץ חצי בפנים. הזמנתי וטרינרים מהמרפאה ויחד חילצנו אותה בקושי רב. הכלבה נלקחה לבדיקה והיא בסדר גמור (יש לה מזל שלא הייתי עם הג'יפ. אז פשוט הייתי מרגיש רעד קטן בגלגל). הייתי בטוח שזה יסתכם בהחזרת הקליפסים למקום אבל במסוך התברר שנשברו שלושה פלסטיקים בעלות של 1300 שח כל אחד לפני מע"מ ועבודה. הבחור במוסך העריך כי זה 5000 שח לפחות ועוד בלי חלק נוסף שצריך להזמין מחו"ל.

דיברתי עם הבעלים של הכלבה שחושב שזה "הזוי" לבקש את העלות של הנזק שהכלבה גרמה מבעליה (שיש לו אחריות עליה, מה קורה אם כלב נושך מישהו ברחוב?..).

בכל מקרה, דיברתי עם הביטוח הוא אינו מכיר מקרים כאלה אבל אומר שעל פניו יש מקום לבקש את הנזקים (משתמש במילים עדינות כדי לא להגיע למילה "לתבוע") מבעלי הכלבה.

מישהו מכיר מקרה דומה?

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקרה דומה לא, אבל לבעל הכלב יש אחריות כלפי נזקים גופניים שנגרמים מהכלב המסתובב חופשי, אז אני לא רואה סיבה שלא תהיה אחריות כלפי נזקים לרכוש באותה המידה. יפה שהוא חושב שזה "הזוי", בכל זאת...

אגב, אם הפלסטיקים לא גדולים - ebay יכול לעשות נפלאות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם יש לך מקיף אתה יכול לתבוע את הביטוח שלך במידה וזה משתלם לך.

אתה גם מוזמן לתבוע את בעל הכלבה, זה בדיוק מתקשר לשירשור על הגזעים המסוכנים באוף טופיק, הכל באחריות הבעלים!

פורסם

עד כמה שזכור לי, ואאל"ט בעל הכלב חייב לקשור את הכלב שלו ברצועה ולא לתת לו לשוטט חופשי ברחובות, כדי למנוע מפגשים מסוג זה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

1. בעל הכלב מחוייב לשלם את עלות התיקון במלואו.

2. אם אין לו כוונה לעשות את זה, תתקן את מה שצריך על חשבונך והגש את הכל לתביעות קטנות פלוס עלויות של זמנך היקר.

תוך חצי שנה יש לך פסיקה לטובתך

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היי תודה על התגובות.

הנה החוק הרלוונטי בנושא-

חוק להסדרת הפיקוח על כלבים, התשס"ג-2002 [תיקון אחרון: 8/8/05] . .

========================================

11. החזקה

(א) המחזיק בכלב לא יאפשר את יציאתו מתחומי חצריו (להלן - החצרים), אלא אם כן הכלב מוחזק בידי אדם המסוגל לשלוט בו, באמצעות רצועה שאת אורכה וטיבה יקבע השר.

נראה לי שהבעלים לא יחשוב שזה כל כך הזוי שהוא ישמע את זה-

ב) העושה אחד מאלה, דינו - מאסר שישה חודשים:

(2) מאפשר יציאתו של כלב מחצרים, בניגוד להוראות לפי סעיף 11(א) או (ב).

פורסם

חוק או לא חוק, גם אני זכיתי בפסיקה לטובתי כאשר נכנסו לי ברכב. אבל, לא ראיתי שקל עדיין (כי הבנאדם ברח מהבית, והמדינה לקחה לו כמעט את כל הרכוש, וזה לא עוזר לי בכלל). כל זה אחרי שנתיים וחצי, ומדובר פה על עלות של סה"כ 3.5K ש"ח. :roll:

כבר הוצאתי זכום כסף גדול יותר על העלויות המשפטיות וכל מה שכרוך מסביב, מאשר הנזק שנגרם לי.

כלא זה כבר משהו אחר :wink::-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
היי תודה על התגובות.

הנה החוק הרלוונטי בנושא-

11. החזקה

(א) המחזיק בכלב לא יאפשר את יציאתו מתחומי חצריו (להלן - החצרים), אלא אם כן הכלב מוחזק בידי אדם המסוגל לשלוט בו, באמצעות רצועה שאת אורכה וטיבה יקבע השר.

נראה לי שהבעלים לא יחשוב שזה כל כך הזוי שהוא ישמע את זה-

ב) העושה אחד מאלה, דינו - מאסר שישה חודשים:

(2) מאפשר יציאתו של כלב מחצרים, בניגוד להוראות לפי סעיף 11(א) או (ב).

זה עונש המקסימום וראה בהמשך ציטוט מפקודת התעבורה כדי שתבין שאין להתיחס לציטוט שהבאת, ברצינות.

בגדול בעל הכלב אחראי לכל נזק שגרם כלבו נזק גופני או כספי.

אבל ייתכן רשלמות תורמת שלך , ואולי בכלל עברה במעבר חציה ? כלבה תרבותית :shock:

זהו ציטוט מפקודת התעבורה

עבירות

(תיקון מס' 15) תש"ם-1979

(תיקון מס' 40) תשנ"ו-1996

(תיקון מס' 51) תש"ס-2000

(תיקון מס' 72) תשס"ו-2005

62. העובר אחת העבירות האלה, דינו – מאסר שנתיים או קנס כאמור בסעיף 61(א)(3) לחוק העונשין, התשל"ז-1977 (להלן – חוק העונשין) ואם העבירה היא עבירת קנס שדן בה בית המשפט – קנס פי 1.25 מהקנס האמור בסעיף 61(א)(1) לחוק העונשין:

1) מפיר הוראה מהוראות פקודה זו;

(2) נוהג רכב בדרך קלות ראש, או ברשלנות, או במהירות שיש בה בנסיבות המקרה סכנה לציבור, אף אם היא פחותה מן המהירות המקסימלית שנקבעה;

(תיקון מס' 15)

תש"ם-1979

(תיקון מס' 72) תשס"ו-2005

(3) הוא שיכור בהיותו נוהג רכב, או בהיותו ממונה על הרכב, בדרך או במקום ציבורי; לענין זה, "שיכור" ו"ממונה על הרכב" – כהגדרתם בסעיף 64ב;

(4) בהיותו נוהג רכב שדרך נהיגתו גרמה לעבירה הוא מסרב להגיד שמו או מענו או מגיד שם או מען כוזבים;

(5) בהיותו בעל רכב או מחזיק רכב או מי שהרכב בשליטתו, אינו מוסר מיד, לפי דרישתו של שוטר, ידיעה שבידו למסרה והיא עשויה להביא לזיהויו ולתפיסתו של נהג הרכב שהיה מעורב בתאונה או שבדרך שימושו ברכב היה משום עבירה, אלא שאם נדרש למסור את הידיעה בכתב – עליו למסרה תוך 15 יום מיום הדרישה;

(6) בהיותו נוהג רכב מנועי או ציבורי אינו מציג את רשיונו כשהוא נדרש לכך על ידי שוטר;

(7) בהיותו נוהג רכב אינו עוצר בשעה שבגלל מציאות רכבו בדרך אירעה תאונה לאדם, או לבהמה או לרכב שאדם ממונה עליהם, ואינו מגלה, כשנדרש לכך, שמו ומענו שלו ושמו ומענו של בעל הרכב ואת תו הרישום או המספר של הרכב;

8) מפיר הוראת תמרור שבדרך או אות הניתן על ידי שוטר במדים;

(9) מזייף כל סימן המשמש לזיהוי רכב או כל רשיון שניתן לפי פקודה זו, או שבמרמה הוא משנה אותם או משתמש בהם או משאילם לאחר או מניח לאחר להשתמש בהם;

(10) משנה שלא כדין רישום של טכוגרף;

(11) משבש את פעולתו התקינה של מיתקן מגביל מהירות שהותקן ברכב לפי הוראות סעיף 65א.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני יודע שזה עונש מקסימום גם לא יעזור לי שהוא יהיה בכלא ואני גם יודע שלא יכניסו באמת מישהו לכלא על דבר כזה רק הבאתי את זה כדוגמא לעובדה שהמחוקק אינו מקל ראש בעניין.

לא הייתה שום רשלנות תורמת. צומת חורב הוא צומת ענקי ואחד המרכזיים בחיפה כולה מדובר בכביש עם 4 מסלולים ואפילו הפרדה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

זה מבאס לשמוע דברים כאלה.

אני מציע לך להראות את החוק הבעל הכלב,מקסימום התעקש,יש משהו שנקרא בית משפט לתביעות קטנות.

פורסם

לאחר חיפוש קל ברשת ישנם מקרים דומים והמחוקק אכן מחמיר ומטיל עונש של עד חצי שנת מאסר על כל שחרור של כלב אפילו לא כל מסוכן- דוגמא לכובד הראש שנשקל בעניין.

http://www.news1.co.il/archive/0017-D-6527-00.html?tag=12-26-15

הנה מקרה דומה להפליא רק שבמקרה הזה הנהג נהג בכביש גישה צדדי ואז היה לבעל הכלב עוד אפשרות להתגונן ובכל זאת השופט פסק לטובתו (למרבה האירוניה בפס"ד המדובר בעל הכלב הוא התובע :roll:). במקרה שלי מדובר בצומת ענקי כפי שניתן לראות בתמונה. פשוט חוצפה של בעל הכלב.

Picture6.png

http://mymoney.nana10.co.il/Article/?ArticleID=561429

פורסם

'למכירה: כלבת פנצ'ר במצב טוב לפירוק. מכות פח קלות. 5000 שקל.'

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

• תוכן חדש...